Роджър Федерер триумфира в Индиън Уелс

Роджър Федерер спечели турнира по тенис от сериите "Мастърс" в Индиън Уелс с награден фонд 7,9 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - Роджър Федерер триумфира в Индиън Уелс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-великият!!!

За мене е много интересно, че сервисът му никакъв го няма, сравнен с един Раонич, да кажем, пък и други.

Така ти изглежда само. Ако му беше толкова клесен сервиса, с тия тупалки, където Вавринка ги пляска, щеше да го размаже на ретур. Дори на втори сервис нямаше ретур уинъри. Сервисите му са мнго добре пласирани, както и достатъчно отскокливи или въртеливи, за да са неудобни за агресивен ретур на съперника.

Браво! Безупречен като човек и професионалист, с перфектна визия на корта, без лиготии, игра с една ръка. Красота, истинско удоволствие, любим спорт.

Забелязвате ли, че жената до Федерер е може би единствената не въртигъзна търсачка на пари и известност. И Федерер, спокоен и щастлив радва целия свят с майсторство и стил.

Федерер е голяма (извън спортните измерения) личност, преди всичко и това го прави недостижим спортист. И тая работа не става с тренировки. Той тъй си е роден.

Федерер е моят любим тенисист..

Федерер за мен е пример за най-класа в спорта въобще, не само в тениса- страхотен професионалист, отдаден на семейството, възпитан, скромен, далече от светската суматоха. Затова е най- добрия за всички времена. Може други да са по- талантливи, обаче останалите му качества му дават предимството.

Точно!!!!

Бие и пее.

Който го може, си го може и пред пенсия! Евала!

Няма по-добър от маестрото!Аз не го харесвам но трябеа да призная,че няма по-добър за всички времена.Мислех си че Джоковиче по-добър но не,Джоко е преходен ,Роджър е вечен.