Триумф за ”Ферари” и в Бахрейн

Пилотът на "Ферари" Себастиан Фетел (Германия) спечели третото състезание през този сезон във Формула 1, след като триумфира за Гран При на Бахрейн.

Обратно в новината

Коментари - Триумф за ”Ферари” и в Бахрейн | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва от време на време да сменят местата си! Иначе лошо за имиджа (разбирайте рекламата и печалбите) и интереса на публиката. Но... нещо F1 непрекъснато губи публика иинтерсът към нея намалява. Не случайно Бърни реши да я продава, ако вече не го е сторил.

Уж разбирачи сте се събрали а не забелязахте бруталната грешка в статията.

Хоби ми е.още помня кеке росберг,емерсон фитипалди.ники лауда,ален прост и айртон сенна.кумир ми беше жил вилньов.номер 28.жалко че се уби.тогава ф1 беше опасна и много бърза-нвмаше ерс,керс,хибридни глуписти мгу к и мгу е..моторите загрели даваха по 900 кс а ферари даваше и хиляда.ако разбирахте щяхте да видите грешката на мерцедес.допуснаха същата в Австралия но по груба.при положение че имаш по бърза кола да загубиш е грешка.във последните обиколки люис сваляше по секунда от фетел на обиколка а 10 обиколки преди края свали секунда и 8 десети.много е за формула 1. Във китай ферари загуби защото мерцедес не допусна отборни грешки.имаше пилотска грешка на ботас която му струва и второто място.мислех че има разбиращи хора в Бг а то като ви чета коментарите -очевидно не ви е формулата в кръвта.просто си плюете по навик из целия дир Бг.

Дадох минус само заради неграмотно написания коментар, а не заради съдържанието.

А на тебе минус за това, че се правиш на литературовед под спортна статия.

Та чак ме е яд. Спрях да гледам формулата, тъкмо поради тези очевадни причини. Но голобрадите коментаторчета тук не могат да разберат за какво става дума!

Втора грешка на мерцедес във състезание.трябваше да покрият пит стопа на фетел.отделно избора на ботас е грешка която е с по тежки последствия.трябваше да вземат алонсо или Ричардо или ферстапен.бих казал че алонсо беше най добрия избор предвид възможноста да се освободи с клаузата за липса на резултати от макларън.за да спечели мерцедес трябва следната тактика:нужно е отличен квалификант който да може да е равен на фетел и в състезателни условия.ботас не е човека.определено мерцедес все още е по бърз от ферари.просто екипа на ферари е по добър тактически.

Абе Станко, случайно да си посещавал училище? Иначе по стратегиите си цар брато.

Брей, какъв коментатор имало !!!!Голям спец !!