Наказаха олимпийска шампионка, скрила се от тест

Олимпийската шампионка на 100 метра с препятствия от Рио Бриана Ролинс (САЩ) е отстранена от състезанията за 1 г. заради нарушаване на антидопинговите правила.

Обратно в новината

Коментари - Наказаха олимпийска шампионка, скрила се от тест | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На печката няма да й вземат титлата, щото е от уса. Както признаха рекорда на другата печка, когато таблото показваше различно време. Но беше време да се вземе рекорда на Донкова. Добре, че на 209 не могат да му направят фалшификат Това е. Само американци и ямайци трябва да бият рекордите. Точка.

Дошло е време разделно в спорта и ако има умни хора на ръководни позиции, то те трябва да вземат важните решения. Преди шейсет години заради стриктното спазване на правилника са отнети олимпийските титли на Джим Торп, защото се състезавал с професионалисти. Политиката и буквоядството ще съсипят олимпийския спорт. Или никакъв допинг, или никакъв контрол. Но разкрачено положение - в никакъв случай. Тогава за едни може, а за други - не. Според политиката и спонсорите. Демек - висша проституция.

На руснаци и други източноевропейци оот пекин 2008 им отнеха титлите и медалите, убийство да бяха извършили, щеше вече да е минала давността. А на тая мангалка- от септември миналата година, тя сигурно никъде не е и участвала през зимата.

Двоен аршин: На едни им отнемат титлите отпреди 9 години. На друти отпреди 9 месеца.

А защо от 27 септември насам, не се ли отнемат титлите за една година назад?