Хамилтън спечели състезанието в Барселона

Британецът Люис Хамилтън с "Мерцедес" записа втора победа за сезона във Формула 1, след като триумфира в Гран при на Испания на пистата в Каталуния.

Обратно в новината

Коментари - Хамилтън спечели състезанието в Барселона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фетел беше по бърз със софта а ботас много ясно че ще го държи отзад.ако го беше пуснал от мерцедес щяха да го уволнят директно.мен ако питате ботас можеше да го затисне в завоя и нямаше да е виновен защото правилника го позволява.забелязали ли сте фетел колко агресивно се защитава и в случая просто не можа да се опази.

пълно превъзходство на мерцедес .сега мерцедес е по добър от ферари.отвя го на правата и то яко.гадното копеле фетел го избута от пистата но това не му помогна много.

Не че го избута чак... Сигурен съм, че ако беше обратното щеше да има разследване и беше доста вероятно Хам да отнесе 5 секунди наказание.

Chefo77

И двамата говорите със задните си части! Какво можем да кажем за Ботас, който умишлено пречеше на Фетел? Че смени 3 пъти посоката си в зоната на спиране - уви, вече разрешено от правилника? А случая отпреди 2 или 3 години в Унгария, в който Хамилтън излизайки от бокса, изхвърли (изхвърли, не попречи да завие на) Маса от първия завой? Много бързо забравяте подпиранията на Хамилтън... Но си спечели победата честно (колкото и да не го харесвам), честито на феновете му!