Матс Виландер съветва Гришо преди ”Ролан Гарос”

Бившият №1 в света и настоящ тенис анализатор Матс Виландер отправи някои съвети към Григор Димитров преди започващия турнир от "Големия шлем" - Ролан Гарос.

Обратно в новината

Коментари - Матс Виландер съветва Гришо преди ”Ролан Гарос” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изхождайки от резултатите Григор трябва да прави или да не прави някои неща преди и по време на играта 1.Да не язди камили преди състезание- в Маракеш отпадна още в първия кръг 2.Да не се среща в първи кръг с Хуан Мартин дел Потро, Джак Сок или Тони Робредо, и с Доминик Тийм -за всеки случай!? 3.Да не прави двойни грешки в решителни моменти 4.Да се научи да затваря геймовете и така няма да губи спечелени срeщи!...Майтатът си е майтап,но лично аз бих го подкрепил и при всякакъв резултат!Тенисът в момента е почти гладиаторски,не може всички да са първи!И топ 20 е много добре!

Незнам кой му дава акъл на младежа, ама е голям тарикат. Григорчо с тия отпадания е изкарал най много пари , изключвайки тези от първо до трето място за турнирите от 2017.

"... но на клей не можеш да си позволиш да играеш в защита прекалено много. " Естествено к`ва защита на клей - много защита се играе на трева и хард - хахахахах. Благодарим Матс, ама нещо май пак си шмръкнал - по-голяма глупост от това не съм чел до сега.

Съвет: А бе Гришко, ходи се натискай с Никол, позирай на приеми и си играй тенис за кеф и разтуха...

Най-важното е да бъде подготвен ,че след първи кръг ще си ходи

Съгласен съм с Виландер,но според мен му е нужен и психотерапевт, защото когато почувства, че губи мача става лабилен и му се отразява негативно на играта.Иначе Гришо е безспорен талант.Успех младежо на "Ролан Гарос","Уимбълдън" и на US opan!

Ако стигне до 4-ти кръг ще стане номер 7 в листата. Златна възможност, а той решава да отиде в Париж за нея или за ..... ревю.

Марчето е свободна за Париж, да я вземе, за де се повтори лятото на 2014.

по постоянен да стане, като сега е най-постоянен от доста време насам... все в първи кръг си отива

TIREX

страшни съвети гениални.. а за залозите не е ли споменал? и затова да намали чернилките в кревата не е ли дал съвет?!