Кубрат Пулев: Няма да чакам Джошуа и Кличко

Кубрат Пулев няма намерение да чака евентуален реванш между Антъни Джошуа и Владимир Кличко.

Обратно в новината

Коментари - Кубрат Пулев: Няма да чакам Джошуа и Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що си криете имената, неграмотни хейтърчета? Ако той е Кобрата Пулев, вие сте путьовци forever!

Няма хейт братле, само реалисти сме, поне тия дето малко разбират от бокс :) Не не сме и путьовци, защото можем и да се обосновим за това дето пишем. А ти гордия българин подкрепяй своя дискотечен бияч и се гордей с него!

Дребни души сте, защо този хейт, защо тази омраза. Това е инвиводуален спорт, Пулев не е подлял вода на 10 човек в офиса, за да изпъкне той, просто отива и тренира. Ако мислите че можете по-добре да се представите, взимате ръкавиците, тренирате, влизате в режим и натривате носа на Пулев. Той е един, ние нямаме 3-4 като него за да имаме избор и да считаме че друг българин е по-способен. Масово чуждопоклонници в тази държава, и то тежки провали които не са постигнали нищо съществено в живота си. Но хейтат и мразят, защо бе Ганьо, Пулев ти взе нещо твое, измести те той да е там вместо теб, защо не го подкрепяте ? Нещастни дребни долни душички.

Кубрат Пулев във всекидневието си е една противна мутра, готов да "понатупа" всекиго, който му се изпречи. При това си мисли, че за всеки обикновен българин е чест да диша същия въздух като него. Един типичен простак, грандоман и селски хитрец, който спекулира със смачканото самочувствие на мнозинството българи и доста добре го материализира. Никой няма да бъде привлечен от България благодарение на такива като него, па ако ще и вселенски шампиони в ТЯХНАТА незначителна област да станат!

Хехе, то понеже Кличко, Джошуа и всички останали боксьори са интелектуалци. Това могат , това правят.......това им е професията. То все едно да кажем че някой счети е смотан и има коремче и не е във форма.

Голям зор ще има-мисля че ще загубиш.

Всичко що е българско и родно да храчим по него. Ей, големи нещастници и аутсайдери се навъдиха по нашата земя българска. Вместо да подкрепяме Кубрат, че ни представя в подобна тежка категория и то доста успешно, дай да храчим по него. Колко ни приляга приказката за казана в ада.

Абе той да ни представяше успешно, добре щеше да е... Но само се излага :) Той нямало да ги чака :):), господарите не са се разбрали, но иначе той нямало да ги чака :) Абе кой те пита тебе бе , Пульо :)

Генчо, к'ви господари, к'ви пет лева те гонят бе мамин! Има си регламент, и според него тоя, който държи титлата задължително трябва да се бие с претендента, който в случая е Кубрат. И какво му е на представянето на Кубрат? За една загуба и то не срещу кой да е сте готови да го пребиете с камъни. Със сигурност има и по-добри боксьори от него, и какво от това? Какво ви пречи просто да му пожелаете късмет и да се насладите на един хубав боксов мач, пък дори и той да не победи! Нищо не пречи, нали? Заради хора като вас и футбола е на такова дередже, че ме е страх да заведа 5 годишния си син да изгледаме един мач на стадиона...

Та другари и другарки, ако О'Пулев стане световен шампион това ще остане в историята и само това ще има значение! Глупости. Ако не биеш шампиона и не му вземеш титлата , ставаш служебен шампион. Не се биеш с най-добрия, а с този, който е по-слаб от теб. Никога няма да бъде шампион , ако не бие англичанина.

МАйкоооо, да бие Джошуа ли бе? Ха-ха-ха, егати якия виц :)))))

Чиче точно така...какво ще чакаш да те пребие някой от двамата най-добри :) Я играй пак с някакъв шкембак в София, я си вземи титлата, я си стани най-добрия ...я си живей в твоят свят :)

Тук верно пишат само разни нещастастници!...срам ме е дори да го чета....Преди да плюеш си отговори на въпроса : какво постигнахме в живота си?!

как какво бе :) Станах шампион, бия всичко що дойде в Софията :) Голем съм , шъ знаеш...и жена ми е с големи , пардон голема :)

съм постигнал повече от Пулев. В друга сфера разбира се, не при безмозъчните спортове , дето се бият по главата :) И от постиженията ми имат полза много хора, а от неговите кой има полза, освен него разбира се. Помисли..

На това изказване на Пулев му се вика - гладна кокошка, просо сънува.

Какво единодушие във форума и как само се плюе по успял български спортист. Задклавиатурните хейтъри, достигали до мач за световната титла само по писане на глупави коментари в новинарските сайтове и световни шампиони по надпърдяване, след обилна консумация на боб, се кефят много на това, че Пулев може да загуби от някой. Ако пъс спечели, сигурно няма да го понесат и животът им ще загуби смисъл. Разбирам да се плюе по боклучавите политици, но по успял спортист, постигнал всичко с труд, не е уместно.

Успял спортист - дискотечен селски бияч, бивш събирач на лихви, усакатил много хора. Проста амеба, с IQ 10, самочувствие без покритие, излагащ цялата нация с наглоста си и неуважението си. На всияко отгоре не става и за бокс, с бокс на ниво любител от залата в ЦСКА, слаб удар, два удара и 1 комбинация на кръст, никакво движение на главата, няма гард, не използва ъгли и е мега посредствен тип. Аз пък не разбирам сляпата псевдо-патриотщината на хора като теб, не разбиращи от бокс и слабо образовани като цяло.

Защо пишете глупости копирани от новините. Пулев е успял само с трупането на милиони. Щом истинските боксьори по света не го признават, вашето мнение и това на манипулативните ни телевизии не важи. И вижте му физиката само, прилича на мех. Хайде стига глупости.

Кубрат Пулев ще бие всякакви маймуни- джошуа, уаилдър...

И като се събуди - подмокрил гащите...

Не ,,ПОДМОКРИЛ" а ударил ,, ДЪРЖАВНИЯ ПЕЧАТ" НА ТЯХ.Готов на всичко за да вземе няколко милиона. Какво като се насере или остане сакат ,недай си боже най лошото.Циганинът е нагъл това е в кръвта им.

всяка маимуна ше бие! с боксиор насреща ше му е трудно обаче... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кличко или Джошуа ще му подуят голямата глава от бой. Сега се надява да има някакъв шанс срещу камерунеца и да стане световен шампион. Но пак ще яде голям бой. Той освен да бие пенсионери и хора по дискотеките за друго не става. П.П. И да ръси много глупости!!!

Надява се да изкара колкото може повече пари. Не му дреме ще пада или бие. Приказките му са си типично балкански, нищо ново под слънцето. Все пак си трябва кураж да искаш мач срещу Джошуа!

Супер си е човекът. Колко подобни успеха имаме в спорта.

Малей чичито да внимава, по добре андрея да си млати там в хола

Не ги чакай тия двамата изобщо, пак ще ядеш бой голям... не си ли вадиш поуки...

Luna0102

Кубрат Пулев: Няма да чакам Джошуа и Кличко, ще се нокаутирам сам.

Изглежда ми мазен и поостарял. Вече е извън прайма си.

Кубрат вместо да се натиска и да бърза, нека използва времето до мача и да влезне във формата на живота си, защото иначе Джошуа ще го размаже

Силата на Кобрата е в атаката, справка удара в брадата на Кличко, който му изкриви главичката на обратно, само че не продължи в серия и онзи добре допингиран го разстреля, също бавните стъпки, само това да смени, игра с крака и атака, ще победи всеки един, не знам обаче това, дали може да стане без допинг и дали няма да го хванат, иначе малка България може да има голям шампион, надявам се.

Силата на удара му се вижда напоследък - няма нито един изпратен в нокаут от туфлеците с които игра :) Това е последното с което се слави Пулята! Иначе да, безкрайно скучен и посредствен боксьор е...

Слагай си диамантения пояс на GPF (Gypsy Puleff Federation) па остави другите да се млатят...

Пулъо отново извади късмет да се бие с по-слаб противник за титлата :) И веднага започна да се прави на мъж, че виждате ли бавят го тия двамата :) Смях в залата, само дето и карлос може да му свали усмивката от мутрата...

Разбира се, че няма какво да ги чака да се туткат. Излизаш на ринга и играеш по регламент, като не робуваш на имена, само така Кобра, мачкай и хич да не ти пука, кой ще ти насреща.

Точно така не бива да спират прогреса на един невероятно талантлив боксьор, който вече трябваше да е световен шампион ама ръкавиците и мафята му попречиха :))))