България загуби от Аржентина и остана извън финалите

Мъжкият национален отбор по волейбол на България не успя да намери място на финалите на Световната лига в Бразилия, които ще се проведат от 4 до 9 юли.

Обратно в новината

Коментари - България загуби от Аржентина и остана извън финалите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ме прощаваш, байно, ама Йосифов е най-стабилен като игра - и на сервис, и на полето. За всичко останало си прав, особено за Соколов.

Докато това недоразумение "избрания" антибългарин е треньор, почти всички играчи ще го бойкотират. И никога, когато губи , не говори в единствено число, а леле мале, недай Боже да победи...само "Аз" му е приказката. Радо Стойчев е бесен, на Казийски не му пука... Да връщат парите за подготовката за СК.

Тотален брак в играта. Не може всеки гейм да даваш на противника 10-11 точки (почти половината) от собствени грешки и да очакваш, че ще биеш.

Аржентинският треньор не е завършил НСА...

TIREX

ами ясно е тото залози..

Полегнала е Тодора!

Опит за анализ: 1. Разпределители - под средно световно ниво, почти никаква перспектива за развитие; 2. Посрещачи - под средно световно ниво, само един перспективен; 3. Титулярен либеро - под средно световно ниво, застарял и тромав, не пуска никой да припари до поста му; 4. Центрове - на средно световно ниво, в задно поле ги няма; 5. Диагонали - един над средно световно ниво, но без психика. Проблемът е, че е блъскач и като, го хванат два пъти на блокада, не го брой в мача. Вторият му проблем, че няма разпределител, който да му дава топки, удобни за блъскане; 6. Треньор - послушко. Като му кажат "легни" и ляга. Отборът му води с 10:3 с Канада и 19:13 със Србия в решителни геймове и той не може да ги мотивира да затворят гейма. 7. Ръководство - На Лазаров, Асикс-бой и Владо им са през оная работа победи и купи. Важно е да вървят комисионните от трансфери, реклами, логистика и уговорени мачове. 8. Феновете - заблудени романтици, които въпреки изброеното по горе се надяват на нещо.

Нормално.

Реално погледнато от всички 6 класирани отбора сме по-слаби, имаме само един играч от световна класа и няколко от средна, така че представянето е повече от прилично.

Смятам за грешно подбрана тактика да загубим мача с Бразилия, вместо да се преборим отново да ги победим. Изобщо трябва всеки мач да се излиза за победа, без сметки. Смяната на Братоев със Сеганов с цел неизвестен разпределител, не даде искания резултат. Отборът ни е с големи възможности и не бива да се страхуваме от никого.

Как така биха световния шампион Полша, после олимпийския шампион Бразилия и 5 дена след това падат от всички. Това са или тотоджийски номера или подаръци.

БЪЛГАРИ, престанете с тъпите си дописки и глупави коментари. Разберете, че нашето, повече от ДОСТОЙНО, място е 8-о (+/- 1) на световно и 6-о (+/- 1) на европей-ско първенства. Всичко останало е въпрос на късмет и моментна форма на отборите.

Пореден пропуснат шанс да се класират на финали на голям турнир или да вземат медал, за кой ли път!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Преди няколко дена четяхме гръмки заглавия след явно подарената победа над Бразилия във Варна. Днес ... отново с натрити носове. Не знам кои са по-големите смешници - волейболистите, или драскачите?!?

Безспорно - драскачите! Некомпетентни, пристрастни, зависими от интереси на шефове във федерация и клубове!

Ние сме слабохарактерни и страхливи хора, за това ни бият всички и навсякъде. Не сме народ, а мърша!

"Изиграхме страхотно този мач. Съперникът играеше за класиране, а ние - за честта си." казал си го е човека... нашите не знам за какво играха

Жалко за нашите. В този спорт не сме никак слаби, но и късметът има роля понякога. Все пак отборът ни е добър. Ще има и други първенства.

Важно беше СССР т.е. САЩ да се класират. Ние имаме опит в тия фокуси още от времето на Варшавския договор.

Ако бяхме били с колко точки щяхме да сме и как точно минаваме САЩ?