Григор официално в Топ 10 след повече от 2 г.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се завърна в Топ 10 на световната ранглиста.

Обратно в новината

Коментари - Григор официално в Топ 10 след повече от 2 г. | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много жалка е тази карикатура която се натрапва нонстоп. Очевиден е негативизма към клоунадата

такова нещо като "споделено" място в ранкинга на АТР! Ако имаше щяха и двамата да са под 10, но не са- нали? Сега ще ти обясня защо - има един принцип в определяне на мястото в ранглиста, когато точките на 2 или повече играчи са равни се гледат резултатите през сезона в турнирите от ГШ. Григор има ПФ и за това е 10, а Сашко е 11. Ако и тези резултати са равни вече се гледат и постижения/титли от други турнири, т.е. ако Зверев имаше достигнат ПФ на ГШ, щеше да е пред Григор, защото спечели титла от Мастърс.

Всъщност,няма никакво значение кой плюе Григор и колко мрачни прогнози прави за кариерата и личния му живот.Фактите са важни. А те са достатъчно красноречиви - в топ 10 на света! А личният му живот си е тайната мечта на всеки мъж.Както и банковата му сметка. Кой от пишещите тук е по-успял,че му дава акъл?

Много са повече от 8 милона в БГ. По интересното ,е че дори тези ,които са малко пари и са възрастни предпочитат до себе си младо ,а тоя с тая лелка , ако си мисли ,че ще стане президент жестоко се лъже. И Капри не е подходящо за почивка, но ще го разбере малко по късно лигльото.

да фактите са, че от месеци не е победил един смислен тенЕсист. да фатите са, че позьорщините са на тонове

И за да се върне на 8-мо място трябва спешно да спечели поне 2 АТП-та

Айде сега, не бъди максималист. Да вземе УСопън пък от другото котдоди.

Корнелий

А бе а дано, ама надали . . .

и то много скоро официално ще изпадне защото не му е там мястото

Ти явно си голям специалист, щото преди викаше, че няма да влезе, щото не му е там мястото. Айде, мирен вече.

Слепите фанатизи, не виждате ли че всичко зависи от това с кого израе първи кръг. ако е от средна класа пада от воле, ако е бракуван кон може и да бие но не е съвсем сигурно! гордейте се с тези постижения колкото си искате

Алоу, "зрящия"! Елементарният правопис и пунктуация са, очевидно, проблем за тебе, обаче, си тръгнал да ръсиш акъл, щедро. Ади, земи се скрий, че само отегчаваш с напъна си. И умирисваш. Лошо.

- Снимъй ма, снимъй ма как влизам в моренцито - Чакай ма, не виж'ли, че си отварям бирата, ма...

вчера федерер пак показа каква класа е и защо ще влезе в историята на тениса като най - любимия тенисист....чилич се беше тотално беше паниран, и федерер му ....помогне в третия сет....даде му няколко точки, за да може чилич да се успокои, да не го бие на нула .....и чилич даже беше в състояние да се усмихва на награждаването.....само федерер го може....никой друг.....затова е велик.....димитров е страхотен, но федерер беше блестящ......преди две димитров години можеше да биеше джокович....можеше да бие и преди надал, надал извади късмет и се отърва на косъм.....димитров за малко пропусна да вземе титли .....сега беше невъзможно не защото не е добър тенисист.....страхотен е, просто федерер е невероятен......поплювлоците очевидно разбират от плюене, но от тенис - твърдо нЬе.....

Глупости - дал му точки - хахах алооо - тва да не ти е игра пред блока - тук става дума за милиони... тези професионалисти много добре знаят, че 1 грешко може да доведе до загуба, камо ли да 'дават' точки... хахах що за глупост.

То, че това за подарените точки във финал на ГШ са пълни глупости е така, но по-притеснителното е, че този неграмотен бълвоч е удостоен с доволно количество плюсчета. Това сектантите на Федерер са жалко племе - като му видят името и до него думичките "класа" и "велик" и им стига, а тази госпожа само заради малката буква, с която е изписала името на "божеството" заслужава да бъде низвергната от сектата.LoL

какво от това?

ей, ало, блестящия поплювко из форумит......тебе не те гледаме из уимбълдън ...но димитров е топ 10...... как искаш всякой да играе срещу федерер,като федерер игра невероятно ..... а аз си спомням, че и федерер е бил паниран на времето от надал......

трагикомичен посредственяк който поне 6 месеца не е направил нищо смислено!!! голяма радост за пустиняците, нали са от една категория. срам и позор от изявите на това нищо

Дано Григор запази формата си и вземе,че спечели един мастър най сетне! Дано има късмет и да е здрав. Видя се,че не само той , а всики изглеждат жалки срещу Федерер на трева . А Чиличи обича да се прави на умряла лисица, не му бе за първи път. Никаква контузя нямаше, просто искаше да разсее Фед, но не му се получи.

В голяма грешка си за Чилич, явно не си гледал нищо и не знаеш нищо за този спорт. Никой достигнал до финал на турнир от ГШ няма да се откаже от игра, за да придава чалъми, а то и ясно се видя на камерата за какво иде реч - ти ако можеш с отворени рани на ходилата да тичаш часове на ред - заповядай - всяка седмица има турнири.

както и да погледнем, е голям успех..браво на григор.....федерер беше в страхотна форма....и всички които се мъчеха срещу него, не можаха да направят нищо особено, защото федерер е страхотен,.....самият федерер също като изгряваща звезда и се е панирал и не винаги е бил блестящ..това е пътя....имаме си страхотна тенис звезда, димитров е страхотен тенисист....да ни е жив и здрав и да ни радва ....аз много св гордея с него...страшни много ....и вярвам, че ще печели турнири от големия шлем.....до две години ще е в топ 3

Дотук добре. За финалния турнир му трябва място в 8-цата, а до там са 700 точки. Сложна работа.

от колкото си представяш. Към днешна дата, за да се класира който и да е за финалния турнир са нужни 5775т. спечелени само през сезон 2017г., което означава, че на Гришо му бягат едни 3850т. Естествено, тези точки намаляват с приближаване на турнира, но и местата се ограничават. От днес официално са 6 свободни. Надал след РГ и Федерер от вчера, са сигурни финалсти. Тийм е почти сигурно класиран. Значи останаха 5 места, за които се борят за сега Вавринка, Чилич, А.Зверев, Джокович, Мъри, Григор, Бердих, Гофен, Кареньо Буста, Цонга, Нишикори,Раонич, Куери - това са играчите с минимум 1700т. Като след тях има още доста с и около 1500т. и не се знае кой къде може да избухне и да мине напред.

той преди стига и до 8 място ,но това не го амбицира да се издигне по нагоре....та сега едно разделено 10 място хич не го вълнува!

Интересно ми е колко от нас сме в топ 10 в света в професията си, та се коментира, кой и къде е*е Григор :)

а за теб всички световни спецове казвали ли са , че може да си номер едно в професията ?!? И като всички смятат, че можеш, а ти реално не можеш не си ли издънка ?

"Реално, Григор е световния тенис елит. А, издънките се опитват да го плюят в коментарите. Но когато се опитваш да плюеш някой, който е толкова по-високо от теб, че плюнката ти не го стига, тя се връща на лицето ти.

Те същите "световни спецове" преди 12 години казваха, че Надал най-късно на 25 години ще е приключил с тениса, едва ли не ще е в инвалидна количка и няма да спечели нищо повече от няколко титли на клей, ама ... к`о стана - нещо се обърка и гореспоменатите сега му бият коляно на всяко интервю. Не слушайте "специалистите", а слушайте съперниците му на корта - те знаят най-добре качествата на всеки, с когото са играли - щом първо Надал, после Федерер и Джокович казаха, че Григор е топ и класен тенисист, който ще достигне върха на световния тенис - вярвайте им.

Дреме ми на тениса ... Боли ме фара дали съм 10 или 50 ... Аз съм плейбой, а не тенисист ... Само да има някоя кака или леля за ч.у.к.а.н.е ... Говорете ми на буя ... Само да има да си топна д.у.п.е.т.о в морето ...

Лошо няма, къв е проблемът? Щом вадиш достатъчно пари, кеф ти ще чукаш, кеф ти - няма. Не дължиш никакви обяснения на разни форумни неудачници с 400лв заплата.

"Заплата", друг път - на майка си на пенсията виси.

Ама е в 10-ката нали? Явно не е Федерер, нито Джокович - факт. Но защо трябва толкова да принизяваш успеха, че българин е толкова напред.

Пилците се броят наесен. Пък при Григор още е лято. Освен всичко, явно и в тениса има "климатични" промени, подобно на бокса(където до неотдавна беше немислимо шампион на 45г.). Това се проявява при Надал и Федерер. Пък и Мъри чукна 30.

А. Зверев още на следващия турнир ще мине по-напред. Дано някой от по-предните да пропадне в класирането, че иначе Григор пак ще излезе от 10ката.

На 9-то място, на 250т. пред Григор, Милош Раонич. С травма.

Всъщност другият понеделник Зверев ще е със 180 точки надолу. По-следващата ще участва на турнир във Вашинтон. Ако мине полуфинала ще е преди Григор, ако не - няма да е. Та не отписвай 10-ката.

Кой казва, че машината на времето не бачка? Федерер и Надал печелят турнирите от големия шлем като преди десет години, Григор и той в десетката като едно време....Барабойко и той премиер все още:))