19 факта за Федерер след трофей номер 19

След 19-ата победа на Роджър Федерер в турнир от Големия шлем, светът се надпреварва в оригинални заглавия и суперлативи.

Обратно в новината

Коментари - 19 факта за Федерер след трофей номер 19 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1111 победи до тук и само 247 загуби!!! Колко могат да се похвалят с над 1000 победи ? Това е живата Легенда на тениса!

Над 1000 победи? Ще те озадача ли ако ти кажа, че има и над 1600? Името Кен Роузуол известно ли ти е? Има и още - Джъмбо Конърс, Род Лейвър, Бил Тилдън, Иван Лендъл - освен Тилдън - всички са живи легенди на този спорт, който нито започва, нито свършва с Федерер. Когато спечели поне 3 поредни титли от Голям Шлем в един сезон и 10 поредни години 1+ титли от Шлема и мине 97% успеваемост на един турнир - ела и ми говори.

Тъпак роузуол има около 500 победи в оупън ерата, и дори като му събереш шлемпвете от сингъл и двойки, са пак по-малко от на федерер, защо само в българия не признавате фактите, а те са че федерер е най-големия тенисист на всички времена, в целия свят го говорят, само бай ганьо от село тука не го е разбрал и ми лафи за хора играели тенис преди 60 години когато тенисът е бил толкова бавен, сервисът се е изпълнявал отдолу дори, физиката е била 20 пъти по -слаба на играчите, т.е ако фед бе играл със сегашната си игра тогава щеше да има макс 10 загуби, най-големия е и това е, всички статистики това показват !

Не знам от къде ви намират такива малоумници. Виж поне прочети малко преди да пишеш идиотизми.

Тройка, не пиши глупости, а чети, чети...

Моля виж статистиката на съотношение победи/загуби за цялата кариера на играчите в опън ерата и моля напиши до всички кой е с най-добър коефициент там. Както казват "за всички времена".

Пример за подражание и в спорта, и в живота. Дай Боже, повече като него! И дано наш Григор да се поучи. Особено в посока скромност и благотворителност.

Пишете малко факти и за Ноле моля. Има много за писане и за него, защото, докато направи 19 години в професионалния тенис (както е Федерер) може да направи и много повече от наистина добрият Роджер, но чак пък да е най-добър във всички показатели, както го представят АТП и медиите, хайде да сме реалисти. балансът му с Ноле и Надал е отрицателен, Ноле стигна до най-много мастърси първи, най-много пари от наградни фондове, най-много титли от АО и още много, а му предстои надявам се още дълго да допише приказката на едно момче от Сърбия, което обърка сметките на големите донори в тениса N...

Днес просто е денят на Федерер. Когато Ноле пак спечели нещо или подобри нечий рекорд ще пишат и за него. Има време. Днес просто да пишат за Ноле, щото на теб ти е кеф е напълно нелепо.

И кой каза "днес", да пишат!? Че си се притеснил толкова, чак.

Крис,Криииииис !!! Няма логика, когато пишете за спечелени пари. Времената са други. От година на година наградните фондове растат неимоверно. Давам Ви пример с двама футболисти. Йохан Кройф премина в Барселона за 1( ЕДИН !?!?!?) милион долара и беше истински бум. Марадона пък премина пак в Барселона за 10 (десет) милиона долара, доколкото си спомням. Сега Сульо и Пульо струват по 30-40-50 милиона евро !?!?!? Значи ли това, че Кройф и Марадона са някакви леваци !?!?!? Мислете мако преди да пишете !!!!

Как да мислят, като БГ коментаторите на тенис мачове (без 1-2 ма) постоянно това мелят по време на мачовете - колко са наградните фондове и кой с колко "парички" ще си тръгне от турнира. За това и четем подобни коментари из форумите.

... само в бг един тристаен струваше десет хилки... демек десет лева след костовата реформа... всичко е пари, освен славата... виж отрицателния баланс - важен е, но чак пък меродавен, при един контактен спорт... надал също има отрицателен баланс с некои състезател, и кво?

Уникален човек, спортист и тенисист ...