Неймар взривява пазара - иска трансфер

Каталунският вестник "Спорт" гръмна бомба: Неймар иска да напусне "Барселона" още това лято.

Обратно в новината

Коментари - Неймар взривява пазара - иска трансфер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неймар може и да е добър футболист, но как да се превърне в голяма и харизматична звезда с мангалските си номера и симулации. Непрекъснато спори със съдията и иска нарушения, както правят и голяма част от футболистите на Барселона.

Бразилския мангал е нагъл и често грубо провокативен и груб. Не е достатъчно да умееш да боравиш с топката, трябва и култура. Заради него и арогантния стил на игра на отбора не ги гледам - та 40% от головите им са от засада. И не случайно тази година отпаднаха в ш. лига. Който си дава парите за билет на мач има право да вижда на игрището не само голове но и красота в играта и поведението на играчите. И не случайно веднаж Хуан Мата каза директно- заплатите на футболистите са необосновано високи- Мата е един от най-добрите и известнифутболисти.

Футбола стана прекалено комерсиален. Докато не се въведат максимални суми за продажба на футболисти, ще се чупят парични рекорди. Ама нали всички там са на хранилка и чакат на трансферите.

ФутболЪт стана ........

Редовно гледам мачовете на Барселона. Имаше два-три мача, които Неймар "изнесе". Но в останалите е лекенце - много държи топката, не подава, а пред "гола" е "гола вода". Имат само един Меси, и това е. Защитата - трагедия, халфовете - горе/долу.

Гриша Ганчев ще го купи за мутиралия цСКа

като има идиоти да дават пари за тях и други да ги гледат...

Супер, да го продават това леке.

Суарес по малко ли е ???

Яла при бистришките тигри. Че се возиш с авионО на премиеро.