Федерацията не мисли за смяна на Константинов

Пламен Константинов е най-вероятният треньор на националния отбор по волейбол и в следващата година.

Обратно в новината

Коментари - Федерацията не мисли за смяна на Константинов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На специалистите само ще кажа, че ако не е Данчо Лазаров с неговите номенклатурни похвати, щяхме да сме домакини на Европейско, финали на Световна лига и Световно догодина, на кукуво лято. А като не сме домакини на голямо първенство, всички видяхме докъде можем да стигнем- до първия по- сериозен отбор и приключваме. Това със страхотното шесто място да го разправят на децата в детската градина.

Отборът ни е страхотен и може да побеждава всеки противник, включително Русия и Бразилия и Сърбия. Трябва ни по здрав сервис и блокада. Това означава подробно изследване на всеки противник като това трябва да се усвои и от всеки играч. Така че можем и трябва да успеем, с нищо не ни превъзхождат.

Проблемът не е във Константинов,а във самата федерация.Докато Данчо Лазаров и Любо Ганев са там,нивото на волейбола ще остане така.

Да бе, батко ти Данчо ги дърпа за глезените да не скачат! Ще кажеш - без Данчо, Матей ще се прибере - е това ни е проблема, мислим, че единични звезди ще направят отбор, вместо да мислим за отбора като звезден! Руснаци, германци, сърби - добре смазана отборна машина, всеки си знае мястото и се бори докрай, а наште си пеят песента за Данчо Лазаров и прехвърлят меки топки.

За мен нещата са ясни - да дават златни медали на Федерацията, треньора и състезателите в категорията " заслужил артист на света".