Наказания за съдиите след ”Левски” - ”Лудогорец”

Двама от съдийската бригада на дербито "Левски" - "Лудогорец" ще бъдат наказани.

Обратно в новината

Коментари - Наказания за съдиите след ”Левски” - ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слушах шефа на реферите и онемях. Имало една грешка (непоказан червен картон), но тя не оказвала влияние на резултата. Такова влияние оказвали само грешките в наказателното поле?! А един човек по-малко за оставащите 60 мин. ама хич не оказва влияние.

Дреме му на Попов, той си взе заплатата за тая и поне още няколоко години от Домуза.

Явно има нещо , щом и левскари и хора от латекса скачат срещу домуса.

То и такива съдии няма никъде по света... Да му правите теманета на домуса, айде стига бе! Не ви ли омръзна? Какво толкова? Ще накажат рефера, ама резултата си остава, нали? Единственото, което ме кефи в случая е, че преди години Лефскарите бяха в същото положение - всичко им беше позволено - Гонзо правеше голове след явни фалове, но не се свиреха. Съдии, бази, стадиони - всичко беше само за Лецкито. А сега, когато е в полза на гелосания перчем домусчиев - много боли, а? П.С. Нарочно пиша името на домуса с малка буква - такива хора не заслужават никакво уважение.

Преди години и чорбата беше в същото положение за около 40-тина години.

На Подуяне съдиите са им "виновни" за слабите игри - срещу Лудогорец, Верея, срещу ЦСКА също ще са им "виновни", само срещу Хайдук ги беше срам да се обадят! Не можаха да погледнат собствената си игра и че Лудогорец ги натика насред Герена в собствената им половина, а все кой кого напсувал, ударил, колко пльосвания не свирил рефера и с тем подобни глупости оревават медиите... Така силен отбор не се прави, а догодина отново ще ги изхвърлят посредственици, като айдук!

дано и теб те пльосне някой та да усетиш какво е любов селяндур

вечният проблем на нашето така наречено футболно първенство, известно е че левскарите са с големи претенции, които естествено не са основателни и ревовете им приличат на наакани бебешки памперси,срам за името Левски, а играчите са още по-големият резил и навън ядат як пердах, а у нас разчитат на дузпи,позорът никак не е малък,но викането е голямо и вероятно това няма да спре, класата я няма

К:акво общо тук има липсата на класа?! Става въпрос за обикновенна справедливост. С Верея отмениха чист гол на Левски и не дадоха дузпа, като същевременно голът на Верея беше от съмнително положение. Срещу Лудогорец спестиха червени картони на противника и не дадоха дузпа за игра с ръка. Тука класата няма нищо общо.

ТОВА БЕ НАПРАВЕНО УМИВЛРНО С ЦЕЛ ЗА МДА БУТА ЧОРБАТА НАПРЕД АМА ТЕ СА ТОЛКОВА ГОЛА ВОДА, С МАЛКИЯ ШВЕЙК/ ГАНЧЕВ/, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА И БЪДЕ И ТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО , ЧЕ ПОПОВ Е СЪЩО ЧОРБАР........

Пич, от 15 септември започва новата учебна година има време запиши се в първи ли, втори ли клас излагаш се нямаш никаква представа от правопис, граматика и т.н.

"Мисъл" точна, ясна, типично леефскарска... :))))

А за паленето на петарди и хвърлянето на на бутилки по играчите на Лудогорец кой ще носи отговорност?

Е този Боримиров орева всички медии за една грешка на съдиите.Нали плешивеца е шев .Веднага. Да пуснат да свири Сираков.

да преиграем мача и да им напълним шушоните, че уреваха уртълъка

Няма да стане.Нямат физически сили улевскарите.

Може да ги напълните ако главен съдия е Джапанката , а страничен Петричев а дежурен Боби Мокета.

"уртълъка"-типичен капански диалект на селяндурите от североизточния край.....а бе селяндури смотани,кога ще се научите на български език???

Петров живее на чужда планета - в Англия по доклад наказват все едно, че е даден червен картон. Може и в други страни да е така, защо и в България да не се прави същото...

Не, според чорбарските възгледи, не е "важна грешка", щом е срещу "Левски". Даже и жълт картон не е трябвало да се вдигне... Добре е да се мачка синия отбор и същевременно да се твърди, че им се помага от съдиите... Така е червеноугодно, а и лудогорско благоприятно.

Като се викаш гост що не си мълчиш?