Мачът Пулев - Джошуа гони рекорд на Мохамед Али

Боят на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа може да стане номер едно в историята на бокса по един показател, биейки рекорд, поставен на велик мач на Мохамед Али.

Обратно в новината

Коментари - Мачът Пулев - Джошуа гони рекорд на Мохамед Али | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видя се какво става като излезе срещу подготвен и във форма боксьор и този път ще е същото, хората ползват социалните мрежи да обяваят новия си мач или да споделят кадри от тренировка или фитнес...нашия пас, нищо-продължаваме напред!

стадиона ще е 90% бг шарани, затова и правят мачовете там където има най-много гурбетчии защото такива тъпани търсят опорна точка за гордост с някакви постижения на някой чужд човек, добре е уловил еди хърн психологията на булгаристанци

Пффф...много му е сложна задачата на Кубрат! Гледах последните му мачове много пъти в тубата и тези на Джошуа. На Кобрата са като на забавен каданс. Има шанс може би ако рискува и тръгне на пресещане...Иначе не виждам как ще стане! Кобрата не е и нокаутьор! Много късмет ще му трябва! От цяло сърце му го желая! Забележките ми са добронамерени! УСПЕХ!

Като чета някои фенове на Кобрети, едва ли не скоро ще мине Джо Луис, Майк Тайсън, Роки Марчеано и Мохамед Али....Шанса на Пульо да бие в тоя мач, е колкото да спечелите джакпота от тотото.....тоест, почти нулев.

1. Сиромах по-долу е прав, което е споменал. Ако мога да го перефразирам - без никакъв секс с Андреа и алкохол 2 месеца би било чудесно. За такъв шанс за световна титла си заслужава, дали ще устиска Кубрат е негова работа. 2. Трябва изключително да събере ръкавиците до главата и лакти близо до тяло - корем и черен дроб. 3. Повече тренировки за отклони с главата с тенис топка. Главата му винаги седи гордо вдигната неподвижна докато цъка шкембаци и пенсионери с ляв прав. Голям праз, че с краката се движи сравнително добре. Брадичката не я прикрива с ляво рамо. Сумати грешки за изчистване. Ако се подготви на макс шансовете му нарастват. На Зауерланд е задача да му осигурят адекватни спаринг партньори. Ако излезе тромав като последния мач Джошуа само ще му остави няколко рунда за публиката и рекламодатели. Сега много хора, които не са тренирали или гледат по 2-3 мача бокс на година се надъхват с надежди, а ако се получи срамна загуба такава грозна хранилка ще залее форумите:). Не е бг патент, и в други държави го има:)

Хубаво ще е всеки българин да се припознае в Кобрата. Слаб,тромав - това е! Бие се за световната титла - по заслуги. Колко са българите по световните върхове, че да му търсиме кусури на Кобрата? Той е най-висока класа българин и трябва да се гордеем с него.

... прав си, баи... кобрате...

Хахахааа а някои хора преди мача говореха за слаб интерес към срещата? Успех Кобра, смачкай черния бодибилдър!!!

Факта ,че Кобрата 2 пъти е стига до бой за титлата говори ,че е добър боксьор! Може би е в топ 20! Вижда се ,че има доста слабости и в защита ...няма сила на удара,в мача с Кличко краката му бяха като налети с олово! Но въпреки недостатъците му ние сме длъжни да го подкрепим!

Какъв топ 20?! Наскоро даваха класация Кобрата е номер 2 или номер 3 в света, след отказа на Кличко май е втори. Пред него са само Джошуа и Поветкин май. В топ 5 е от сумата и години. А в мача с Кличко наистина Кобрата беше много бавноподвижен, сякаш тежеше над 100 кила, а Кличко въпреки че е над 40 годишен скачаше и се движеше като младо яре. Затова казвам, че от ринга може да е било, а може и от лоша подготовка. А може би и съвкупност и от двете.

Най-важното сега е, Кубрат Пулев да се отдаде на пълна подготовка и всекидневна тренировка по няколко часа през оставащите по малко и от два месеца. Никаква Андреа, никакви дискотеки и никакви нощни излизания. Без никакъв алкохол, цигари или цигарен дим. Здравословна храна и всекидневна тренировка. Пълна концентрация за мача. Да знае, че е дал всичко от себе си в оставащите дни до сблъсъка и не си е губил времето със транични неща. Пък на мача каквото стане. Само да не се съгласява ринга да е с няколко пласта т.е. мек...защото Кобрата е бърз и му трябва твърд ринг за да се движи бързо.

Напротив, за негово добро е пода да е мек.

Защо Пулев аа снимката е толкова тъмен - като мулат?

Кобра успех

Британеца е шампиона, това е ясно, победи Кличко, но можеше и да падне, това е бокс един удар може да реши всичко. Оня ден всички очаквахме Франция да победи Люксембург, но какво стана на Холандия вкараха 4 гола а на аматьорите от Люксембург 0.

Какви епични битки ви гонят бе, пак сте спали на течение през нощта. Това ще бъде като боксовите мачове на Чарли Чаплин от немите филми- Чарли Чаплин бяга, а другият се мъчи да го догони по ринга.

И без да искат удрят рефера.