Кубрат: Мачът ще бъде жесток, готов съм за него!

Мачът ще бъде жесток, но аз съм готов да спечеля, обяви Кубрат Пулев на първата официална предконференция преди боя с Антъни Джошуа.

Обратно в новината

Коментари - Кубрат: Мачът ще бъде жесток, готов съм за него! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е този англичанин! Иначе, лошото е, че ще го назобят, порядъчно, но смятам, че ще си получи "заслуженото".

Първо, Джошуа съвсем не е непобедим. Пролича в мача с Кличко, ще го видите всички, като се срещне с Уайлдър. Второ, в бокса стават изненади - птайте Ленъкс, ако помни нещо от първият си мач с Хасим Рахман. Трето, в предстоящият мач разликата в качеството е толкова голяма, че и дума не може да става за друго, освен зрелищен нокаут до 5-ти рунд. И в патриотизма има реализъм и в бокса има логика. Шанса на Пулев е във факта, че няма да бъде атакуван смъртоносно в първите два рунда и евентуално да използва грешка.

Трябва да отдадем заслуженото на Кобрата , дори само за това , че този мач ще го има . Има обаче една разлика между двамата - Джошуа говори с уважение за треньора си и за съперниците си , което е доказателство за интелект , какъвто при кобрата липсва !

Дано не го пребият и този път, но след като това стане е време да се откаже от професионалния бокс.

... даваи, кубрате... ти можеш...

Смешен ми е малко този Пулев, много големи думи, дела никакви! На всички негови защитници нека да уточним че "достойния българин" е една проста мутра извън ринга и съвсем посредствен боксьор на ринга. Така че чакаме нов герой, тоя не става!

"Видях голям бой между Антъни Джошуа и Владимир Кличко на 29 април. Мачът беше 50 на 50, можеше и Кличко да победи. Тренирам, подготвям се и смятам да спечеля мача си срещу Джошуа!" Очевидно нищо не си видял и разбрал от този мач - пак ще ядеш бой.

Към всички разбирачи и "патриоти". Като сте такива отворковци и знаещи я вземете и заложете по да кажем едно 1000,00 /Хиляда/ Лева за г-н Опулев. Така хем ще ми натриете носа и ще проличи, че съм несведующ по въпросите на бокса, хем и парици ще прилеврите, е така от имане на ум и умение къде да вложите капитал. Става ли? Аз ще заложа хилядарка за негърчето.

Лошото е, че коефициентът за Джошуа е 1.03. За 1000 лева вземаш 30. По-скоро на друг сигурен залог, победа с нокаут, което май е 1,12. Поне 120 лева да вземем.

Вярно е това си е нищо, тридесет лева ... 6 кутии цигари. По-скоро бих заложил не на нокаут, а например на това, че мача ще продължи максимум 5 рунда и ще бъде прекратен от рефера, по причина, че нашето момче ще прилича в главата абе сещате се на какво....

Гледам го тоя негър и виждам само мускули,които на рамото му са по-големи от главата на Пулев. Кой знае колко боли когато удари с тези мускули! Лошо му се пише на нашето момче!

Няма спор, че е българин!Просто сме реалисти и той няма шанс в този мач, както беше и в мача му срещу Владимир Кличко.

Добро утро. Поведението тук на хората, които твърдят, че Пулев щял да победи в този сбъсък и отношението им към другите ми напомня поведението на българите в Тракия преди Априлското възстание, съчетано с т.н. парола "Туркия ке падне 1876"...Те. господата имат поведението на хора, считащи, че постоянното повтаряне на нещо си, обезателно ще доведе до случването му. Да, ама не - обикновено не става. Какво смятата, че като повтаряте тук - Велик си Кобра, ще победиш, ще го смачкаш, твой е и т.н ....и то ще пък стане. Вижте само една дреболия и продължавайте да пеете - ръстът им и съответствено разперът на ръцете. Г-н "Продължаваме напред" ще яде бой като на 35-ти Врачански пехотен полк тупана...... Айде лек Ви и приятен ден.

Я обясни за размаха на ръцете...то по твоята логика Любо Ганев ще ги бие и двамата! Има един боксьор,вероятно си чувал Майк Тайсън,виж му срещите в тубата срещу по високи с цяла глава съперници! Иначе на всички дето разбират от бокс им са ясни качествата на Джошуа! Но,ни сме българи и Кобрата е нашето момче! Самият факт ,че е стигнал до този мач е ОГРОМЕН успех!!!

Аз да не съм ученик на урок а ти да си ми даскал та да ти обяснявам. Излизал ли си на ринг срещу противник дето е по-нисък от теб? А срещу по-висок такъв? Как е самочуствието в двата случая? Въобще знаеш ли какво е усещането да си в ринг?

Каква нация сме ние ? За това сме на това положение как можете постоянно да плуете това е наш спортист и трябва да бъде уважаван засрамете се малоумници такива

Успех.

Честно казано ми изглежда по възможно да го бие отколкото някога, когото се беше снимал с Кличкол. Кличко беше железен украинец, този е обикновен циганин

Как може да плюете по сънародника си бе мърши! Незнам дали има държава в която не малко от "сънародниците" и не да подкрепят а да плюят успелите си спортисти

Да, жесток ще бъде...След мача Сульо Пульо ще бъде с без два-три зъба, с няколко аркади, счупен нос или челюст, натъртвания, синини, охлузвания...Все едно се връща от фронта.

Мачът нито ще бъде жесток, нито интересен. Нито продалжителен. Максът според мен е 4 рунда и нашето момче ..... Е, нашето момче на другия ден ще каже "Продължаваме напред". Обърнете внимание на някои неща в г-н Пулев съпоставим със снежинката, като например /без претенция за изчерпателност/ - Гард и продължителност във времето на мача да остане в що годе правилна стойка и гард, интензитет на ударите, скорост и сила на нанасяне на ударите, Начин на придвижване по време на мача.... Какво още? А, да и едни 10 - 12 килограма излишна мас по г-н Пулев.... Т.е. пак опираме до скорост.... Шанс - Нула, г-не Пулев. Съжалявам.

Само вижте коефицентите в сайтовете за залози и няма какво да говорим повече.

Не се учудвайте, Българският ДУХ много пъти е изненадвал противници...пожелавам му успех...

що тогава не заложиш всичките си спестиваня зада видиш дали си прав

Най-много 2 рунда.. и продължаваме напред

Според мен, на втората пресконференция Пулев трябва да му извади един черен,гумен йух и да му го подари на тоя нафукан черно.Според мен тоя имаше късмет с Кличко.Да се надяваме че сега ще бъде обратно

Джошуа не е нафукан, за разлика от нашия с голямата уста. Така че черния йух ще е за него.

Като фен на бокса, според мен само нокуат го оправя Кобрата... Оня и по-техничен, и по-як, че и по-издържлив ми се види... Не, че е лесно да го нокаутира, но не е невъзможно... при малко късмет... и айде... Има и още една възможност - дивата уговорка... едва ли, ама ако е бая милиони ще си сменят собствениците :)))

Аз му пожелавам успех на Кобрата, защото е българин. Да набие този чрн "англичанин", за да ни уважават англосанксонците, а не да ни имат за 2-ра категория хора. Бахти 500 години, под турско робство, 18 години тъпунгери ни управляват, 45 ггодини кумунисти и пак има българи на световно ниво. Трябва само да се подготви много добре и да използва шанса си, няма лесни неща, невъзможни също.

Хайде бе, до преди 2 седмици обясняваше, че няма достатъчно време за подготовка, сега вече е готов... И да, мачът Кличко-Джошуа беше 50/50, за разлика от мачът Кличко-Пулев, който беше 85/15 :)

Пулев е патриот и достоен българин и не върви разни путко-човеци да му дават оценка

Мачкай Кобра!

Мачкай Кобра Андрея в джуките.

Останалото ще довърши Джошуа.