Головият ас на ЦСКА може да заиграе за България

Националният селекционер Петър Хубчев е обърнал поглед към нападателя на ЦСКА Фернандо Каранга, който не спира да бележи в първенството.

Обратно в новината

Коментари - Головият ас на ЦСКА може да заиграе за България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да ви изглежда дребнаво, но аз съм за спазване на законите. По-голямата част от спортистите получили бългасрко гражданство не отговарят на условията. Особено бразилците, които не могат да комуникират на бългасрки език. Има и изискване за разрешение за постоянно пребиваване от преди повече от 5 години преди получаване на гражданство (в някои изключения е 3, но спортистите обикновено не отговарят на това).

Ам верно си дребнав.

Нека вика чужденци. Покрай тях и младежи, да се учат.Постепенно да налага младите за да се създаде един добър национален отбор.Ама с такъв селекционер тва няма как да стане.

Всеки може да разгледа отборите на Германия и Франция - в момента са водещи в Европа. Ама хубаво да ги разгледа за да види, колко чисти германци и французи има.... Та в национала трябва да играят всички които имат желание и качества, без оглед на произхода им. Качествата се показват в клубните отбори, желанието в националния. Проблема на Хубчев е Хубчев. Какъв треньор си да не можеш да избереш 20 играчи, а от тях 11 титуляри, та да правиш две смени поради сгрешен състав /мача с Холандия/.

Или на Белгия, или Швейцария..

нали е Български национален отбор не отбор на мангусти бразилци и африканци на кг

От ЦСКА съм, харесва ми, че Каранга вкарва голове, но съм против чужденци да играят за националния отбор...

Не искам така с маймуни да плашим чужденците. Искам с българи. Бау.

Категорично съм против ! В националния трябва да играят само българи ! Не искам да гледам каранга, маранга, мапуко и незнам си какви.