Неприятни вести за ”Лудогорец” преди полета им

Неприятни вести застигнаха шампиона на България Лудогорец на летище "Варна".

Обратно в новината

Коментари - Неприятни вести за ”Лудогорец” преди полета им | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сръбска авиокомпания, айде приемам че западните ни другари завземат пазара и ни заливат с услуги, който Ганьо предпочита я заради по-добро качество я от комплексарщина, ама държава изжявала гражданска война, бомбандирана от НАТО, извън ЕС да вози водещия ни отбор в най-популярния у нас спорт, е незнам управницте последните 27 години са за подреждане пред стена и наказателен взвод, а останалите да сведем засрамено глава заради липсата си на компетентност .

Ами като летят с гражданска авиация, така е! Винаги ми е било смешно като някой се оплаква, че не знам си коя авиокомпания нещо го дразнела... Абе, ти имаш толкова пари, че може да си позволиш да летиш, тръгнал си ми някъде на почивка, оплакваш се от глупости... Хората нямат какво да ядат, ти ревеш, че ще стигнеш на Бахамите с 2 часа по-късно... Тъпа държава сме, ей!

Преди седмица iberia ми "предложиха" нов полет до мадрид кацащ 13ч20 и дали съм съгласен при положение, че трансфера ми е 12ч, тоест час и 20 преди това...да им ръкопляскаме освен? :))

Херо, Херо...както и да се пънеш, нищо няма да постигнеш с Лудогорец. Само ще дишаш прахта на предшественика ти. Няма по-добър специалист от Георги Дерменджиев в момента, в Бг.!!!

ай егати проблема големи глезльвци тея бе яденето и пиенето им осигурено и изнервени ай сиктир бе

Голем праз!

Като няма самолет, да тръгват пеша. Ей го де е, за 3-4 ч са там. И мост има. А пътните да ги броят за тренировка...