Гришо попадна в класация за ”разочарования”

Американското издание "TennisNow" разкритикува Григор Димитров за представянето му на "US Open".

Обратно в новината

Коментари - Гришо попадна в класация за ”разочарования” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе той дипли парата а вие се разочаровайте

важното че е в топ 10, има 10 милиона, които е спечелил сам, ходи с най-готините мадами на света, а дpаскачите, които съставят класациите и сигуpно не са постигнали и една стотна от неговите успехи могат само ДГД

най готините....Серина Уилямс, Мара Шарапова и леля Никол. Баце ти виждал ли си въобще хубава жена?

негова си работа, такива харесва, с такива ходи

Тия защо вдигат толкова шум? Не разбраха ли, че нашето момче е тръгнало след Шарапова? Неговата Маца си мисли, че Гришо играе на УС-опън, а той опъва Маша! Страхотна легенда!

Що не си гледат техните тенисисти, които набутаха в слабия поток и въпреки това не стигнаха до полуфиналите! Тази година организаторите забавиха корта и той заприлича на клей! Затова успех имаха играчите, специалисти на клей хкато Кареньо-Буста, Шварцман и разбира се Надал! Монреал и Синсинати са подготвителни и за първи път корта но ЮСО-то няваше нищо общо с бързината на тези кортове! Тази година имаше два турнира от ГШ супер бавни кортове - затова и Надал спечели на ЮСО-то!

Аман от хейтъри. Григор е невероятно добър български спортист. Иска ми се и аз да съм толкова разочароващ.

Български спортист???По скоро,спортист с български произход.

Добре че е попаднал, след като е отпаднал, че можеше да се загуби някъде! А пък тия от "TennisNow" нямат грам уважение и срам да пишат такива работи, нали бил топ-9! Ние на село гледаме само ранкинг, колко кинти е изкарал и с какви мацки се върти. Другото са глупости за будали.

Имайки предвид, че друг българин няма да играе в основната схема на шлемов турнир в близките 5 години, втори кръг си е повече от добре.

Е като няма друг, защо да му се кланяме на този, като не става за тенис?

какво значи да му се кланяш? Номер 9 и да кажеш, че не става. Ти си някакъв селски негодник избиващ комплекси тука.

РАзочарование е, защото определено има талант и големи възможности, но твърд често не ги реализира и най-често поради слаба психика! Ей затова и нас много ни е яд!!!

вас? Говориш от името на цялото ви отделение в Карлуково ли?

Дали само психиката е проблем? По скоро тънката част. В мача с Рубльов нямаше въздух да пробяга 10 метра. Задъхваше се дори на сервиса. Сякаш цяла нощ е копал, а може и така да е ама в леглото.

правилно е попаднал в тази класация

Анди Мъри пропусна US open! Няма как да е разочарование там. Нашия е издънка номер едно. Всички други бяха по добре от него!

Като не ти харесва скриваш, че дори му слагаш етикет (*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име). Защо не ги скриете тия писания по света, че обожествения си е посредствено менте?