БФС изуми с абсурдни наказания

Дербито на Пловдив в следващия кръг от Първа професионална лига ще се играе без публика, реши Дисциплинарната комисия на БФС.

Обратно в новината

Коментари - БФС изуми с абсурдни наказания | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и правителството ни, както и Парламента са пълен абсурд, но какво от това? Някой да протестира?

Големи говеда са това ФЕНОВЕТЕ!!!!НИКОЙ ЛИ НЕ ХОДИ НА МАЧ ЗАРАДИ ФУТБОЛА?????

Да изгоним всички нормални фенове от стадионите.

На 90% работата вече е свършена.

Чашата наистина вече преля. Вече ще можем да си носим копия и да ги хвърляме по вратарите. също може да бием и полицаи с патерици, можем всичко, само да не сме фенове на Ботев. За всички други може всичко.....

Не само наказание от 2, 3 мача без публика, но индивида комплексар, който е хвърлил кола по вратарчето трябва да е следствен за опит за убийство и доживотна забрана да посещава мачове... А факлите и димките отдавна трябваше да са тотално забранени! Разни комплексари от агитките искат да се изявяват на трибуните чрез бомби, димки факли и др. простотии, защото нямат качества да станат футболисти и да го правят на терените! Пречат на нормалните хора да гледат футбол!

Правят се на слепи щото последните кирливи левчета за прогнилата им организация идват от безмозъчните орки които се мислят за фенове.

Няма ли да забраните тези идиотщини по стадионите-факли,димки,огньове, които тровят и публика и играчи.Да сте видели някъде на запад подобни неща по стадионите?

Защо Данчо Лечков не обясни тези абсурди, нали той и другите в БФС от 20 гадини са най добрите ръководители на българския футбол и никой не може да ги упрекне в некадърност, само дето никой не задава въпроса защо толкова години ги няма резултатите. Че то да бяха направили по едно дете, да го изучат от първи клас на любов към спорта, да го възпитат в младежките формации, сега щяхме да имаме "Героите от САЩ 1994 /2/"

Амчи тъй е, бфс държи и хляба и ножа... и който го заплашва получава най-голямото наказание... Докато не му го вземат!!! Фенове на всички отбори, съединете се, че да изгоните това мутренско бфс, забравете враждите си и се обединете около тази цел!!! Намерете начин, защото това бфс унищожи футбола в България!!!