Пратихме волейболистките на Евро 2017 без лекар

Българският национален отбор по волейбол за жени замина за Европейското първенство в Азербайджан без медицински щаб.

Обратно в новината

Коментари - Пратихме волейболистките на Евро 2017 без лекар | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Динко, схващаш ли какво си написал - "Конфузната ситуация идва не заради недоглеждане от федерацията, а такива специалисти просто не са предвидени в делегацията за първенството."

Пари да организираме световно първенство при мъжете имаме, а за един доктор за жените на европейското нямаме.

Къде е бай тулуп Ганев да изръси поредната глупост. Тъй де, човека едва се е научил да говори и пише а те го поставили вице. Но нали неграмотните се управляват по-лесно.

Cрам и резил!

Само да не се окаже,че без доктор не могат да играят! Аз си спомням като малък на републиканското веднъж чакахме 1 час доктора да дойде и чак тогава почна мача!

"Шефа им рече айде, де, пари нема действайте"

И този абсурд се случи по времето на Борисов 3.

Какво общо има Борисов, бе галфон, отправи питането към номенклатурчика инженерин, председател на федерацията, нали те определят състава на делегацията! Или от подмазвачи и близачи не е останало място за лекар, хвала на такава федерация!

За сметка на това ще пътуват 200 човека около отбора, чиновниците от федерацията, заедно с техните роднини.

"Конфузната ситуация идва не заради недоглеждане от федерацията, а такива специалисти просто не са предвидени в делегацията за първенството." E, чие недоглеждане е, след като другите отбори ще имат такива специалисти и ние "ще разчитеме на тяхната помощ", ако се наложи? Що за малоумни заявления? Или ние си знаем, че нашите каки са корави и няма да има нужда от доктори! А спестените кинти ще отидат в нечии джоб, нямащ нищо общо с отбора!