Рекорден гол върна ”Лудогорец” на върха

"Лудогорец" победи с 2:0 у дома "Берое" и се върна на върха в Първа професионална лига.

Обратно в новината

Коментари - Рекорден гол върна ”Лудогорец” на върха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заблудена свенкьо. Това, че не си стъпвал в Разград не те прави по умен. Не бой се там не бият Дори и вашите привърженици са кротки и спокойни. Направили са им едни хубави заграждения та не могат да мръднат. Дали Разград е футболен град има ли значение. Важното е че е шесткратен шампион и като гледам нивото на свинете и говедета още още ще продължат така нещата. Знаеш ли свинке каква база направи Домусчиев, че за детско юношестката школа тази година кандидатстваха повече от 1000 деца. Че за тези деца всичко е осигурено безплатно и т.н. и т. н. А сега бегом в кочинката ще ти сипят булашик та дано ти се размърда малкото мозъче. И помни че ЦСКА умря миналата година по девети септември. Остана хибрида и грухтящите прасета като тебе.

или Асанчо, каква база, каква Арена, какви българи, какъв панаир в Делиормана??? А, виж сега реално и не търси под вола телето: Снощи, на мача на отбора ти срещу Берое, имаше не повече от стотина човека. Сигурто са тези, на които им дават сандвич и лимонада, и ги пускат да крякат, а може и ти да си от тях . На мача ти с Хофе имаше поне 1/4 празни седалки. На всеки мач за първенството ни имаш средно не повече от 200-300 души, малко повече ако е срещу армейците и говедата, но за сметка на техните фенове. Е, драги Асанчо, та онзи ден Етър имаше на Ивайло над 10 хиляди на мача си с ЦСКА, а там средно на мач ходят по 3-4 хиляди зрители. След десетина дни, на мача с говедата, Ивайло ще има нови поне 15 хиляди зрители! Твоето стадионче, Арена, с 5-6 хиляди места, никога не се пълни! Още нещо - ти ми биеш гордо гърдите, че Домуса ви е дал 6 титли. На кого бе, Асанчо? На 20 чужди гастарбайтери? Та в основния ти състав или нямаш българин, или само един... Асанчо, не е Разград мястото за футбол. И не е развитието на родния футбол насочено към чужди наемници. Това трябва бързо да се осъзнае от БФС и се спре тази порнография, експеримент на Домуса. А ти, Асанчо, бегай в храсталака около празната Делиорманска Арена и се облекчи там, за да не се осираш тук, във форума.

Охооооо....простия Тиквун и от футбол разбирал....ахааа ха х аааа аааа....

Литексчии и лескари пак ще режат вените си...за седми път. Лека им пръст на цефекарите.

Само не се разбра къде е тръпката от българското първенство. Навремето поне се редуваха два отбора. Сега е само един. И много странно, точно като го взе един милионер с дебели връзки с властта, другите два отбора затънаха яко.

С кеф да ви се изсмея скапани завистници! Браво на Лудогорец! Аз съм си чист Българин и се гордея с тоя отбор! Незная защо завиждате и мрънкате! Между другото това не ми пречи да не харесвам Домусчиев като човек, защото кой ли знае по какъв начин е спечелил тези пари! но отбора си е Супер!

От 11 играчи--- 9 са бразилци! Нещо да кажеш за българското ?

Банални станахте с това вече.Мълчи си по добре!Национала като са само българи кво правят?

Нормална практика из цяла Европа!

От 30 гола за ЦСКА в шампионата до момента, само 7 са вкарани от българи. Нещо да кажете по въпроса?

Браво на Лудогорец! Не само доказаха, но и продължават да доказват, че са голям отбор.

Всеки ден ги виждам с очите си. Влез гутъла и ти ще ги видиш

Пращам по виртуалната поща един вагон кърпички. Вие си знаете за какво ви са. И по кротко ще прилеят подпочвените води и ще се издавите- не,че загуба голяма де

Асанчо.Много ги обичате калмарите по родопски..Тези калмари дето ходжата ги носи всеки понеделник..А майкати направо ги обожава...

Нивото на подпочвените води в едно поле на западна България са се повишили значително. Много рев успокойте се и свиквайте. Шест години беше така предстои и седмата.

защо според теб Георги Домусчиев закупи Тракия Пловдив и Дунав Русе? защо Тракия купиха играчи след началото на сезона? защо Тракия започват пак да си правят стадиона? просто е, уважаеми Злобюл, но не е за прости хора. парите ще се пренасочат до 2 години към Пловдив, а Русе и Разград ще са нещо като луната спрямо земята - сателити. тракия имат фенове, история и от този отбор са излезли много големи футболисти. това е нещо за което Разград може само да си мечтае. радвай се докато можеш, че ще последвате Осъм.

Мануел

Не вървиш неграмотника. Домусчиев направи страхотна база в Разград Няколко стадиона дето няма и по Шопско Да не говорим за Лудогорец Арена дето действително е по европейски стандарти - само той в България. досега инвестира 25 000 в Разград а до края на ремонта на стадиона поне още 20 000 Баси тъпата ви злоба. Свиквайте поне още седем години Лудогорец ще е шампион

Хасанчо?

Боже колко мъка има на този свят Мъкааа мъкаа свиквайте до тук беше чорбичката. Шампионът е ясен - същият като миналата година

Само не става ясно едно - ти Асенчо ли си или Асанчо? Аз залагам на второто. Всички 2-ма фена на изкуствения обор ли сте тук?

Каква"чорбичка" бе колега? Истинското ЦСКА, което вече го няма, щеше да отнесе с лекота бразилското отборче от Разград! Айде стига с тази омраза, малко уважение към противниците! От един обикновен и огорчен левскар! Хайде със здраве:-)))