Григор: По това време догодина искам да съм №1

Григор Димитров даде блиц интервю в Шанхай, като хвърли поглед и към това какво ще се случи през 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - Григор: По това време догодина искам да съм №1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

драги плювалници. Големият спортист трябва да има голям хъс и големи топки. И по този начин да дава изява не само на корта, но и в медийното пространство. Григор умее това. Защото и децата знаят, че добрата реклама печели в пъти повече от резултатите в спорта. Григор шета по света, живее в Монте Карло. И хич не му пука за вашите храчки... А вие, от лайняната панелка, ще си останете там, в блатото.

Дерзай Григоре , въпреки отровата в душите на част от сънародниците ти.

Пожеланията са хубаво нещо. Но в конкретния случай, Григоре, със заклинания няма да стане. Научи се да биеш Надал, Федерер, Джокович, Мъри и тогава може да ти се получи. Или ще чакаш да се пенсионират те, за да имаш шанс?

Мария Шарапова на 18 години спечели Уимбълдън при жените !!!!!! Вече има спечелени и четирите различни турнира от големия шлем при жените !!!!!!! А конкуренцията при жените е убийствена ! А къде е Григор тук .... ?! Да имаш до себе си за гадже жена постигнала всичко в тениса и да я зарежеш, явно не успя да попие дори малко от нейния шампионски манталитет ...... Жалко ...

Шарапова е от малкото допингирани поне официално. Не е пример.

Няма как да стане номер 1, с тази игра до момента, особено до догодина по това време ..... Не го виждам изобщо някога да стане номер 1 ..... Няма характер (психика), мотивация, спортна злоба и хъс за номер 1 .... Иначе, ако ги имаше, вече да е номер 1 ... Ех, мечти, блянове, реене в облаците и розовите очила ... Много е зле, когато не можеш реално да се самооцениш ...

Абе то и аз искам да съм милионер, ама само с мечтите си оставам :):):) Е, Григор има повече данни да успее в мечтите си!!! Пожелавам му да ги преизпълни, но да не забравя това, което сам е казал - че най-важното нещо е семейството, бих добавил и Родината си!!!

ЗА съжаление вече почваш да залязваш и най- добрата ти форма отшумя ! Ти гледай да си в 20 - ката пак ще си супер !

Гришка, ти вече си номер 1 бе, пич! 21.05.2017 Григор Димитров и бившата му половинка в живота - Мария Шарапова попаднаха на върха в антикласация на "ESPN". Двамата са определени като най-надценени в Тура от своите колеги.

Както има една приказка - всеки е толкова голям, колкото големи са мечтите му. Затова не нападайте момчето, че в изблик на откровеност е казал публично, че иска да бъде 1! (щеше да е проблем само, ако вместо това бе казал "ще бъда 1" и впоследствие не го е изпълнил).

Тази сутрин за закуска Григор отнесе втората ракета на Щатите и си сложи в джоба $142 660, а мрънкалниците тук едва са отворили гурливи очи и са написали куп глупости.

Каква пък сила са Щатите в мъжкия тенис след отказването на Агаси, Сампрас, Къриър, та дори и Родик.

Можеше да е номер1, ако се беше възползвал от контузиите на Мъри, Джокович, Вавринка, Раонич и т.н. Вместо това той отпада на УС оупън още в началото и изпуска златна възможност, която съдбата му предлага, за да мръдне напред в класирането и да не му се налага да среща топ играчите преди полуфинал. Сега, като изпусна питомното, нека гони дивото.Играч с ДНК на победител щеше да сграбчи отврилата се възможност с две ръце, ама опасявам се, Григор не е от тях...Нямам против да ме опровергае, ама разумът ми говори, че тая няма да я бъде.

Това българите сме уникални... Ако загуби... - О, ами той толкова си може и... куп обиди. Като спечели... Пак. - Ама то нищо не значи и това ще му е... Нека успее момчето! Стига сте плюли!

и аз искам да си възможно е, но е малко вероятно все пак успех p.s. и малко скромност няма да ти навреди

Както каза Николай Хайтов (мир на праха му) - "Едно е да искаш, друго - да можеш, трето и четвърто - да го направиш". Е, остава му трето и четвърто! Успех!

Можем да му го пожелаем, но дори и днес не виждам как това би било възможно.

много е жалко да нямаш никаква мярка. победи един слабак и си отвори здравио устата и бълва ли бълва нелепици. първо в този търнир е дотук, а после като се завърнат в игра липсващите които са много си е заминал здраво назад. иначе мечти и празни приказки на тонове

Ужасно за кого? За теб ли?