Лечков убеден, че Михайлов остава начело на БФС

Конгрес на Българския футболен съюз по всяка вероятност ще има през февруари, това сподели пред БНТ вицепрезидентът на централата Йордан Лечков.

Обратно в новината

Коментари - Лечков убеден, че Михайлов остава начело на БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след 5 пропуснати световни и 3 европейски, в едни квалификации бяхме последни в групата, сега 1:1 с Люксембург след клизматично 4:3 тука, хора с достойнство биха си дали оставките. Тая измет се гласи да умре на власт. Трагедия

Тази банда няма ли да я разтурят и държавата не може да пипа БФС. Както ми се струва държавата е безсилна където и да я пипнеш. кенеф а не държава.

Простите Футболисти,които не могат дори да пишат,Стават Менажери.,И Футбола естествено Умира. Българина винаги е бил Много Прос и Примитивен. На Оръжие Народе

Боби, имам три въпроса към теб : ти българин ли си? /ако си - сам си се описал как се чувстваш/ щом сме такива каквито ни представяш що щеш от нас да правим? и свирки правиш ли вече или само ти се иска още?

текста не съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име

Kalin

И какво го грее българския футбол че вие лапате пари от назначенията ви в разни централи и комисии?Нищо!Положението си е плачевно като е от времето когато Батето се махва и Михайлов пое нещата.

Не знам защо държавата и управляващите търпят това. Винаги могат да въздействат и да махнат неспособните.

Докато тая глутница е начело на стадото................ще вървим все надолу.