В Португалия: Българска самба разтърси скалата

Снощната среща между "Брага" и "Лудогорец" от груповата фаза на Лига Европа бе подобаващо отразена в португалските медии.

Обратно в новината

Коментари - В Португалия: Българска самба разтърси скалата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички сте много прости.за футбол ли се отнася статята или за кремвирши,мусака ,салата,ракuя..

Стига сте дрънкали глупости за чужденците в Лудогорец бе... Да, чужденци са, но е факт, че с тях нямат конкуренция в нашето първенство и се представят отлично в ЛЕ!? А въобще не се замисляте, че ако не са чужденците в Левски например /Обертан, Буш, силата, Яблонски, Прохазка.../ реално погледнато с лидери, като Вутов, Панайотов, Горанов и т.н. и без изброените чужденци ще се борят да не изпаднат! В по-малка степен са зависими от чужденците ЦСКА, но и те без Каранга ще са още по-далече от Лудогорец....

Тия португалски журналя що точно "самба" са употребили в материалите си? Да не намекват нещо, като се има предвид къде е разпространен тоя танец?

в Brazil!

Не Делиормана,ти си сбъркан,в съвременния свят е така,колко италианци видя във великия Рома,а иначе Лудогорец си е напълноо български социален проект-български собственици,български мениджмънт и треньор,само българчета в школата и юношите,колкото талантливи професионалисти-българи има получиха шанс и за първия отбор-даже някои бяха излишно фаворизирани,именно защото са българи

Българин, който се дразни от подобни заглавия! Къде са българите в театъра на Гела? Домуса унищожи родния футбол. В сбъркания за футбол Делиорман няма нито един местен играч, а в основния състав има или един българин, или нито един... Престъпление към родния спорт!!!

Много проЗ !!!!

да назионализират всички от лудугорец и да уграят вместо назионалня-иначе скоро няма да се класираме за световно или европеиско.

Що да не? Като гледам другите национални отбори, това няма да учуди никой. Щом даже в Германия половината отбор са натурализирани, да не говорим за Франция, Белгия, Холандия, Швеция .........

Я бразилската колония от Разград пак спечелила. Сега на Киро ще му порасне поне с 2 см. мъжеството.

Жалко, че твоя мозък и сантиметър няма да мръдне.

Радвам се, че твоя е "мръднал", каквото и да значи това.:)

това е единственият Бг отбор които мога да гледам с кеф

Българи юнаци :)

Кои българи? То има ли в Лудогорец такива?

Е, а де! Именно :)

zeddd

Стига сте живели в миналия век, другари... :) Да не би да сте проспали последните 30 години във футбола?

Е то и за Лудогорец имаше липса на късмет и за това не успяха да вземат 3 точки от Истанбул, ама какво от това!

Каква чалга, чисти делиормански резашки маанета! КЗЛ-ц!!! :)

Вместо утре да ходиш да гледаш свинете и говедата пусни си запис от мача на Лудогорец и Брага

Асане, аз си гледам моят БЪЛГАРСКИ отбор, който играе на стадион "Ивайло". Ти си гледай жалкото мангалско отборче на резаците от Делиормана, на които мястото им е в роданата им Турция!