Гришо отнесе Зверев и e на 1/2-финал

Невероятният Григор Димитров преодоля четвъртфиналите на турнира в Стокхолм.

Обратно в новината

Коментари - Гришо отнесе Зверев и e на 1/2-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инфантилността, опростачването и глупостта на нашия народ проличава в преклонението и възхищението от псевдогерои: мутри, шуврантии, шоумени, спортисти, шутове от ББ, Фермата, Шоуто на Слави,..

И какво общо имат изредените от тебе с Григор Димитров? Може би, че и в двата случая тъпия си ти.

Ми то само руснак може да падне от Григор! Я да земе да бие някой от топ 10, може ли? Не мисля!

Зверев е германец.

Дето не мислиш, е очевидно. Но и че не искаш да виждаш става ясно. В началото на годината, само на турнира в Бризбейн Гришо отстрани трима от топ 10 за да го спечели. Бахтиму мутантите дето сте се навъдили.

григор димитров е на път да се превърне в най- известния български спортист в света. невероятен талант, и изключителен състезател.е, не ми харесва това, че се срамува да се нарече българин, но както всички знаем, няма идеални хора.

Гришо е най-надарения съвременен българин!

... шерцингер, ти ли си, ма?..

Както винаги, ние русснаците имаме вътрешното задължение д се изходим под поредната статия за Гришо-Пишо, тъй като имаме за задача, да плюем по всичко, което е някакъв успех и да се опиваме да го принизяваме. Защото сме комплексирани, но пък си имаме боярищник! Наздоровье!

Se taia

Хм, ти кой беше? Какво си постигнал освен да се плюнчиш тук във форума? Нищо? А, забравих, караш някаква 20 годишна раздрънкана ладичка и си много горд от този факт. ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ ЗА ЖАЛКИЯ ТИ ЖИВОТ :) не мислиш ли? Щеше да е смешно, ако не беше жалко... Май единствено можеш да злобееш, гледайки успеха на другите, и да, Григор е успял, защото него го знае цял свят, а тебе кой те знае освен пиянките от кварталната кръчма? Не че ще се замислиш, защото мисленето не ти се отдава. Напий се поне да направиш нещо, което единствено можеш! А наздраве!!!

Супер е че цицомана няма да е пречка за развитието на младото поколение. Ние и завърналите се контузени ще го пратим в асковската лига

Уникално меркантилизиран профил на псевдо успял шут с незнайна житейска ориентация, натрапена на аудиторията и превърната в ежедневна норма за култ към празнотата и кухотата на съдържанието!

"Кухотата" всъщност е в главата ти и затова се бъркаш.

Ко, ко каза, че не ти се разбира мисълта

Най-точната илюстрация на жалкия, но непрекъснато натрапван образ на измислен герой

Тенкьо менторче! Добре, че ни показа светлото бъдеще. Без теб сме за никъде!

Отвори ли ви очите за измамата и фалшивия герой

Стига с този тенис, с тези тенисисти, оляхте се, като че ли това е най важното нещо на света. Всъщност, залитането по разни игри е проява на инфантилност, неизживяно детство.. този бил българин, прославял България, с какво бе джанъм, с това че размахва една тупалка, прави пари и ебе като нерез??? Че той самия се срамува, че е българин, не живее в България, не плаша данъци на България, даже и български не иска да говори, а ние се подмокряме от този дрислив "сънародник". Толкова ли сме тъпи, без чест и достойнство, за да издугаме този путьо в култ???

А кого да издигнем в култ? Теб - недоклатеният долен ляв п...л ли? От помията която изливаш разбираме едно - не са откликнали на щенията ти и сега злобееш. Никой не ти е виновен, че си извратеняк и не ти обръщат внимание. Скрий се нещастнико!

Григор е всичко друго но не и бездарник! Това е момчето което кара света да изговаря най-често думата "България" с възхищение! Български знамена се веят по всички континенти, когато той играе там. " Българинът" е думата която коментаторите казват, когато споменават неговото име! Гордея се че си имаме такъв добър посланик по света!

Ярина

Не е бездарен а е посредствен

Най-радостното е, че напоследък е по-уверен, по-стабилен психически, което му беше "ахилесовата пета", лъжицата катран в кацата с меда на качествата му. Ако продължи по този начин да се развива, не бих се учудил догодина по-догодина да стане номер 1. Макар че някои от анаболните мутанти са в почивка тази година и догодина ще се включат, вероятно с нови дози.

Съжалявам хората, които очевидно не са способни да се изкефят на обикновени неща. Плете все едно сте някакви велики, все едно вършите някакви невероятни неща и все едно от вас има някаква страхотна полза... Всъщност показвате колко нещастен живот живеете. Усмихнете се, може и без причина :)))

Много глупашка измислена радост от нищо което да е смислено и значимо. Как това посредствено същество е още в ефира? Дано да го разкарат скоро

Хайде сипвай си третата ракия и почвай да обсъждаш с аверите лекарите, Брексит-а и съседката Камелия.

Да ти обясня как - "това посредствено същество", всъщност, е един от най-талантливите тенисисти, с потенциал да бъде номер 1, според мнението на не един от легендите в тениса. А пък ти, от друга страна, възприемаш реалността в някакво идиотско огледало, разкривено от злоба, породена вероятно посредством неправилно възпитание, унаследена генетически, стимулирана от сбърканото съвременно "българско" "общество", подклаждана химически...

на този турнир той е стигал до върха и не може да подобри повече представянето си. Все пак е поставен под номер едно и редно да играе финал най-малко. Да забелязвате също, че големите ги няма тук...те си почиват за Лондон и не си губят времето с дребни турнирчета.

Не ни занимавайте с тоя, само като видим с кого е играл и знаем дали го е го е бил или не. Като бие някой от топ 10, тогава ни се обадете.

си, мухъл.

Такъв си. А пируета-клоун е за оплакване и търси твоята подкрепа. Раздай се

Браво, Григоре! Стискаме палци да победиш на полуфинала и на самия финал!

Да се маха по-бързо от този спорт

Защо, какво ти пречи? Какво би те зарадвало в този скотски твой живот? :)

БРАВО !!!

Прекрасен!

Неприятен

"Освен всичко с тази победа Григор Димитров на практика си гарантира участие и на финалния турнир в Лондон на осемте най-добри. Това може да стане и официално с още един успех." Колко малко му трябва на Григор? При положение, че след него са на чувствителна разлика. А нашият терминатор уверено си проправя път напред. Да му пожелаем успех. Има всички шансове да вдигне трофея и на този турнир.

Къде сте бе лайнари ,които денонощно плюехте Гришо ??? Или останахте без думи транари, несретници , комплексари, мишки долни.

Какво си въобразяваш че е направил Григор? Бил е 30тия в ранглистата. Май някой не знае че има двама Звереви в тениса. Никой не отрича че това Григор го може - да бие разни анонимници с десетки места под него. Като бие някой от топ 10 тогава ми се обади.

Какво си превъзбудил и обиждаш? Това че посредствения е победил един посредствен и какво от това! Всеки смислен го прави за съжаление, а моначко си се прави сам за смях. А на теб много здраве и поздрави от каунската циркова група

Съвсем малко той вече се класира :)

В момента Григор Димитров е на шесто място: 1 Rafael Nadal 31.3 ESP1 10465 - - - - - - 2 Roger Federer 36.1 SUI1 8505 - - - - - - 3 Alexander Zverev 20.5 GER1 4400 - - - - - - 4 Dominic Thiem 24.1 AUT1 3725 - - - - - - 5 Marin Čilić 29 CRO1 3535 - - - - - - 6 Grigor Dimitrov 26.4 BUL1 3500 - +45 Stockholm SF - 3560 3660 World Tour Finals Qualification Cut 3470 7 Stan Wawrinka 32.5 SUI2 3150 - - - - - - 8 David Goffin 26.8 BEL1 2750 - - Antwerp QF - 2795 2955 9 Pablo Carreño Busta 26.2 ESP2 2605 - - - Lost in Moscow R16 - - 10 Novak Djokovic 30.4 SRB1 2585 - - - - - - 11 Sam Querrey 30 USA2 2525 - - - - - -

къде е според теб???

мъри е контузен. Също като джоко, вавринка.раонич, бердих.

Отпускар е. Почива.