ЦСКА получи остър отговор от ”Лудогорец”

От фенклуба на "Лудогорец" отговориха на атаките на колегите си от ЦСКА относно сектора за гости на "Лудогорец Арена".

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА получи остър отговор от ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грийн Лейдис, ще сложим вашето мнение там където му е мястото.

Двата провинциални гранда Литекс и Лудогорец пак се скараха! Що ме боли к.ра мене!

по скоро ще ти заболи дупето без значени дали си от говедеата или от свинете

Само дори да споменаваме Домуса и неговия експеримент с напазарувани чужди играчи, е обидно за българския футбол. Но, спете спокойно деца, скоро тази порнография ще свърши... И там, където ходят по стотина зрители на мач, които до неотдавна мислеха, че футболната топка е квадратна, пак ще тръгнат крави и овце - поне засега тревата е добра.

Кренвирши, когато дадат на ЦСКА стадиона и базата за 14 000 лева на концесия, тогава претенциите към нас. Оплачете се на министър Кралев, Бойко - стадиона е държавна собственост.

домуза що не си вземе туй "отборче" и към анадола....

"...Това ще се случи, защото гостуващите (няма значение от кой отбор са) фенове няма да спрат с опитите да палят и трошат." Е това сега какво е. Фенове???

Kalin

Чак пък и фет клуб;-)))

От "фенклуба на лудогорец", значи... ама и тримата ли са се подписали? :)))

Дали са двама или трима гарантираме всички ви уважаеми фенове ще бъдете подходящо уважени - само пробвайте

хАсенчо да не си го поел четвъртит делиормански бе момче? то бива тъпотии, ама твоето бие на олигофрения. уважавам отбора ти, ама с тези определения за другите...един ще те докопа бил прасе или говедо и ще има "извади го малко, моля ти се бе" :)

Вярвай си, асанчо, не ми пречиш... :))))

Носи се слухът, че буйстващи фенове на гостите, които са засечени в предишни мачове да издевателстват в клетката пардон на трибунатаза гости ще бъдат заключвани с белезници, които ще им бъдат сваляни когато свърши мача и напуснат стадиона. Просто за да няма изкушения и да не е необходимо гостуващите отбори да плащат за техните изстъпления. напълно хуманно нали.

Веждам съм феновете на Уевски на тирето и на Ботев даже преди мачовете в Разград. Тихи кротки като агънце. Да кажеш че някой ги е бил неее категорично не. На стадиона в Разград ходят майки се деца с колички. Това е обичайна практика. Предстои обноваване на трибуната за гости на стадиона в Разград. Носи си слухът, че условията на трибуната за гостуващите отбори ще бъдат още по жестоки. И правилно за да могат да ходят феновете на отбора семейно да водят и малките си деца. Нещастни фенове на Ботев отговорете ми на вашите магове в Пловдив колко колички с малки деца сте видели и после пишете простотиите си. Гонка до дупка за хулиганите.

кой да ги бие бе селтак? вие сте 20 човека, най-много в някой асансьор да се сбиете. Баси селенията...

Всеки може да бие Лудогориц дори и тирето. Гриша Ганчев има пари плати на Домусчиев е верно седемцифрена сума в евро и тирето би в Разград и Септември може и Витоша също - условието е да си платат. Дори и онез измекяри от Ботев Пловдив станаха носители на купата че и на супер купата даже миналата година - питате се що ли - отговаряме щото си платиха. Домусчиев не се интересува от такива турнири носещи само вятър, но не и пари

Гришата още го яд за милиона дето брои на Домусчиев за да може тирето най после де се добере до победа над Разград Колко пари ли е дал на дира пигмея от Микре за да се изпишат толкова много глупости за един ден

абе аз съм от цска, ама в случая си мисля че любимия отбор трябва да взима пример от лудогорец по управление не да им връзва кусури.

ЦСКА ще се погрижи за "нуждите" на файтона фенове от Разград, когато получи базите си от държавата. Докато стадионът на Лудогорец се изгражда с държавни средства и даже вертолети на държавни разноски возят височайшите им гости за откриване на частните им трибуни. Безсрамие е кировите измекяри да се обаждат изобщо по въпроса! Както е безобразие да провокират реакции сред първоначално одобрилите протеста пловдивски футболни ръководства, за да изкарат ЦСКА подстрекатели. Пловдивските фенове обаче им показаха каква е истината. Поклон пред честността на тези момчета!

"Бам Бам"!!!!!!!!НЕ го удряю на политика де,СМЕШНО Е.......

Това бам бам де не е от многото удари по главичката ти. Коментарът ти е толкова идиотски, че просто е трудно да бъде коментиран

Само Левскииии !Уле,уле уле!Шампион.

Киро се бодееее със мургави мъжееее... Петричев го дои, и чепа му държииии....

Коментарът е типичен за умственото състояние на привържениците на тирето. Тези писаници не се нуждаят от коментар-просто потвърждават пълната деградация на привържениците на определен отбор