Тервел Пулев написа обръщение срещу ”хейтъри”

Тервел Пулев използва личния си профил във фейсбук, за да излезе с обръщение срещу "дезинформации", публикувани след победата му над Артьор Редко в събота.

Обратно в новината

Коментари - Тервел Пулев написа обръщение срещу ”хейтъри” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз също имам огромни забележки към Пулев - голям мъж и олимпийски медалист, а се занимава с чекиджии.

Просто не ги чети хейтърите.

Ме боли цура за Сульо Пулев.

Споко , ще имаш!

Какво по-точно иска да каже Пулев с това изявление? Така и не разбрах къде го стяга чепика, освен да се изтъкне, че не е загубил на професионалния ринг. Ами не си е намерил още майстора! Все още! А когато стигне да се бие за някаква голяма титла и победи, тогава, ще има с какво да се гордее. За сега мисля, че все още няма с кой знае какво!

Прав е

Успех ,момче ...давай напред ...

Само така момче,мачкай на ринга и продължавай напред. Хората които знаят какво е професионалния спорт ще те разберат а на злобарите и малките души просто не им обръщай внимание.

И очаквате да повярваме, че това той го е съчинил и написал ? Иначе успехи му пожелавам, това му е работата - да боксира.

Абе, готин ти е ника:)))

PODKREPQM

Май онази среща била 8 рундова по памет. Така че вероятно наистина да се води полу-професионална. Иначе не очаквам да стигне дори брат си, защото май бил 188см. висок (колкото Поветкин), което е малко за най-тежките и спрямо другите. Не случайно там мерят размах на ръцете. А Джошуа и Кличко били по 198см. и над 2 метра разпер на ръцете. Фюри още отгоре, което бе ключовият фактор в срещата с Кличко. Иначе в последният си мач Тервел изглеждаше по-разнообразен от Кубрат. Но малко преди края допусна силен удар и трябва да се пази по-добре.

Ти копи-пействащ ли си мнението? Защото го имаше в предишната новина. Мислех да ти отговоря тогава, но нямах време. За Кличко, Джошуа, Поветкин са така ръстовете. Тервел е 187см, Кубрат е 194см. Има малко по-голямо значение и рийча на ръцете. Световни шампиони в тежка категория: Джак Демпси - 185см, рийч 196см. Роки Марчиано - 179см, рийч 170см. Джо Фрейзър - 182см, рийч 185см. Майк Тайсън - 178см, рийч 180см. Такива боксьори за тежка имат свои предимства с крошета и ъперкъти. Рядко задържат титлите с години. Тервел е с по-рязък удар и по-разчупен от Кубрат, но не е много по-млад - 1983 роден, Кубрат - 1981. Късно започна с профи бокса покрай Зауерланд и Кубрат, който почна профи кариера 2009г, и трябва да се натрупат мачове с торби или слаботелесни като последния за издигане в ранглистите и мачове за световни титли(ако всичко върви по план).

Толкова ли не останаха думи в нашия език, та стигнахме да ползваш думата "риич", която даже си написал неправилно, тъй като в английски език няма буква "й".

цената на техния труд не се измерва в пари. "" А за кво ходиш да се биеш тогава?!?

Уважаеми, г-н Пулев, Тервел. Моля да внесете уточнения по отношение на термина "понатиснал". Че се колебая да Ви симпатизирам ли или не. Току виж разяснението наклонило везните.