Луд мач и победа за историята на Гришо в Лондон!

Фантастичен Григор Димитров победи в луд мач за историята Доминик Тийм с 6:3, 5:7, 7:5 в първия за кариерата си мач на Nitto ATP Finals в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Луд мач и победа за историята на Гришо в Лондон! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе и някои национални отбори по футбол започват с 1:0, на после завършват с едно на много....... за другия отбор.

Айде пак дежурните хейтъри налазиха форума... Замислете се вие какво сте постигнали драги ми дребни и злобни душчики, освен че сте си усъвършенствали злобата...

Голяма победа, историческа. Обаче, играта, жалка. И на двамата. Малко като женски тенис. Федерер може да играе срещу двамата наведнъж.

Не се радвайте, следващия ще му покаже къде зимуват раците, ще го навре там, откъдето е излязъл преди четвърт век..

Кой бе, Гофен ли? Пак ще страдаш от победата на Григор.

Ако спечеля 8те милиона печеля само аз, ако загубя, губи цяла България.

Ти кой Григор си!? Петров ли!? На никой не му дреме за твоите "победи" и загуби.

Бе андрешковци, Гришо се бори за пари, за милиони, а вие с празните джобове за какво се надкряквате?

Но защо се спича като се изправи пред големите двама? Дано се нахъса този път и стане нещо, ей така, за статистиката.

Еми щот са двамата най-големи в света. А ти място 3 456 345 678 в света, защо се спичаш, като те гепи шефът (място 3 111 156 740 в света), че пишеш в работно време по форумите?

Finales ATP : blessé, Nadal perd et se retire надал се отказа

аз ако бях на григор щях да се откая от българското гражданство веднага, така няма да има кои да плюте и да даже и когато победи. стоите си в панелките, пардите, пиете ракия от 10 лева и плюете постиженията на други хора, много смислен живот браво и наздраве, зелето също е много приятно.

Ние русснаците, които плюем, не седим в панелки, ние живеем в палати! Западните СМИ само ви дезинформират, че в Русия е мизерия, спим върху печки, къпем се един път в месеца и пием само Боярищник. Елате тук, да видите най-щастливите хора на света! А вие българите сте най-нещастни, откакто нашият президент ви каза, че даже азбука си нямате, а идва от македонски земи! И Дришо-пишо не е никакъв българин!

като чета коментарите ... ми то иво христов бил прав за 80те %

Паметник в центровете на лондон, асаково, монаково-гетото, палмитенабийча! Мнооого големия в цирковото изкуство!

важното е, че имаме тролове номер 1, а Григор е отдавна над нашите възможности да възприемем успеха му

Йееее Гришата влезе в историята!Историята на света, на сътворението, на човечеството, на българия, на хасково...и на спорта! Хвала! ХВАЛА на великия човек! Светът ще го помни столетия!

Най- юнака и най-жалкия е най-най! Радвайте се съселяни от монаково, че реколтата е събрана, а в лондон имаме турнир на чесъна. А на хейтърите много здраве и творчески успехи.

Zavistlivi nekadqrni, prostazi. Grigor Dimitrov e nashiat geroi,za razlika ot vas neshtastnizi takiva!!!

Е такива като тебе ни трябват да се изкефим. Но нещо английския не ти е на нивото на пенесистите от топ топово

Пуснете видео!

Браво чадо! България се гордее с теб! Браво!!!

който Григор да е спечелил с лекота и майсторство, без да разчита на елементарни грешки на противника ??? Се мъка, нерви, стрес,..., дори и срещу хилядния в класацията ???

доминик тийм е 5-ти в ранглистата,,какъв хилядник те гони

класацията ??? Такъв посредствен тенисист, като нашия Гришо, който пада с лекота и от хилядния в класацията, да е шести в Света ??? Пълен ташак !!!

Има или няма сбъркано, класацията е една и съща и за Джокович, и за Надал и за 1000-ния в ранглистата. Това е положението. 6-ти си е 6-ти, каквото и да се говори.

Господине, аз съм патриот, но не виждате ли какъв примитивен и сбъркан тенис играе нашия Григор ??? Вижте Саша Зверев, Андрей Рубльов, не съм русофил, по-скоро обратното, какъв атрактивен тенис играя ???

Наш Гришо ,когото всички обичаме трябва да оправи сервиса си,с този сервис ,срещу Надал ,няма никакъв шанс

Авторът май не е гледал мача. Баш стрес и неувереност си беше. Браво на Григор, дано да излезе по уверен за следващия.

браво на григор,да е жив и здрав!наемаи ги като трудовашка количка!стескаме ти палци гриша!

се почна с истерията..да видом колко дни ще карате на иху и колко ще бъде тихо след това. Това е само първи мач и то срещу най слабия възможен противник. Каква история ви гони? Айде да излезе от групите и после да мислим за история и за голямо представяне.

История щото прайм сефте на тоз турнир бре. Че и с победа.

приключи ли вече турнира?!? Нашия ли го спечели!?!? И как успя като още не са играли някои участници в този турнир и то доста сериозни, като например номер 1 в света?!?

Гофен е преодолим. Остава да видим какво е състоянието на Надал и....ето ти финал.:)))

Извън темата е или е спам да напишеш Yessssss! при победата на Григор????? Тотална щета сте, да знаете! Малък празник съм си спретнал! Гот ми е, браво, Гришо!

Ало, админ-а, до кога ще позволявате на разни нещастници /русофоби, русофили/ да си мерят празните панталони? Браво на Григор! Успех нататък в турнира!

1 MC Rafael Nadal 31.4 ESP1 10645 - - Finales ATP RR (0 V / 0 D) - 10845 12145 2 1 Roger Federer 36.2 SUI1 9205 - +200 Finales ATP RR (1 V / 0 D) - 9405 10505 3 MC Alexander Zverev 20.5 GER1 4610 - +200 Finales ATP RR (1 V / 0 D) - 4810 5910 4 NMC (6) Grigor Dimitrov 26.4 BUL1 3850 +2 +200 Finales ATP RR (1 V / 0 D) - 4050 5150 5 4 Dominic Thiem 24.1 AUT1 3815 -1 - Finales ATP RR (0 V / 1 D) - 4015 5115 6 4 Marin Čilić 29.1 CRO1 3805 -1 - Finales ATP RR (0 V / 1 D) - 4005 5105

Ама ми дреме дали бие дали печели . Един лев гейгорчо няма да дадена българия така че все тая

Един лев ли?! Такъв десен шти дам...

номер 6 в света, в един излключтелно конкурентен спорт. браво. горд съм.

Български знамена се развяват, пише че мача остава в български ръце, пък аз не разбирам, нали Григор е от Монако, тамошен гражданин е, там плаща данъците си, идва у нас като турист за четири дена в годината. Тогава излиза че ние се радваме на един чужденец. Това искам някой да ми го обясни, много моля.

Нашенски гражданин е, там е просто резидент (жител), с всички облаги. Заслужава си ги.

Друго не можа ли да изакаш?

Дебилите и да не са 80% все пак ги има.

Ами поинтересувай се колко от тенисистите живеят в Монако вместо да пишеш глупости. И въобще колко от добре печелищите спортисти живеят някъде където има данъчно облаги.

Онова момче, ъъъъъ как се казваше тамммм... също беше резидент в монако а немците си го развяваха и се кефеха, че е техен. Оф, Бееекер беше бееееее

Браво! Успех и в следващите мачове! Стискам палци!

Е, драги хейтърчета,пукате ли се от злоба и яд,ГРИГОР спечели 200 000 и то само за два часа и половина!ХА-ха-ха,нещастници!

Ама и ти май, май завиждаш, а?...

Май малко бая.

А ти какво се радваш че един антибългарин е спечелил 200 к след като нито ще ги харчи в бг нито ще ги вложи у нас. Все едно да се радваш че роналдо е взел златната топка. Какво те грее тебе това

Григор си ги спечели тези пари и ще си ги харчи където си пожелае. Да са му честити!

Евала Гришка... и аз нямам думи! Велик си!!!!

Тийм сам се би. С такава игра, тази ще е единствената победа за Григор. А не трябва да е така....

Да бе, много познавате - нямаше да се върне в топ 10, като се върна - ще изпадне, нямаше да вземе победа на финала... Дотук все познавате

Един полуфинал ще му дойде добре.

А един финал ще му дойде още по-добре:). И дори не е невъзможен...

Бе, то първо място ще му дойде най-добре, ако да е невъзможно:)

Браво!На пук на плюеачите върви на горе Успех!Жив и здрав да си!

Браво Григор, Браво бе Българско Лъвче. Вчера написах - "Лъвът се готви за скок" и Ти го направи. Беше казал - Не отивам на екскурзия в Линдон ... така е. ------------- Здрав да си ... и каквото "сабя покаже", че в Лондон Слабаци Няма.

Товарищи, дружно да плюем! Ние, русснаците сме длъжни - такова ни е поръчението - да плюем по всеки български успех! Пу за Гришо-пишо. И освен това азбуката им е от македонски земи. Така каза нашият президент Путин!

Поръчението ти е каквато и да е темата да споменеш "руснаци".

Горд съм че съм русснак! Вярно, работата ми е свързана с писане по форуми (работя на ул. Савушкина 55), но това не пречи на горното. Нещо против русснаците ли имаш??

Глупава провокация, не минава. Сериозно ли си мислиш, че никой няма да забележи точката след псевдонима ти? Току що ни показа кои са по-тъпите тролове.

Нали си руснак ве, тогава къв европеец си, ти си азиатец. За твое успокоение, може пък в следващия живот да се родиш европеец,

Браво , Българско юначе ! Фантастичен мач на Гришо ! УРААААА !

Каквото и да е от тук нататък, вече е факт участие на финалните 8 за 2017. Браво!

Не само участие е факт, а и победа... Честито!

браво, напълно заслужено......гришето е в центъра на на топ тениса и в центъра на мечтите се.....много се гордеем, гришо....ти си григордостта на цял един народ .....да си жив и здрав, и да постигнеш много победи да ни радваш....браво

Ха така! Така се прави!

Аре да видим далище победи на финала. какъвто е непостоянен май няма шанс.

Ако победи на финала - "аре да видим дали ще стане номер 1". Ако стане номер 1 "аре да видим дали ще е по-добър от Федерер", ако е по-добър от Федерер, "аре да видим дали е идеален"... А, пък най-хубаво, аре се вижте злобарите в огледалото дали още приличате на хора.

Как е хейтърчета :)? Пак ли случайност ?

за мижитурените нещастници, всеки успех е плод на пълна случайност.....но, като знаем колко е тежък професиоанлния спорт и как една травма може да 'фърли и най - големия талант в шеста глуха, можем да умозаключим, че напук на всички хейтърни мразещи субекти, гришето е роден под щастлива звезда и напълно си е заслужил успехите, които сам си е постигнал с много труд .....

БРАВО! Каквото и да направи,докъдето и да стигне-обичаме те,подкрепяме те! Българин в топ 10 на най-добрите в Света-никак не е малко,напротив.