Надал се отказа в Лондон, сменя го сънародник

Рафаел Надал се отказа от Nitto ATP Finals в Лондон, след като загуби на старта от Давид Гофен с 6:7, 7:6, 4:6 късно в понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Надал се отказа в Лондон, сменя го сънародник | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се има предвид, че дори не е трябвало да играе на този турнир, ще я преживее тази загуба. А ако вземе да бие Тийм и Григор, ще спечели и точки, и пари. Така че не знам кое му е тъпото.

Така е справедливо, обаче приходите от билети и реклами заради неиграните мачове явно натежават повече. А те тия турнири са главно с тая цел - машинката за пари да цъка.Преди години такъв турнир в календара липсваше.

Дрогирания квазимодо стана Nº1, сега вече може да се отказва

Тъпако, тука какво да играят анаболите? Освен издръжливост в друго няма как да помогнат, нито ще избистрят мозъка, а напротив, нито ще ти позволят да отиграваш точно, а напротив -непрекъснато ще блъскаш в аут, пък да кажеш че праска силен сервис и това го няма. Напротив всеки зоб в случая е противопоказен. Надал е на върха вече 10 години наред с Федерер и Джокович, това с зоб няма как да стане, инак всяка мутра щеше да е тенисист от класа.

Шанс за Григор - сега или никога!!!

Ми не - ще има още много шансове, тепърва. Но нямам против да се се възползва от този. Даже подкрепям.

Той шансът за него се отвори още в средата на годината, когато почнаха да се контузват един след друг фаворитите, но Григор, в общи линии, взе минимума.

И сега загубата на Надал в актива на Буста ли се пише? Ми той така губи почти всички шансове за полуфинал.

Ай да осъзнаем, ясно, че Буста, оттук нататък не може да се смята за ощететен при никакви обстоятелства и че непоклатимо си остава щастливото овчарче.

Зобта дава сила и енергия, обаче, мускулни влакна, сухожилия, стави... не издържат на напъна. За мен "голямата тройка" тенисисти анаболисти са приключили.

Удари 10 пъти с всичка сила топката като вържиш ракетата с една ръка и ти гарантирам контузия, вероятно щото непрекъснато си на зоб. Аман от тъпи путлерасти

Удари си простата глава в някоя стена с всичка сила десет пъти и може да спрат да ти се привиждат "путлерасти".

Голямата новина за Григор и България! Зобта си взе своето и всички анаболни мутанти са в лазарета. Справедливостта тържествува.

Соросоидиотчетата българофобчета жулят минусчета в безсилна и безмълвна злоба. Чак ми става мъчно за тях. Макар да знам, че душа не носят.

Минусите са заради тъпнята с анаболните мутанти, а инак плюещите по Григор са основно путлерасти.

не е изключено ГД поради същата причина да "пропусна" 2015 и 2016-та.

Това в изкривеното от злоба соросоидиотско огледало, може би. Но за нормалните хора по света и у нас, причината е ясна, в голеееми подробности. Както е очевидно, че Григор е чист. И че Надал, Мъри и Джокович се сцепиха от допинг. С разрешение на лекаря.

БРЦК

Гришо го би 3 пъти поред , та е лошо ,че се е отказал. Удобен му е, особено ако не е на 100% от контузия.