Синът на Майкъл Джордан се жени за българка

За сватба се стяга 198 сантиметровата легенда на баскетбола Майкъл Джордан.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Майкъл Джордан се жени за българка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземат Роднинте на българката да си я приберат в България. Тая Радина или е станала Просякиня- Проститутка или е Шизофреничка- откачалка... Тоя негър е по- мръсен и по- гнусен и от арабин- циганин... Българите сме живели 500 години, под Арабско робство и сме се женили за хора, от нашата страна.. И НИКОГА не сме давали доброволно жена или мъж на араби и негри.

Нормална българка, нищо циганско няма. Образована и т.н. Както имаме руси момичета, така и по-мургави. Това, че тази си пада по черни и по Америка като цяло, си е нейна работа. От цялата случка все някой нашенец ще е на "келепир" и ще се хвали из квартала. Останалите ще я одумват. Класика :)

Американците избиха индианците и им взеха златото. Не са им давали нито мъже , нито жени... Същото трябва да направят с тая грозна и гнусна маймуна.

Айде поредната българска златотърсачка/.урое.ачка ... Видяла черния х.й, ама на сина на Майкъл Джордан и го налапала, защото свекър и е фрашкан с милиони, ако не и милиарди $$$. Ето затова, без значение дали бял черен, жълт, син, червен и била влюбена, ама в парите на свекър си, а не в сина му, нали, това е тънката, деликатна подробност. Защо не си намери някой с по-скромни парични възможности, а? Все налитат на богаташи, пък било любов ... След няколко години ще се разведе с него, изведнъж не се понасяли, несходство в характерите и прочие бла, бла, бла, но ще му отмъкне парите... Помнете ми думата ... Аман от женски български коври/.урви ...

В България, Митьо Очите е по страшен от маимуната Майк Тайсън. Обаче, ако някой Самохвалко- бабаит дойде сред група деца и искаш да го уплашиш, е по- добре да го сплашиш с някое Страшишище( като негъра Майк Тайсън) което НИКОГА няма да срещнат, отколкото да приказваш за някого който децата може да срещнат на слеващия ден... За да не уплашиш, освен Самохвалкото, и малките деца..

...хубава работа, ама...

Седнало е Джоре Дос

Баси, повърнах.

аха, са некоя като е грозна и ѝ лепват, че имала "екзотична красота". той и джорето е екзотично красив, та са се ундурдисали тамън.

В щатите няма манговци, много е далеко за тях, а и тука им се връзват на мурафетите.

баси....Майкъл Джордан свекър на българка ...епа убаво :-))

Явно синчето като малък е сукал малко и е бил отбит рано та за това като види големи камбани и си губи ума.....няма да нито първия нито последния,дано го нахрани:))))))))

Намерила си е голям... мъж. Кога ще го съди за сексуален тормоз?