Над милион българи гледали триумфа на Григор

Над един милион български зрители са били пред телевизорите за един от най-големите родни спортни успехи на века.

Обратно в новината

Коментари - Над милион българи гледали триумфа на Григор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво и благодаря за възможността да гледам мача на Гришо!

Браво на БНТ и Нова затова, че направиха възможното мача да се гледа от масовия зрител в България. БТВ както обикновено, се скатаха. Тях ги търси в сапунките и евтината слава.

И лъсна червеният гъз на един про комунистически и пропутиновски истински дебил наред с друг червен дебил Иво Христов от партията мафия БСП - ТОВА Е Т. Н. "ЖУРНАЛИСТ" ПЕТЪР ВОЛГИН...!!!!!! Ей не измират тези червени пропутиновски боклуци бе, даже се и роят - така е като не се е родил още истински български генерал тип Пиночет... Имаме двама Борисов и Радев, но за нищо не стават...!?!

Моля агитките Русия-САЩ да не се изхождат под всяка новина. Въпреки, че не съм фен на МТел, мога само да им благодаря за направеното от тях. Все пак всички сме българи

късмет искара гришко,че ги нямаше големите пушки,и публиката му помогна с две провиквания когато сервира белгиеца,ако запалеха лампите все едно си в Aрена армеец 9 месеца по-късно.

Когато хлябът е оскъден, дайте на народа зрелища!

В Щатите 1 милион българи гледахме

Не съм гледал мача но съм горд с Гришо !лошо е че и номер едно да стане дебилите пак ще пишат глупости , но недебилите винаги ще го АПК пасират ( даже и номер 50 ) да е защото е българин ! Браво Гришо !!!! Бъди здрав и все така всеотдаен !!!

Много ми е интересно как БНТ с бюджет 60млн. лв на година как не може да запупи правата за излъчване на турнира за да гледа цяла България...ТРЯБВА РАДИКАЛНИ ПРОМЕНИ В ОБЩЕСТВЕНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ!!

Аз гледах мача в Австрия по БНТ-1, благодарение на М-тел ,похвално решение!!!

Същото се случи и в Белгия..по нито един белгийски канал не показаха мача на техния състезател. Тъжна картина

Щеше да е глупаво Мтел да не предоставят възможност на БНТ да излъчва. През 2 минути им съобщаваха името със съответните благодарности - такава реклама пред повече от милион души, ако бяха я платили, би струвала повече от всички пари, които са дали за телевизионните права на тениса за годината. Да не говорим. В случая губещи страни няма, включитлно и зрителите, както се казва на английски - уин-уин.

Повече са ! Българите по цял свят тръпнеха и се радваха ! гордеем се с теб Гришо,нашият Българин !!!

А българските волгинчета гледаха ОРТ...