Григор пред CNN: Тази победа е за България

"Щастлив съм, горд съм, че съм българин. Тази победа е за моята страна."

Обратно в новината

Коментари - Григор пред CNN: Тази победа е за България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера какво има да делите за победите на Григор. Бил спортист, не играел за купа Дейвис, следователно е ниско интелигентен, не е българин и пр. Тези изказвания само показват ситуацията в България и оня с изказването за дебилите, май ще се окаже прав. По мой личен пример, Вие, които все пишете, че спортистите не са хора, с които може да се гордеем, какво правите за умните деца на България, които често биват малтретирани и обиждани? И те не стават, защото зубрят, не играят футбол като връстниците си, защото, просто никой не иска да играе с тях. Интересно ми е, според Вас кой изобщо заслужава да бъде олицетворение на българския дух, може би Бойко, Нинова? Просто не разбирам какво искате от момчето, все пак след всичката помия, която се изля върху него, пак се нарича българин и продължава да играе за България. Ако всичко беше за пари, вярвайте отдавна да играе под чужд флаг.

Браво Гришко, да си жив и здрав и да ни радваш с още много победи! Да стигнеш до Номер 1 защото го заслужаваш. Цяла България те боготвори.

Хора, бдете, и не позволявайте децата ви да учат за лекари, учители и други непрестижни професии. Днес спортист да си, като Гришо, Стоичков, Кубрат Пулев, Наско Сираков и Илиана Раева. Какъв е онзи мишок Волгин, че си позволява да омаловажава победите на Гришо, тъй жизнени и важни за българина, ех Гришо Гришо, за твоите успехи нии живеем и за теб тупкат сърцата ни, продължавай в същия дух , като мачкаш всичко наред и ни направиш дважди по-горди и достоен народ.

Не си толкова хитър, колкото си мислиш бе тролче. Много ви боли от победите на Григор бе рашки, защо така бе?

Еуфорията по обем е равна на големият взрив. Масово родителите ще кръстят новородените си с името на Гришо, градове и паланки най-добре е също да носят неговото име, както на времето са се кичели с имената на Ленин и Сталин.

Ние не сме слабоумни като вас бе ватници вмирисани. Ленин и Сталин ви избиват с милиони, а вие им целувате портретите.

бе хора вие сте луди .Човекът е отишъл на работа и си е заработил пари. Каква победа за България . Това са иезуитщини. Никой нормален човек не го топли неговата победа. Все едно един миньор като изкопае днес много руда да почне да се хвали че това е за България .Само че един работник ще даде много повече на България като данъци и ще харчи парите си тук а Григор един лев няма да остави тука

А на оная корова Маша и целувате допингирания задник и врещите, че е велика нали, тролчета руски? Путкин я награждава с ордени и ви носи факлата на олимпиадата в Сочи. Но за Българите не може. Те трябва да се чувстват гадно, така ли блядове мръсни? Да, ама не.

Ама ти за нормален ли се имаш!?

Аз мислех, че в купа Дейвис се броят победите за отбори и държави, но след като отказа да играе за националния, може личните си победи да сподели, няма лошо.

Прочетете малко правилата за купа Дейвис! Има няколко дивизии! България е в десета глуха - евро-африканска! За да имаш нормален отбор ти трябват двама тенисисти от топ 100 или поне един от топ 100 и втори от топ 150-200! Следващият след Григор се движи между 350 и 450 и играе основно на турнирчета в Турция! Федерер и Вавринка играха една цяла година през 2015 за купата, спечелиха я/защото я нямаха във вътрината/ и следващита година отказаха да я защитават. Тази година също! Ноле ту играе, ту не играе, но Сърбия има няколко тенисисти в елита! Хърватия също! Да не говорим за другите водещи страни в тениса! Григор безсмислено трябва да си наруши подготовката за кефа на някакви патрЕоти, за да играе в десета глуха! С един не става! До миналата година, тенисистите от първите две групи получаваха точки, които ги движеха нагоре в листата! Някои играеха и само заради тези точки. Това отпадна от тази година, защото е несправедливо спрямо тенисисти, които са единица в своите страни като Григор! Има и други такива страни! Радвайте се на успехите на българина/навсякъде по турнирите и телевизиите го обявяват като българина Димитров! Дано примерът му зарази много дечица и след десетина години да имаме нов Димитров!

На нашия и руския казан в ада няма пазачи..

Имаме си негативните тенденции, но в сравнение с тия малоумници сме китка направо.

Браво на нашето момче! А руските мастии плюещи тука да правят като вятъра.

Когато ги няма котките, мишките танцуват, наш Гришо и той намаза.

Май баш котаракът(Федерер) го смазаха.

едно спортистче е донесъл победа за България, преди Стоичков, сега Григор. Светът е в екстаз и ни се възхищава..възхищава..., колко е хубаво да си българин.

Гришо, като казваш че победата е за България, много разстройваш Волгин... Кажи, че е за Русия, та да се зарадва и той малко, и доцента Иво, и цялата шайка рублопитеци. Тях само това може да ги зарадва, или когато си загубил...

Стига с тоя скункс, бе дебили.

Всеки хасковски циганин е платил повече данъци в България отколкото Григор Димитров. Заслужават повече уважението ми.

Не му броя колко данъци е платил, но смята да даде цялата си парична награда от турнира за благотворителност - за малки деца. Така че, преосмисли малко ценностната си система!

За рекламата, която прави някой един лев дал ли му е? А данъци се плащат в държавата, в която живееш. Не стои в България заради такива утрепки като теб.. А и ти като ги уважаваш циганите, ходи до Хасково да те уважат и те теб.

Григор, ние се гордеем с теб! Ти си нашият герой и шампион! Обичаме те!!

Гришо благодари веднага след мача на дъртата слива на Никол Шерцингер и чак след 3 дена се сети за България.

Обаче, веднага сйед победата, се разписа на стотина български знамена, вместо на сливата на Никиту.

Каквото му подадат на това се разписва, а българският флаг не трябва да се цапа по този начин.

Ама не развя българския трибагреник, нали?

До всички които написаха грозни и вулгарни думи против един достоен бългорин и шампион. Много сте малки и жалки. Аз не мога да пиша като вас грозни и вулгарни думи, но ви напсувах на ум.

Luna0102

Сладур, много се радвам за него.

Много силно играе Григор сега. И много труд вложи, за да излезе от дупката. Но БГ истерията си е чист комплекс за малоценност. Понеже масово не успява българинът да направи нещо смислено, дай да се пришие към чуждия успех, мисли, че "помагал" на Григор. Друг път. Нито за успехите, нито за неуспехите има принос българинът. Гледа да намаже само. А по-добре да види с какво може да развива себе си, не да се търка у чужда слава.

Да бе - подкрепата на публиката и изобщо на сънародниците е без значение. Питай който идиот искаш, ще ти потвърди.

Кво ме грее какво са му казали да каже по СНН, като на Олимпиадата, когато можеше да покаже на дело колко му пука за България, той си врътна опашката и отби набързо номера.

Кво ме грее какво са му казали да каже по СНН, като на Олимпиадата, когато можеше да покаже на дело колко му пука за България, той си врътна опашката и отби набързо номера.

Жалко момче, благодари на отбора си, на майка си и баща си, на дъртата слива на Никол Шерцингер, но не и на родината си България. А сега се прави на патриот.

Luna0102

Не си добре! Защо трябва да благодари на България? Защото е българин?! Не България е тренирала вместо него, а той самият. Успеха му е плод на упорит труд, а не на месторождение! Или ти смяташ, че лично ти си допринесъл за това което е постигнал човек, когото не познаваш?!

Жалко момче, благодари на отбора си, на майка си и баща си, на дъртата слива на Никол Шерцингер, но не и на родината си България. А сега се прави на патриот.

Спри да се правиш на българин. Друм към стамбул..

с тоя турски телефон кво се фукаш

Гришо чуваше ли българските чобани как викаха в залата, даже май се засрами и изчерви от срам от своите сънародници ?

То си е за срам, просто ние сме си Чобани, дари и на Марс бедната земя македонска.

На Ганьо-Комплексаря не може да се угоди. И когато пада, и когато бие Григор, Ганьо-Комплексар Балкански все е недоволен.

Ама, като се замисля, самодоволна е само свинята в кочината, обаче само до Коледа.

късмет искара гришко,че ги нямаше големите пушки,и публиката му помогна с две провиквания когато сервира белгиеца,ако запалеха лампите все едно си в Aрена армеец 9 месеца по-късно.

Ами така е, и Хамилтън е късметлия. Като ги няма вече големите пушки Сена, Шумахер, Прост, Лауда, Хил и Мика Хакинен той е шампион.

ти да не си пил нафта?не са агаси и сампрас а нишикори,мъри,джока,дел потро,рафа контузен...??

Проблеми май имаш, смотльо?

вие сте проблема,кадето ревахте като магарета,невидели тенис?

Лъолъо си ти слънчице. Цял живот обясняваш успехите на другите с късмета който имат а твойте неуспехи с късмета който нямаш. Ама нейсе - колкото можеш толкова...

А сега остава всички които викат за Григор когато бие да почнат да го подкрепят и когато пада. Ама ние българите това не го можем явно. За нас победите му са наши победи и загубите му са наши загуби. А не е така защото той си е изработил и едните и другите а ние сме тук просто за да му помагаме.

Картината си е картина. Дори Леонардо не е показвал никому шедьоврите си, без подходящ бекграунд, върху който да изпъкне. Колкото по безличен бекграунд, толкова по ярка картина. Пардон, Вие кои бяхте?

Някой му е дърпал ушите хахахах! Ще влезе в пътя, ама със зор става малко работата! Другия път без да му подсказват и веднага след мача да благодари на България, както си му е реда, а не в някакво интервю където ще го гледат 5 човека, щом е по CNN!

На теб някой трябва да ти набие простото самодоволно канче, хахаха.

Браво на Григор! Но няма как всички да го обичат, докато отказва да играе за националния отбор.

Григор винаги играе за България, дори и когато не играе за националния отбор. Или ти е трудно за разбиране.

сега е момента да яхнем гребена на валната сас метлата! да се вазползваме от народната любоф и еуфория! ахх летете ескадрони..... нас червеното знаме роди ни!!! ние сме на всеки сантиметар! грогорчо - даи си тилифонния номер да ти званна и да те предложа за премиер поне! само едно ме притеснява - туи пусто хасково! да не си учил заедно с делян добрев или да сте несто роднини! аз на волгин вече му се карах и му дарпах ушите и осте повече носааааа!

Айде, задръжте простотиите за малко.

kirchevo

Ай стигате с Григор бе,до преди един месец говорехте глупости , а сега гришо та гришо.Разбрахме вече че е победил но два месеца не може да се говори за това.В българия има още учители, ученици и др.важни дела за решаване.

Има статия, бе. Що да не си споделяме мнението по нея? Ти що четеш, като не щеш?

kirchevo

Мина ли вече на твърдо или още пиеш кафето.Щото почваш да се караш, нещо се изнервяш.

Гледай си Слави и си трай!

За един футболен мач говорихме 20 години, сега за тениса колко мислиш..

Просто, ясно, здраво, хубаво казано, за нормалните българи. Браво, Гришо! Велик си!

Сега да отиде и да живее в БГ, а не в Монте Карло, от гордост. Не е хейт, много харесвам това момче. И на мен ми е лесно да съм горд, но от хиляди километри. За съжаление в България положението е много тъжно. Поне пари пращаме, които са заработени по белия свят, че там мафията задушава всичко. Не случайно и Григор се е оформял като спортист извън Родината. Така изглежда постигането на всичко, за което говори той.

Чест му прави точно това. Че въпреки, че държавата с нищо не му е помогнала, той пак не пропуска да каже, че прави каквото прави за България и за да вдъхнови българите. А Българан ще оцени Гришо и успехите му единствено, ако замени тенис-ракетата с мотика и отиде на село да копа с галоши на краката.

То всеки българин, който се труди, бори и утвърждава трябва да е вдъхновение за сънародниците ни, не само един Гришо да ни е. Или гимнастичките. :)) Това си е голям недъг на бг мисленето - един кумир да се издигне. Не случайно в по-развития свят наблягат на силата на екипа. И винаги благодарят на екипа, сам човек не ги прави успехите, Григор също благодари на екипа до него. А в средите на Григор чувам, че и стипендии за тенис обмисляли за бг деца, това вече ще е нещо доста добро и за България съвсем пряко, ако го реализират.

"В Лондон имах чувството, че играя у дома."... Не е чувство. Факт е. Домът ти е там, където те ценят, където те одкрепят, където те зачитат и се чувстваш полезен и необходим. Другото е носталгия. А тя е привързанотта към дома на родителите. Твоят дом е това, което сам си изградил. Можеш да обичаш, можеш да наследиш дома на родителите си, може и да го делиш със сестри и братя, но когато си завладял света, светът е твой дом. Носталгията е емоция, можеш да изпитваш дори желание да доизграждаш родителския дом, но ... не го прави за сметка на своя дом -този, който ще бъде родителски за твоите наследници. Друг е въпросът, че в определен момент, силните някога родители, започват да разчитат, предимно на твоята помощ. Но, нека не внасяме меланхолия...

На времето , когато от малкия град,заживях в големия, дори след като се ожених и имах дете, все още се чувствах,че съм от малкия град, а в големия съм временно,въпреки,че знаех,че няма да се върна да живея там .След 20 години някъде, психиката ми се ''предаде'' и възприе апартамента в големия град за мой дом:) Домът е там, където ти е сърцето! Още повече ,че Григор е само на 26 години и до преди 8 години си живееше в България.

Сега да отиде и да живее в БГ, а не в Монте Карло, от гордост. Не е хейт, много харесвам това момче. И на мен ми е лесно да съм горд, но от хиляди километри. За съжаление в България положението е много тъжно. Поне пари пращаме, които са заработени по белия свят, че там мафията задушава всичко. Не случайно и Григор се е оформял като спортист извън Родината. Така изглежда постигането на всичко, за което говори той.

Браво момче! Вярвам, че по някакъв неземен начин твоята родина България те захранва с енергия! Никога не забравяй корена си! Родината е само една, както и майката

Ами бащата?

Браво, Григоре! Вярвам, че ще имаш още много славни победи! Ти си пример, че колкото някои да те плюят и да не вярват, че можеш, то е важно ти да вярваш в себе си и успехът неминуемо ще те сполети! Браво, момче! Само напред!

ИЗНЕСЕ НИ ОСВЕН УРОК ПО ТЕНИС И УРОК ПО РОДОЛЮБИЕ!!!

Аз съм хейтър злобен, човек - асоциален, без личен живот, мразя всичко и само гледам да го покажа

А това, което си издрайфал от негово име, показва, че дори не познаваш човека. А няма и шанс да го опознаеш, защото няма как, къртицата да познава орела. Вероятно затова и не се показваш от дупката си -за да не нахраниш орлетата, може би...

Не е орел - скункс е. Само че е изпълзял по-нависоко.

Браво Григоре, продължавай напред! Хора като Григор Димитров ме карат да се гордея, че съм българка. Има едни малки мижитурки като Волгин, които иска да се пришият за голямото име на Григор щото иначе никой не се сеща за тях.

Евала Гришо!

Странна тишина настана. Хейтърите не смеят се обадят.

Отидоха да пълнят .айновозите.

Време е да станеш номер едно! Цяла България е с теб! .....Без Волгин и онази шайка русофили, за които нищо бългрско не е от значение.

Григор е 1 за всички българи, независимо ной номер е в класацията. Той е трайно утвърден в световния мъжки тенис елит!