Валверду: С Григор тренираме по 8 часа на ден

Заслугата на Дани Валверду и екипа му за прогреса на Григор Димитров все повече се подчертава от специалисти, а и от самия български тенисист.

Обратно в новината

Коментари - Валверду: С Григор тренираме по 8 часа на ден | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обичаме те, Дани! Господ ви събра! И дано сте неразделни! Като братчета са! Радост за окото! За първи път го видях да блъсне с юмрук в стената на финала когато Григор изпусна да пробие Гофен и онзи след това го проби и грабна втория сет! Като че ли знаеше какво ще стане, предварително!

Браво на треньора! Валверду е умен и знае как да контролира Григор. Дано го отърве от оная дърта лисица.

Ако знаеш, ама колко си тъп и долен с това "контролира", ще се гръмнеш.

Труд, труд и пак труд!!! Това му е животът и той му се отблагодарява!

Бе, трябва си и талант, мене ако питаш. И треньор... Изобщо екип...

"Но пазим и дистанция от хора, които могат да отклонят вниманието му от това, което е важно.". Той треньорът си го казва в прав текст - натискат го да тренира в спокойна, ведра обстановка и да печели, а не да палува. И с таланта на Григор успехите закономерно идват.

TIREX

.

Модераторите, що не го баннете тоя болния. Или е от ваште.

Мене, ако питате по "айпи". Щото такива кенефи отблъскват читателите с миризмата си.

Па те дечурлигата си играят, пардон, тренират и по 10-12 часа на ден през лятото.

Е, то някой пък са тъпи по 24часа.

Другарю Волгин, а ти по колко часа тренираш там зад клавиатурата?

Той не знае как се ползва клавиатура - само пее на микрофона :)

Погледнете Надал с каква педантичност си отпива водта, реди бутилките на пода, след което прави онзи ''ритуал'' преди сервис. Всичко това ознавава- ''аз съм тук, на корта, това е моя свят в момента и нищо друго не ме интересува''. Ако Гришо постигнета таква концентрация на корта и съумява да се вдига след сривове, просто ще си бъде закономерния номер едно в ранглистата.

браво на това момче, младо колкото Григор, той самият не е успял да стигне по-напред от 238 в ранглистата, но се оказало, че е великолепен треньор и тактик

Мисля, че с този треньор са страшен тандем. Много скромно и интелигентно момче е Дани. Дано продължат да жънат успехи заедно!

Факт е,че Григор така се беше сринал, спъкъл, блокирал, или както ще да го наречем след втория сет с Гофен, че беше блед на лимон, свито лице, отпуснат и дори залитна при един сервис! Факт е обаче, че Григор се измъкна от този срив и спечели мача с вихрена игра накрая, от която нямаше и следа от блокажа. Дано Валверду успее да го научи да се вдига, след спадове. Григор просто е с такава психика, че ще има и за напред сривове, но дано винаги да се изправя бързо след това и да печели мачовете си.

Преди като се "спечеше", нямаше реакция срещу това - отиваше направо в канала. А, СЕГА СЕ БОРИ, да излезе от това състояние И УСПЯВА. Даже мисля, че понеже не му е вродено, а полага съзнателни усилия, в един момент от кариерата му може да стане по-железен и от Джокович. Защото, когато ползваш нещо вродено и не го осъзнаваш ти не работиш върху него и то си остава на нивото. Когато го осъзнаваш и работиш, граници за повдигане на нивото няма.