България загуби драматичен мач в Ботевград

Българският национален отбор по баскетбол загуби с 80:82 точки от Финландия в откриващата среща от втората фаза на световните квалфикации.

Обратно в новината

Коментари - България загуби драматичен мач в Ботевград | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

минало бешело. сега ни бият както пулев го биеше кличко на ринга, ама не на финалите, а още от пръвият мач на квалификациите...

FuckTheEU

Тоя черния на име Джамал ли е европеец? Проблемът е, че играем срещу европейски отбори, които са пълни с натурализирани африканци, които са си природно надарени в спортове като баскетбол и бягане. Суомитата са слаба ракия въс всички спортове освен зимните, но имат пари и купуват това което не им достига, а ние караме със собствени сили.

България винаги е била слаба на баскетбол. Винаги. Никога не сме били силни там. Не ни е силата там. Затова ресурсите трябва да се насочат към друг спорт - волейбола. Много по обичан от хората, много по успешен за България. По малко пари за баскетбол (ако може и да се закрие) и повече пари за волейбол и футбол.

Такива животни като този няма ли кой махне от отбора за неприличен и отвратителен вид.абсолютно неприятно нечистоплътност говедо което никой не иска да го гледа на екрана за да не повръща