МОК официално спря Русия за Олимпиадата

Международният олимпийски комитет не допусна Русия до Зимната Олимпиада в Пьончан през 2018 година.

Обратно в новината

Коментари - МОК официално спря Русия за Олимпиадата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mдаам..ама пък "Путин си го мести'' нали бе тролчета олигархо-комунистически ?

Поредната провалена PR кампания на Русия. Всички професионални спортисти вземат допинг, само руснаците го превърнаха в официална държавна политика и се издъниха. Сега естествено Сорос, МОК, САЩ и т.н. са им виновни. Поне Южна Корея се сдоби със силен отбор по биатлон :)

браво на олимпийския комитет. Сега искам и с българските спортисти така - с олимпийския химн.

На запада не му остана нищо друго освен двойните стандарти. Има много други страни по "достойни" за отстраняване от олимпиади.

Няма нито един спортист с постижения на световно ниво, който да не употребява допинг. Дори състезателите по шахмат и билярд използват такъв. В състезанията по езда освен ездача допинг използва и конят. Разбира се, последният няма абсолютно никаква вина.

Всъщност Третата световна война вече е започнала. По редица причини още никой не стреля. Ето част от причините: - Западът изпусна най-подходящото време, сега се опитва да отслаби врага си с подмолни действия, да предизвика гражданско неподчинение (най-добре гражданска война) в държавите от Изтока. - Изтокът знае, че времето работи за него, с всеки изминат ден съотношението на силите се променя в негова полза. Той има сметка, да протака започването на войната, колкото може по-дълго. А доказателство за това е факта, че на 9-ти май в Санкт Петербург не се извърши парадът на Балтийския флот. Такова нещо не се е случвало от ВСВ насам. А причината е, че американски разрушител дойде твърде близо до града и руснаците сметнаха, че е рисковано да концентрират флота си в Нева, където трудно би могъл да маневрира и янките биха могли да се изкушат да го атакуват.

Тука нещо много сериозно не е казано. Това е, че всички ограничения към руските спортни чиновници и спортисти отпадат и на закриването руските спортисти могат да са с националния си флаг, забележете, ако ИЗПЪЛНЯТ ДО ТОГАВА ВСИЧКИ ПОСТАВЕНИ УСЛОВИЯ!!! Т.е. да преглътнат унижението от това решение и ДА ПЛАТЯТ 15 -те МИЛИОНА за съзадаване на, още веднъж внимание, независима антидопингова олимпийска система!!! Това накратко е индиректно признание за целия фарс на подобно решение, изцяло нямащо нищо общо нито със спорта, нито с олимпизма! Значи,ние ще ги накажем по политически причини и без доказателства руснаците ДА НЕ ИЗПОЛЗВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ СИ СИМВОЛИ пред света, но ако все пак са чисти,което се допуска напълно, то нека да участват, като си платят масрафа, за да се създаде нещо различно от неблагонадежната антидопингова организация WADA, на чиито данни се базират наказанията. Аз по-голям фарс в спорта до момента не бях виждал и чувал!!! И ние си мислим, че спортните резултати, участието, честната борба на спортистите интересуват някого!!! И че спортът бил "за един мирен свят"!

"Руската делегация днес беше тук и й дадохме възможност да изрази становище. Президентът на ОКР се извини", заяви шефът на МОК Томас Бах.

Българите са същите боклуци като рашките, няма ли да ги накажат ?

А после видите ли РУСИЯ БИЛА ВОДИЛА хибридна война срещу запада и САЩ ! Леле какъв късмет извади цялата Соросоядна пасмина с Добрият човек Владимир Путин ! Не знам кой ще дойде след него , но знам че ако идните избори бъдат спечелени примерно от Жириновски , тия ще трябва да си търсят друга планета ...

Путин се наигра.Да си направи олимпиада с Ким и Башар-тримата.Той друг няма да отиде.Може да ползват и допинг на воля.

Русия се опита да води хибридна война с развитите страни, надцени възможностите си и загуби. Орязаха им възможността за пропаганда и руския балон се спука. Историята с допинга е типичен пример.

пак подвеждащо заглавие :Русия хем е, хем не е изхвърлена от олимпиадата.Практически им се разрешава напълно участието по всички квоти които имат /а те са максимум/, само без национален флаг а с екипи "спортист от Русия".Всъщност на лятната олимпиада в Рио въпреки че половинат им отбор беше наистина спрян /а не както сега/ пак станаха трети по спечелени медали. Сега страхът е голям за МОК ПОК ВАДА И МАДА защото следва доста инкасиращи и сктряскащи последици /в едно с Китай срещу който също се водят "разследвания" / .Процесите които вече текат ща доведат до пълното и безусловно "обезглавяване" на корумпираните едни и същи чиновници от ВАДА МАДА ИМКС до две три годин.После пак ще има като Крим -затвореда траница ,Сирия -затворен страница Украйна -затворе старница иАрктиа -затровена страница +остатъците от ЕС и гетото.

Руските спортисти вземат допинг ,колкото и другите,но разликата е в това ,че на другите разрешават чрез лекарско предписание да вземат допинг,а на руските -не!Примери-норвежките скиори и биатлонисти страдат от астма и гълтат препарати /забранени!/ за подобряване на дишането. ,гимнастичката Бейли страда от "загуба на концентрация на вниманието" и гълта психотропни препарати.Серена Уйлямс е на стероиди заради не знам какво си,Сара Ерани беше оправдана за това ,че допингът бил предписан на майка и и тя изтървала хапчето в супата на Сара?!А какъв вой се надигна заради мелдония-безобиден препарат,нямащ нищо общо с допинга!А в същото време на американците се разрешава да употребяват американския аналог на мелдония!??Цялата работа е в това ,че Русия трябва да плати цената за политиката си,и най-вече за присъединяването на Крим!А Крим е един непотопяем самолетоносач,откъдето може да се контролира всичко в Черноморския регион и той е бил предвиден да стане военна база на САЩ!Такова нещо американците не прощават и те няма да се примирят поне 20 г.!Нали всички виждат какви яростни призиви се отправят за връщането на Крим на Украйна!

стига лъга това просто не е вярно цитираш руски медии

Цитира райските папироси. Ама ти чакаш да го пуснат по CNN, за да повярваш.

Британските пистови колоездачи (мъже и жени) са сред най-силните. От последните 35 (може би вече 36) години нямат нито един национален състезател по колоездене, който да не е асматик.

Много станаха Олимпиадите вече и съответно Олимпийските шампиони. Все пак е хубаво, че това няма да е олимпиада, съответно тия там няма да са истински Олимпийски шампиони. Титлите им вечно ще са под въпрос, олекотени и под съмнение, че са спечелени от хора, не минали между капките, а на които е бил осигурен чадър. Русия- голяма, богата държава, голям подбор на хора с възможности, на които се осигуряват нужните условия, нормално е да са световна сила в спорта.

Ако продължават с тази смешна политика нищо чудно след някоя година да има паралелна олимпиада организирана от Русия. Повече от половината държави участващи в сега ще участват и в организирана от Русия.

БРЦК

Да питат Ердоган и Тилърсън. Запознати са много добре с процедурата.

Струва ми се, че и МОК, ще ходят на килимчето в Москва.

Страхуват се руснаците да не им вземат титлите от Олимпиадата. Повече от ясно е, че Русия няма да участва при тези условия на Олимпиадата.

Мръсна работа е политиката, но когато се намеси в спорта, който отдавна е повече бизнес, става една помия която завлича желанието за спорт в канала. Това не е добре за идните поколения.

Навряха ги на кучето в г.за, където им е мястото! Дълъг, дебел и с квадратна глава. До сливиците!

Терпърва им се готви сериозната клизма. Тръмп съвсем скоро ще е вън от Белия дом и в затвора, и тогава на руските боклуци лошо им се пише.

Простия човек си е прост до гроб.

Блядовете все сте най-хитрите а все сте нагъзени накрая. Защо така бе руски тролчета?

Някои от олимпийските състезатели, в чиито проби са открити забранени вещества, но не са им отнети състезателните права: Сам Дорман - преднизон; Елена Донн - амфетамин, хидрокортизон; Марит Бьорген - стероиди; Винъс Уилямс - триамцинолон, преднизон; Серена Уилямс - преднизон, преднизолон, метилпреднизолон, оксикодон. Списъкът е отчайващо дълъг. Ако WADA и МОК трябва да са честни, на олимпиадите ще участват по десетина състезатели общо.

Тука става въпрос "Кой кара влака" ??? путлеристан не само не са регионална, те дори не са и квартална сила !!! Западът си права гаргара с нещастните крепостници !!! Защо другарчетата им от великия БРИКС не ги подкрепят и солидарно не бойкотират Олимпиадата ???

Тоест, ти одобряваш двойните стандарти във всяко отношение, а? А най-забавното е, че ти нито караш влака, нито се возиш на влака. Влакът дори не минава покрай твоето село. Пишеш се по-европеец от Меркел и по-американец от Тръмп. И си вярваш :)

Ти просто не можеш да осъзнаеш, колко си КУХ!

БРЦК

Поредна политическа гавра със спорта! Който е хванат със допинг - да го наказват. Защо наказват всички? Публична тайна е ,че спортисти от всички държави ползват допинг! Обаче некои хора си правят сметките без кръчмаря , като в Сирия, и съвсем скоро ще получат 'реципрочен отговор'.

защото не е държавна политика, която включва от министъра, през докторите до спецслужбите

БРЦК

Пак не ми отговори защо наказват невинните! Всеки може да каже ,че е държавна политика! Имат показанията на един доктор който е емигрирал. Само толкова. А по сайтовете излезнаха много спортисти с 'официално разрешение' да ползват допинг! Това какво е, не е ли 'държавна политика' ?

Гледаемостта беше най-високата в историята на игрите. Посещаемостта на място беше по-ниска. Причините бяха травиалниа, кризата в Бразилия и високата цена на билетите.

Абе ние тука в България много си ги обичаме русначетата??? Ще така, бе, братя българи? Те май никога не са питаели такива чувства към нас.

Няма проблем! Путин лично ще участва в всички дисциплини и ще обере всички златни медали.

Аз казвам, че САЩ ще бъдат първи по медали! Вие?

В Китай? Китайците ако знаеш как се друсат, ама там няма кой да изнесе информацията ...

В Корея...ама все тая. Китайците няма да се дадат. Там е също държавна политика

кой ще е първи по медали?

Много време продължава тоя олимпиада бе, цял месец. Ми то срамота! Трябва да има откриване, награждаване и закриване, има няма час и половина и хайде, кой от където е дошъл.

Учудващо е защо международната федерация не обявява преди състезанието: Ето в трети коридор бяга норвежец астматик Ето в пети коридор бяга американец на когото са разрешени стероиди В шести коридор немец, на когото са разрешени амфетамини!

В седми колумбиец, на който е разрешена кока. В осми българин, на който е разрешен Ороцетам. А на горките русначета - нъцки...

Падналият има право да се сърди!!! Това е основен принцип в спорта и важи за педровците от МОК, дето инкасират загуба след загуба от Руснаците!!!

ама много ми хареса! На ски бягания ако не си астматик, по добре не ходи!

мили русолюбци, понеже по стар ваш обичай, традиционно не четете преди да коментирате, щото сте си тъ.пички, съм длъжен да ви уведомя: русские спортисти , които не са уловени с неразрешени препарати, ще могат да си участват на олимпиадата! ще участват индивидуално, както беше и лятото на леката атлетика. е няма да има химн и имперското знаме няма да го има, ама когато награждават някой русский вие може да си веете знамето през терасата на панелката! ааа, и на великите стратези на русския спорт е забранено дори да са зрители! и на стадиона няма да ги допуснат дори! имената им сами може да си прочетете!

Да докажат кой взима допинг и да го изключат. Да накарат спортистите да доказват, че са невинни е абсолютна подигравка с тях, със справедливостта и съвременната юриспруденция.

руската делегация беше тук, и и дадохме възможност да изрази становище.президента на окр александъ ржуков се извини. това е втора поредна олимпиада която пропуска россия след лятната в рио! в рио участваха реснацие, ама имперският флаг и химн ги нямаше!

е да де...Русия е наказана, защото това е тяхна политика, да лъжат, да мамят, всичко необходимо за прослава на държавата им.

Половината от норвежките биатлонисти и биатлонистки взимат лекарства за астма. Биатлонисти с АСТМА, драги зрители! Това за двойните стандарти. Иначе съм за наказания за всеки с допинг.

Този с минуса, виж снимката на Марит Бьорген, бе, умник! Тя е астматичка и 6-кратна олимпийска шампионка. Яко, а!

Страхотни хора и спортисти. Респект!!!

Ами не съм чул някой да е забранил на руските астматици да участвуват!

Браво! Стига мошеничества и манипулации на великите руси ДРОГИРАНИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ

Кой губи от това решение? разбира се олимпийзма, спорта и зрителите. Може ли зимна олимпиада без Русия, САЩ, Германия и Норвегия? Става просто фарс. Анаболи взимат всички. Въпрос на политика и бизнес е кой да го нарочат. Така беше и с нас с щангите.

а ми както олимпиадите минават вече 26 години без ссср, тъй ще си минават и без рф!

На Западналите африкански наркомани, белите хора им пречат. Без Русия няма Олимпяда,както стана и с Рио. Само друсаните пиндоси си я гледаха. Рекордно ниска гледаемост. Щом на документираният наркоман Фелпса беше допуснат и му дадоха медали, можем ние 20-те процента да си правим изводи. 80 процентните още вярват на ФАЩ и СМРАДливците. Булгаристанските туркофили българомразци соросояди пак ще зяпат наркоманска Олимпяда.

Като искат олимпиада, ДА СИ ПРАВЯТ СИБИРСКИ МРАЗОВИТИ ИГРИ!!! СамоРусия, Беларус, Украйна и други СССР държави.

Вземах допинг, с разрешение на комисията! Допинга не се отрази на резултатите ми! Все едно - преписвах на изпита, с разрешение на учителката!

Обосрались ,товарищи...

Поредният "голям успех" на таваришч Путя.Рашка отново стана нарицателно за вредна ,чужда на цивилизацията държава. Държавни фабрики за допинг фабрики за тролове...тива е Русия на Путлер днес.

Излезе новата програма за зимните олимпийски игри 2018. 09 февруари - официално откриване. 10 февруари - раздаване на медалите по утвърдени от МОК и съгласувани с WADA списъци. 25 февруари - закриване. Има предложение, тази програма да се прилага за всички следващи олимпийски игри.

тъй си е! пияния скандалджия го изхвърлиха от сватбата! тържеството си продължава!

Най-после да се вземат практически мерки срещу тия негодяи. 40 години откак Рейгън ги обяви за империя на Злото. Но мечката си пее песничката на Чебурашка. Все още ще сме там. Остават обаче 56 дни до победата!!! Купете си памук за ушите, че воя ще е голям.

Това решение ще се посрещне с одобрение от 80-те% от населението по света и у нас.

Убеден съм, че няма нищо общо с политиката.

Kalin

Политиката победи МОК!Аз лично тази Олимпиада няма да я гледам!!!Спорта и олимпийската идея умряха за мен.

През крив макарон!

Русофилистиците са в шок, как е възможно техните кумири да са ментета, това е вражеска пропаганда, братушките са щисти, даже стерилни, защото се промиват непрекъснато с алкохол. Лъснаха задниците н а руските анаболни .шампиони, Русия изпраща на Олимпиади имбецили, зомбита и биороботи, напомпани с анаболи. Дали е изключена завинаги от Олимпийското движение не е ясно, но това е огромен позор пред целия свят.

Всичко е политика Започна се от Рио - американките втори старт за да са на финала, при очевидно нарушение на правилата? Спортисти с астма-почти всички в ски бяганията и биатлона? Сестрите Уйлямс и много други с разрешение от WADA??? Такова разрешение липсва за руснаците? Меладония го включиха постфактум за да ги прецакат.Прецакаха и нас също.

А хилядите повторни проби също ли са политика? А извинението на руските представители на срещата също ли са политика? То е разбираемо, че руските тролчета масово слагат минуси, но ги моля да се мотивират, като кажат, защо едни състезатели могат се закрилят от официалните федерации, а други не... Между другото, изгоряха индивидуално и много други състезатели, от други държави, които плакаха в ефир или ги освиркваха, като се върнаха след наказанието, а видиш ли те не са руснаци, но пак ги наказват. Въпросът е, че не се манипулират всички проби (както при товарищите), а само на отделни спортисти, които си понасят индивидуално отговорността.

Няма нищо общо и с допинг пробите. В МОК винаги е имало подобни скандали. Когато обаче става въпрос за Русия, въпросът разбира се винаги ескалира. Това е простата истина.

Русофилистиците са в шок, как е възможно техните кумири да са ментета, това е вражеска пропаганда, братушките са щисти, даже стерилни, защото се промиват непрекъснато с алкохол. Лъснаха задниците на руските анаболни .шампиони, Русия изпраща на Олимпиади имбецили, зомбита и биороботи, напомпани с анаболи. Дали е изключена завинаги от Олимпийското движение не е ясно, но това е огромен позор пред целия свят.

Като че ли олимпизма е под угроза при липса на спортна сила, но знаем как соц.спорта (и неговите наследници) се стреми да печели на всяка цена, което пък няма съвсем нищо общо със спорта.

Франция ще домакинства Световното по футбол 2018, за Русия СПОРТЪТ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА?!

Няма парички за Путин.Няма да се уврежда здравето на руските спортисти.