Сценариите за класиране на ”Лудогорец” днес

"Хофенхайм" - "Лудогорец" тази вечер от 20 ч можеше да е мач без значение за шампиона на България, но събитията в група С на Лига Европа наредиха друг сценарий.

Обратно в новината

Коментари - Сценариите за класиране на ”Лудогорец” днес | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С цялото ми уважение към Херо,очевидно е ,че отбора дръпна назад откакто е той е в Разград.Наистина удеите на един треньор не се измерват с един два месеца труд,но Лудогорец имаше само успехи преди неговото идване.

Айде пак сметки. Начи нема да се класират.

За мен ще бъде абсолютна наслада Лудогорец да отпадне! Те си го заслужиха !

щеше да е по-добре български отборо изобщо да не играе нито в Лига Европа, нито в Шампионската лига. Колко щеше да е хубало, нали?

Успех на Българския шампион!

да приключва експеримента си, чрез който нанесе огромна вреда на родния футбол. Това нелепо формирование от 100% чужди наемници не носи никаква полза за развитието на българския футбол. И е крайно време слугинажът на БФС да се спре! Максимум 3 чужди играчи на терена за всеки мач - само така ще дадем шанс на нови родни Стоичков, Бербатов, Петров... И ще спрем футболната мафия!

ти май не си ходил в Базата "Гнездо на орли" в Разград - над 100 БЪЛГАРСКИ деца тренират на 5-6 стадиона. Това са бъдещите звезди на България!!! Аман от червенооранжеви тирета

Б О К У К У Т Р Е П А Н, Р Е З А Н Р А З Г Р А Д С К И М А Н Г А Л - ИЗМИСЛЕНИЯТ ВИ П Е Д Е Р У Н Г Е Л С КИ ОТБОР ЩЕ Е ДО ВРЕМЕ - И ТО НЕ МНОГО ДЪЛГО. Л А П А Й Т Е П И Ш К И - М А Н Г А Л И ИИИ

Довечера ще играят дват турски отбора! Помашки и османски! Аз ще сложа 100 лева на истинските турци от Истанбул!