Допинг скандалът с Шарапова - отмъщение на САЩ?

Собственикът на компанията-производител на мелдронат Киров Липмант сподели конспиративна теория за наказанието на Мария Шарапова.

Обратно в новината

Коментари - Допинг скандалът с Шарапова - отмъщение на САЩ? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мЕлдронат или мИлдронат, поне го пишете по един и същи начин, като не знаете как се изписва...

Кой квото се осере - американците му виновни. хеле пък на нашите селски русофили.

Е то не важи ли същото и за малоумните еврозомбита, все Путин и руснаците са им криви?

Ех тези лоши американци. Все те. Ако ги нямаше кого ли щяхме да обвиняваме. И да знаете изобщо не са кацали на Луната. Холивудски изпълнения. Това последното е за конспираторите.

е да те краварите са едни готини, не се бият, не се карат, по чуждо не се заглеждат, абре ангелчета..

Така де. Ако ги нямаше американците, смотани неудачници като тебе с кого ли щяха да се оправдават? Сега поне си щастлив, че знаеш кой ти е срал в гащите.

веднага да се върне в Масква

На вас киров липман на латвийски ли ви звучи...

На хазарски.

Литовците може да мразят руснаците, ама не си мразят парите, а този е собственик на компанията произвеждаща медикамента с мелдоний! А какво им направи на американците Ланс Армстронг, че и него го разнебитиха! Ако беше вярна историята с гражданството последиците за Шарапова щяха да бъдат други, със сигурност по-тежки, все пак тя беше най-добре печелещата пари от реклама тенисистка, далеч пред Уимлясовите, а като вземем предвид и успешния и бизнес с бонбони е ясно че Шарапова не е човек който се отмята от договорките! Историята с мелдония беше идиотщина от страна на екипа на Мария, и пак тя пострада по-малко от сърбина Троицки, който пък беше абсолютно невинен!

Нещо не разбрах. Американците насила са и пъхали мелдония в устата, така ли? Тя горката много се е дърпала, плюла е, съпротивлявала се е, ама те са били много силни.

Прочетете повече по темата! Първо - дали мелдоният е допинг?! Колко време трябва, за да се изчисти един организъм със сигурност Друго - дали всички спортисти са уведомени за забраната за мелдония И последно, но не най-маловажно - колко спортисти вземат легално допинг, защото уж са болни от астма и др. болести, за които изобщо не бива да им се разрешава физическа дейност, камо ли професионален спорт!!!

Първо: не е моя или твоя работа да казваш дали мелдоният е допинг. Има си допинг комисия при МОК. Щом те са казали, че е, значи е. Въпросната комисия е взела решение да включи мелдония в списъка със забранените вещества. Новият списък е ПУБЛИЧЕН. Който се е интересувал, го е видял. Никой не е длъжен персонално да уведомява спортистите един по един. И последно, темата е за Шарапова. Какво, как и кога взимат другите не е по темата. Това, че и други взимат не я оневинява нея.

Не познавате изобщо светът на спорта и какви субстанции се взимат и по-точно как. Поговорете със спортисти на олимпийско ниво, за да ви стане ясно

Е, не всички са като вас, да го познават отблизо. Ще ни кажете ли? Вие явно го познавате отблизо.

Нищо лично, но случайно да си блондин?

Няма вече спорт, има само бизнес и политика!!! А за допинг не ми говорете, след "случайната" случка с кубинеца и 30000-те проби на сащ!!!

Ако някой така излъже руснаците не ще му спрат правата за 15 месеца, а ще го ликвидират физически бързо бързо. Да искаш гражданство като обещаваш, че ще играеш за тази държава, а след това да се отметнеш не е почтено!!! Измамниците трябва да се наказват!!!

Историите с WADA и олимпиадата са друго нещо. Но това с меладония е много съмнително. Дадоха много къс срок за изчистване след като влезе забраната за използването му и изгърмяха хора, използвали го след това. Преди година случайно се срещнах с химик от лабораторията, която е създала меладония. Тяхното мение е, че е абсурдно да се збранява този препарат. Както може би знаете латвийците много мразят руснаците и едвали биха ги защитавали.

С пълни гащи, но чисти като сълза.

Време е сащ да проведат една кампания "Чист спорт, за един мирен свят", като за лице на кампанията привлекат братята Уйлямс и оня дънгалак, плувеца, с многото медали. Така някои и друг евродебил, може да зацепи, лееекинко, за какво иде реч.