За историята: Българин облече екипа в мач от НХЛ

Александър Георгиев стана първият хокеист, роден в България, който е записан в състава и облича екип за мач от Националната хокейна лига.

Обратно в новината

Коментари - За историята: Българин облече екипа в мач от НХЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да коментирате това младо момче печели 700и нещо хиляди на година . А там никой не дава пари за лошо свършена работа . Успех и късмет му пожелавам

Защо да е първият. Крис Танев играе във Ванкувър от години.

" 21-годишният българин/руснак "??? Толкова тъпи и неграмотни сте се събрали в Дир-а, че просто ме е срам да ви чета! Ходете да надписвате етикети в Билла! За друго не ставате.

Рейнджърс гостуваха в срещата.

нищо не е избирал. никой до сега не го е търсил и канил в нашия национален отбор. и това, че е играл за младежите на Русия, не му пречи да играе за България при мъжете

Полубългарче, което стигнало до резервнато скамейка. Голям успех.

ДОБРЕ ЧЕ Е ЗАПИСАЛ С ОТБОР ОТ САЩ А НЕ ОТ КАНАДА ... БОБЪРИТЕ НЕ СА ПЕЧЕЛИЛИ СТЕНЛИ КЪП ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ :))

За сведение на автора .897 процент спасявания е доста посредствено постижение. Да се поинтересува повече по тематиката, преди да пише глупости.

Добавям, че "страхотният" му процент в момента му отрежда 34-то място в АХЛ сред вратарите.При положение, че в АХЛ има 30 отбораа, всеки може да прецени.

Браво. Добре,че е руснак наполовина защото в Бг няма хокей

Още едно лъвче, което пробива само. Докога тази уж наречена демокрация ще пренебрегва спорта. Комунизма лош или добър поне се грижеше за спорта. Сега всеки трябва сам да се оправя.