МОК иска и 15 милиона долара от Русия

МОК нареди на Русия да преведе 15 милиона долара, след като вече потвърди изолацията на страната от игрите Пьончан 2018.

Обратно в новината

Коментари - МОК иска и 15 милиона долара от Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми те и китаи и япония си искат заемите, от по 1 трилион че и отгоре, от уса ама само си ги искат

Искат на бабата ти напиканите шорти. САЩ си плащат дълговете, а Китай и Япония купуват американски дълг без да слушат твоите глупости. Сигурно са луди, а кратуно?

15 милиона долара са храната на мужиците за цяла година бе.

ти да не би да си им готвачката?

Това е и косвеното признание за политическата поръчка, която изпълниха, без да дадат и едно доказателство! Даже марионетките вече не вярват на WADA за глупотевините, които сътвориха в олимпийското движение! И инстинктът им за самосъхранение проработи - нова, независима антидопингова агенция, която да не ги сюрпризира с "нови разкрития" и да им изгорят топлите местенца, след като се разпадне тази поръчкова организация като сегашния МОК. Тя вече е отишла много далече в страни от прокламираните идеали в миналото! Като например, "Спортът за един мирен свят!". Страшен принос имат сегашните в това направление. Жалки смешници!

И още нещо - ако ще има нова "Независима антидопингова лаборатория", какво трябва да си мислим за старата. Която бе в основата на скандала с показанията на Родченко и доклада Макларан? Какво трабва да си мислим и за термина "независима"? Сегашната зависима ли е? От какво и от кого? Да не би от тия, дето пращат болни състезатели (респ. получили официално "разрешение" да зобят стимуланти" по турнири и първенства, те печелят медали и се превръщат в национални герои?

Не е отлъчена Русия, а Руския олимпийски комитет. Затова спортистите могат да се състезават, но не под флага на Русия. И не заради "системно допингиране на спортисти като част от държавна политика". А заради прегрешения, според МОК, на определени длъжностни лица. Само на 1 от 96 споменати в доклада "Макларън" спортисти бе открито минимални дози забранени неща. Само на 1! Останалите са чисти и винаги са били чисти, вкл. проверявани от чужди лаборатории. Лишиха ги от медали умишлено и злонамерено - "криминолог" професор направи "експертиза", че драскотинки някакви "биха могли" да бъдат направени при опит за манипулация! И даже и да нямало никакви драскотинки, то руските служби са били толкова обиграни, че можели да манипулират и без да оставят никакви следи! Абсолютно безумие! Това е направо подигравка не просто с правото, което изисква обвинението да доказва вина с неопровержими доказателства, а и с нормалния човешки разум! Бьорндален коментира, че при такива заключения вече се притеснява да дава проби! На всички, които продължават да дъвчат дъвката "държавна политика" препоръчвам да прочетат последния доклад на Шмид, който бе представен оня ден на Изпълнителния комитет на МОК, взел решението за Русия. В него черно на бяло пише, че комисията не е открила писмени и каквито и да било други доказателства за умишлена държавна политика за злоупотреба с допинг. Не е открила! Вижте сайта на МОК и го прочетете. Ако знаете английски, разбира се. Напишете си го на челата и престанете да лъжете хората! Имайте поне малко чест и достойнство да отразявате истината! А не пропагандните клишета!

Абе, братчет, не се пъни. Т.нар. "медии" на "международната общност" много добре знаят как се пише за 80% - кратко и ясно. И истината е без никакво значение. Само трябва да се повтори 1000 пъти по 10 начина, от 100 места.