Пета ”Златна топка” за Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо изравни Лионел Меси - пет на пет "Златни топки".

Обратно в новината

Коментари - Пета ”Златна топка” за Кристиано Роналдо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо, от кумова срама ли в първите 20 фигурират и някой ритнитопковци от смешните "английски" отборчета пълни с негра и араби.Те къде играят и какво са спечелили въобще.

истината възтържествува! Най големия в съвременния футбол е реабилитиран! Жалко, че набутаха 5 топки на онова джудже, което не става и за колец!

Прав си. Наистина не става за колец. Затова е станал футболист и то НАЙ-ВЕЛИКИЯ. Най-големия срам и резил е малко джудже да ти разпори вратата от голове. Абе който го може го може....и джуджето го доказва непрекъснато.

... къде е батко, бе?..

Поздравления за Роналдо въпреки,че то отдавна се знеше ,ме той ще я вземе.Златната на топка отново е там където трябва в ръцете на най-великия футболист играл някога Кристиано Роналдо.Vamos Madrid and CR7.

Кристиано Лайналдо само цапа този трофей с гейските си ръчички. Много прост народ има по света. Спортните журналисти гласували за Лайналдо са част от тези слепоци...

Като гледам таблицата май Реал се е о*рал - дори с помощта на съдиите (справка мачовете с Валенсия и Селта) са на около 8 точици надолу, хмм ? И в групата на ШЛ също са след Тотнъм, които не блестят този сезон. А "великия" има само един гол в лигата ..... а, да и една дузпа.

О, забравих головете за националния: 4 срещу Фарьорските острови 4 срещу Латвия 5 срещу Андора които в ранглистата на ФИФА са съответно на позиции 95, 131 и 139 ........... долу-горе където е Афганистан