”Лудогорец” остана в Европа след инфарктен мач

"Лудогорец" отива напролет в Европа след инфарктно 1:1 като гост на "Хофенхайм" в последния мач от груповата фаза на турнира Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” остана в Европа след инфарктен мач | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде пак големите калитковци с лудия си късмет.... Що не си прекръстите клуба на "Лудкъсмет".... Бахти късметлийте ... "Роди ме мамо с късмет, па ме фърли за смет"

Напълно си оправдаваш псевдонима.Искаш да кажеш , че в Хофенхайм няма въобще чужденци ли или техните са ти по-симпатични само , защото си бай Ганьо.Само си виж глупостите уж са от амазонската джунгла , а в същото време представляват анадолската държава , която всъщност е България.Значи и ти си един анадолец.Ами като е така защо ревеш ?

Хайде стига с тая омраза ве пичове! Кой не се е кефил на великите победи на Левски и ЦСКА над много евро грандове , както и Начко Михайлов , който направи Ханзи Мюлер на смешен. Стига!!!

Няма да седя и чакам ЦСКА или Левски да станат пак шампиони на България за радост на агитките им. Искам да гледам хубав футбол сега, български отбори да участват в евротурнирите и чужди отбори да идват в България.

беше, Лудогорец да бие немците с 10 човека, не си реалист!

Домуса купи съдията и Левски като вкара гол с ръка наскоро.Той купува наред всички мачове и в шампионата и турнирите и даже е купил мачовете на световното догодина.

Във всеки български град има турци.Значи всички отбори са анадолски нали така " професоре ".

След като резервите на един средна класа немски отбор, за мало да бият шампиона на България, всеки може да се сети какво е нивото на футбола ни!

Херо за има няма 3 месеца почти успя да обезличи Лудогорец, който се превърна от един приятен за гледане отбор в типичната "сбирщина" от "ритнитопковци", които определено не знаят, какво трябва да правят на терена. Късмет, че се паднаха в тази изключително лесна група, защото и малките деца знаят, че турския отбор, както и немския играеха с вторите си отбори в този турнир. А радостта на Херо след мача, така и не успях да разбера, защо се радва

"Слаби" били Лудогорец в "слаба" група..... А гроздето .... кисело ли е, а? Убавците от "институциите" Подуяне и Армията що не стигнаха до тези групи за да бият тези "слаби" немци, турци и португарци....

Тази статия я е писал някой хейтър с много комплекси. Поздравления за отбора и само напред!

ПЪЛНИ СМОТАНЯЦИ АЛА ЛУДОГОРЕЦ. СЛАБИ И ЖАЛКИ РИТНИТОПКОВЦИ.

Е, не всички са велики кат тебе.

Нищо инфарктно нямаше в мача! Просто едни можещи млади момчета от "Хофенфайм" показаха как се играе тази игра, показаха какво е да имаш собствена школа! Срещу тях се моткаха една тумба престарели вносни легионери със съмнителни елементарни умения за боравене с топката, безидейни, разпасани.... За техен късмет на хлапетата не им достигна зрялост за да материализират тоталното си превъзходство! С две думи - приятна игра на немците и грозно подобие на футбол, показано от лудогорската тумба!

Тази тумба както я наричаш печели шампионата всяка година и е трудно да я победят така наречените грандове.Хайде сега си представи другите български отбори за какво стават и дали не са хванати от гората начело с Левски и ЦСКА.

Лудогорец не е български отбор, защото в него няма български фут- болисти.Затова и нивото на отборите ни е нулево.Докато Михайлов и Лечков командват във футболния съюз,национален отбор няма да имаме.

нали онова джудже меси е чист каталунец!

простено ти е да не знаеш, че Меси от 13 годишен се лекува, тренира и играе в Барцелона

че не мушнаха гола в продължението на тъпите шваби.

Що при топкарите в Делиорманския "бразилски" отбор има само двама българи, като единият е твърда резерва?

Ръката на Вандерсон беше хваната от ръката на немеца в момента на докосването. Или дузпа или гол може би.

Поздравления за "Лудогорец"!!! Да, имат проблем, няма ги силните футболисти... Но все още "Лудогорец" вдига нивото на бг-футболът, защото всички други отбори се състезават с него и искат да са по-силни от него!!!

Защо ли не виждам общонародни празници заради класиране на някакви чужди наемници? Даже обратно, никакъв възторг! Само от време на време изкуствени крясъци "ура" на платени журналя. То иначе на мач в Делиормана ходят по стотина замаяни... Айде, че Домуса пак ще се сърди... Но, това е!

Те всенародните празници са само ако софийските отбори направят нещо смислено в Европа.Тогава се пишат дитирамби и три дни ни занимават детайлно с резултатите им.Понеже отборът постигнал успех е отново от провинцията нещата минават малко по-тихо , но това не означава , че успеха не е същия.Въпрос на реклама.

Нека уточним за етиката.Първо НЕ за честта си игра немският отбор, защо не се пише а за победа колко получава клубът и тогава да говорим за чест!? Второ,пак за етиката, дуспата на турският отбор,бе ЧИСТА отвсякъде..........Хубава журналистика си имаме,няма що......

Чак пък- инфарктен.... Стига простотии, бе. Боли ме чората за Лудогорец, Левски, ЦСКА, ЛИТЕКС и не знам си кои други ритнитопковци...През оная работа ми е. Трябва да си психчно-болен, за да седиш пред телевизора или на стадиона, да ревеш, викаш, да се ядосваш, псуваш или скачаш от радост, когато някакви празноглавци ритат надута с въздух кожена топка и тя влиза в някакви очертания...идиотска работа...дебили, ама- дебили...Играчите не ги осъждам, правят си кефа, взимат си пачките, ами тия малоумни, пияни, дебели изроди, които никога не са пипали топка и не знаят от коя страна се рита- вместо да си изперат чорапите и кафявата кора по гащите , седнали да оправят Лудогорец, Арсенал или Байерн...Заблудени и прости скотове,

Ами има луди, дето гледат някакъ тенисист, Григор, пък други ходят на опера или кино, и плачат над измислени герои. Луда работа!

Chefo77

Васе, гледай сапунките и да не ти пука за тези, които се интересуват от спорта. Там поне никога не знаеш какво ще се случи, кой с кого ще преспи, кой какво ще каже, а и всичко става достатъчно бавно, за да можеш да го осмислиш.

Лудогорец але

Ми то само с гол с ръка можете да биете бе и то само отбор от фимназисти, едва ли не! Лудогорец не е и никога няма да бъде нещо сериозно, дори и у нас! Много напомпенс пари отбор, без никакви традиции!

аКО ЩЕ И СЪС ЗАДНИК ДА ВКАРВАТ, ВАЖНА Е ПОБЕДАТА! За това пък всички отбори от А група, ще вземат по 300 000 евро, а всички отбори от Б група, ще вземат по 100 000 евро, благодарение на Лудогорец!

Спокойно те и за чорбата едно време така викаха,ама си направиха 30 титли комунягите.

еел какво плюне бе.....вместо добри думи... какво сте направили вие бе некадарници..

НекадАрници?... без друг коментар. Нивото на култура, на българина е ЪПсурТно, сещайте се.

Я да видим кой отпадна: отборът на Ердоган, дето мачка Галатасарай и Фенербахче, и Германски отбор, дето е в Бундеслигата. Да добавим и Евертън с Уейн Рууни. Ето тук се вижда класата на отборчето от мижавия Разград.

Играха традиционно според възможностите си, а домакините макар и излезли с резервите си успяха да постигнат равенството. Както се казва Голям, геройски, исторически български успех на захаросаното клубче.

Тезата на Припознавачите е, че едва ли не Тирето щеше да спечели Лига Европа, ако подлата УЕФА не ги беше прецакала. Тезата на Припознавачите е, че бразилците и румънците в Лудогорец са рязани мюсюлмани, а по.маците ГГ, Стоилас, Стодихонас, както и африканските "перли", са автентични християни. Интересно е да се четат тези две тези.

Литекс тире София нещо пак завижда - колко е жалко да си оранжев припознавач ... Въпреки слабата игра, поздравления за Лудогорец. Не е никак без значение, това че коефициента на България ще е по-висок. А с това нарастват и шансовете за включим още един отбор в Европейските клубни турнири.

Браво за класирането, каквито и да играят - след името на отбора пише БГ. Иначе много посредствен мач.

Още дълги години ВИ пожелавам Червени и Сини аматьори единственото, което ВИ свързва с Европа да е плюенето по Лудогорец....то и да не Ви го пожелавам.....пак ще е само това...ако не вземете да изчезнете за благото на БГ футбола...

Нещо си в грешка.Като фен на Левски,съм доволен от успехите на Лудогорец,но имам дълбоки резерви към онова отиграване на везалов,знаеш кое!:-)

И е редно да си доволен...па макар и само затова, че Левски ще вземат 300К евро. Ама сигурно си един от двамата Левскари доволни, че Лудгорец продължава

Остаряха големите футболисти и Моци и Марселиньо са на 33 . На възрастта Христова толкова. Но пък иначе господ ги закриля още. Но вече се вижда, че царят е гол.

Вижда се с просто око,че в Лудогорец нещо куца.Няма го уравновесения Дерменджиев,който да вдъхва спокойствие.Инерцията от преди вече я няма и с колоса Херо ще загубят и титлата.Домусчиев този път стъпи на мина.

най-точния коментар от всичките 50, дето сте ги напляскали под статията. лудогорец продължава напред въпреки херо, който осра и тактика и мотивация в два поредни супер важни мача. домус ефенди да мисли за нов, нормален треньор, който да има поне още една гънка на горния етаж...

Че тези са по българи от Григор! Оня избяга в Монако, за да не плаща данъци в БГ, а тези вкарват живи пари.

За Григор не знам, но от теб са по-българи. Поне си вадят парите с пот, а не се пенят завистливо пред ПЦто.

Че кой казва, че съм българин? Да прочетете такова нещо?

Бих казал доста слаб Лудогорец. И то слаб още след продаването на основните футболисти. Като почнем с Кафу и още 3-ма, 4-ма. Караха малко по инерция, но последните 3,4 мача в Европа се вижда, че Лудогорец е далеч от оня Лудогорец от предния сезон.

Браво на Лудогорец! Въобще не ме интересува как са постигнали победата. И Реал Мадрид, и Барселона, отиват напред след съдийски грешки. Дали ЦСКА и Левски ще върнат парите от УЕФА, които получават благодарение на Лудогорец? По 300 000 евро.

много завист и омраза спрямо лудогорец. хората трябва да се радват че вдигат нивото на родня футбол

точно след днешния мач?! играха срещу 19 годишни деца вие сте болни хора

деца в бундеслигата?

Да се радваме на измислено отборче, с 1-2 ма българи в него, създадено изцяло с крадени от държавата пари от некакъв резак ли ?

явно домуса не реди само БГ първенството но хваща и съдии в европа гола на лудогорец стана с игра с ръка вратаря им игра с топката извън наказателното поле още куп грешки треньорът на германците излезе извън кожата си и се накара на съдиите с право да не говорим за срамната игра на лудогорец срещу 19 годишни деца другия кръг са аут както се изложиха миналата година съдиите не могат да помагат постоянно

лудогорец не са се "излагали" от когато съществуват.

а когато паднаха от валенсия с 3:0 с човек повече??? миналата година с датчаните не вкараха един гол а уж говореха че отиват да взимат купата на уефа :))))))))))))))) мача с базел - първият в групите беше най-срамното представяне на български отбор за всички времена!!! симулации и лежане цял мач

на Дерменджиев вече се напасе. Да го яхва и да се връща.

pompai

Има проблем в Лудогорец и това е -Бразилски играчи. Домуса да го мисли. Вероятно бразилците ги изкат а той не дава ....иска много пари.

Браво! Не знам кой е писал тая фантастика, но явно е гледал друг мач. Съдията беше явно Стиви Уондър. Имаше поне 2 тъмночервени картона за хофенхайм и поне (това което преброих, преди да ми падне пердето) 11 измислени фаула за немците. Червеният картон на Кешеру беше абсолютен виц. Въпреки напъните на съдиите Лудогорец устиска. Сега Стиви Уондър ще трябва да връща парите

съсипва нарисуван отбор.

Израелеца поряза германците заради холокоста, а братчето на Марадона с две божии ръчички спаси лудогорци от отпадане.

Слава за Лудогорец!

Браво на Лудогорец! Успех и занапред.