Нов хомофобски скандал в Мелбърн

Бившата №1 в тениса Били Джийн Кинг отново нападна колежката си Маргарет Корт.

Обратно в новината

Коментари - Нов хомофобски скандал в Мелбърн | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като има хубавата дума хомофоб за човек, който изказва негативно мнение за хомосексуалността, че чудя трябва ли да има и по-скоро защо няма и каква да бъде думата за човек, който изказва негативно мнение за хетеросексуалността.

Май "хетерофоб" :):):) Дали ще доживеем деня, когато хомо-тата станат открити хетерофоби?! Докъде е границата на толерантността, търпимостта, либералността и прочее?!?!?!

Заради такива войнстващи хомо-та либералност, демокрация и толерантност се превърнаха в мръсни думи!!! По абсолютно същия начин навремето са отстрелвали антикомунисти, хомо-тата са същите, а и са болни!!!

По-големи расисти от черните и по-големи "хомофоби" от педалите - няма. Доказано е, просто не се раздухва по медиите.

Значи американка не иска австралийски спортен обект да носи името на австралийска звезда в съответния спорт?

Тези да ходят да се лекуват, а не да определят коя зала какво име да носи. Като не искат да игрят в тази зала - да отидат в други. Залата носи името на Маргарет Корт заради заслуги в тениса, а не защото е хомофоб, което си е нейна работа разбира се! Ако например яде месо означава ли, че веганите трябва да я бойкотират и да не влизат в тази зала? Питам само...

Цялата целенасочена олигофрения, свързана със защитата на всякакви индивиди, които нямат нищо общо с нормалнот общество, ще доведе или до диктатура или дори до идването на талибаните. Тогава ще ми е много интересно как тези индивиди ще защитават правата си и как разните меркантилни неправителствени организацийки ще развиват дейността си....

Напълно си прав

А тия от третия пол яйца ли снасят? За един преател питам...

Войстваща цигания , войнстваща педерастия !Само нормалните хора си стоят тихо и кротко . Докога ли ? Скоро чашата може и да прелее струва ми се. Въпросът тогава ще бъде на чия съвест да тежат последствията .

Е, туй жуотну да турят на билбордове в София, в отговор на соросоидиотските бомбардировки с простотии по медиите..

Този мутант на снимката има по-широк врат от Шварценегер при 6-тата му "Мистър Олимпия". Каква лесбийка, кви пет лева. Това направо си е трансформация от жена в мъж. От пиене на хормони по време на спортната си кариера навярно. Може даже и да й е поникнало нещо, знае ли човек.

Всъщност това е Маргарет Корт, която ненавижда това болно племе. Информирайте се, преди да пишете.

Обратните искат толерантно отношение към себе си. Но с колко злоба и омраза, с каква ненавист и наглост се отнасят към иначемислещите нормални хора.

Точно казано. Който сее вятър, жъне бури. Могат да се сърдят после само на себе си.

Що бе? Човек не може ли да изрази свободно мнението си? Жената не харесва гейове и лесбийки. Ами това е нейно право! Корта носи името и не за личните и предпочитания, а за постигнатото от нея в спорта. Двете нямат нищо общо! И никой не е длъжен да харесва лесбийките и гейовете. Това е въпрос на личен избор. За мен това е болест на природата, с която се опитва да реши пренаселеността на планетата.

по същата логика да крастят болница на някои нацист ,за заслуги в медицината .,а неговите лични възгледи да нямат значение....

За нацист не знам, но Вагнер е бил антисемит по сегашните критерии. Или пък хан Тервел е бил ксенофоб и ислямофоб. Има обекти кръстени на тяхно име. И нямам нищо против.