Жълтата подводница потопи Реал на ”Бернабеу”

"Реал" (Мадрид) допусна домакинска загуба от "Виляреал" с 0:1 в двубой от 19-ия кръг на испанската Ла Лига.

Обратно в новината

Коментари - Жълтата подводница потопи Реал на ”Бернабеу” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който се смее последен се смее най-добре.Реал винаги е бил и и винаги ще бъде първи дали този или другият сезон Реал отново ще е шампион.Дори и още 10 години Реал да не постигне нищо пак ще е по велик от барсилона,защото докато едните пишеха историята на футбола,другите беряха загуби от нашите отбори.Колкото до простите фенове на джуджака първо си вижте вашият татуиран пе.ал от пандиза и тогава говорете за Роналдо.Неслучайно Меско джуджаков беше този който се беше изрусил.ХАХаХа

Реал е велик клуб, прав си, но точно в момента е в тотална криза. И най-сериозната причина за нея е Роналдо, който се смята за център на футболния свят, в това число и на Реал. Да го сравняваш с Меси е неуместно. След време за Роналдо ще пише, че е бил добър футболист от епохата "Меси". Вероятността следващите поколения фенове, като чуят името му, да го бъркат с Феномена е голяма. За Меси, някой да го сбърка с друг, опасност няма.

Гейналдо игра ли ? Питам за един приятел...

вината е само на съдиите,винаги свирят за нас!но този път направо ни закопаха две дуспи и отмен гол на беил в тънка засада,но можеше както винаги да не вдигне баирака!хаиде балерини лека нош и приятни сънища!