Седемте участия на Гришо в Мелбърн

В ранните часове на утрешния ден (15.01), Григор Димитров ще стартира осмото си участие на Australian Open.

Обратно в новината

Коментари - Седемте участия на Гришо в Мелбърн | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Григор Тотото.

Кога ли ще отворя подобна статия и под нея ще прочета само: "Успех, Гришо!"; "Желаем победа!"; " С теб сме, шампионе!"; "Дано упее да се класира в следващия кръг!"; ...... Колко е трудно да напишете нещо хубаво! Що за народ сме, като не уважаваме и не подкрепяме успелите си сънародници?!

Много точки има да защитава. Това неминуемо ще налее достатъчно гипс в краката на Маямския каунь.

Hагледахме се на разочарования и слаба психика от страна на номер 1 на бг,свикнали сме,и сега няма да плачем но григор ще плаче ако не успее да се пребори със страха си от големите имена.И да загуби ,виждали сме го ,свикнахме,ако спечели ще се радваме.Hай малкото което мога да му пожелая е успех утре

Дано се пребори със себе си , защото иначе ще погуби явния си талант на елитен тенисист ! Мисля ,че му трябва истински приятел /ка , който да го окриля ! Тайсън на времето казваше за противниците си за миговете преди началото на двубоя : " Щом отмести погледа си встрани , значи вече е мой ! "

Само с приятел/ка неа стане. Трябва си специалист. Но за него е много лесно. И след това Григор би играл винаги, и срещу всеки, както игра в първите си два мача на турнира в Лондон, в края на годината.

доста му плащат за реклама с циган..та, стигнал е дьното, станал е за посмешище

тоя идиот от първата страница, НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Грозна работа, мнооооого, много тъпо!

Направи и ти нещо, та да те изтипосат на първа страница. Ама освен да се гръмнеш в главата насред мегдана в село, няма с какво друго да предизвикаш общественото мнение.

Спирам да поддържам Григор, докато не се чуе и види, че се занимава сериозно с психиката си. Не мога да го поддържам в един погрешен път на развитие. Защото съм почитател на големия му талант. Дори и да вземе АО, ако Федерер и Надал отпаднат с контузии, а Зверев излезе пиян на терена, не бих се зарадвал.

Благодарим за прозрението! Ще ти бъдем още по-благодарни ако спреш и да пишеш! И един съвет от нас: Хапчетата - редовно! Със здраве!

Живи и здрави, и вие. И един съвет от мене, като сте започнали да раздавате от млади години - не раздавайте съвети на по-стари, опитни и умни, и изобщо въздържайте се да раздавате съвети, без да ви ги искат.

И майната ви! Майната ви!

Аз лично, не бих се радвал толкова на "шлемове", а на една красива, нормална игра, примерно, с Федерер, нека да е на полуфинал даже, да не е на финал. Но Григор да играе наистина според големите си възможности. А, не като сега - загатва, загатва за огромните си възможности и когато всички вперят очи в очакване, той вземе че се яви гипсиран от глава до пети, като газен от влак, а на дупето му кафяво.

Как ще се срещнат на полуфинал като са в различни половини на схемата бре умнико. Иди да помолиш организаторите да я променят за да ти угодят.