”Формула 1” заменя момичетата си с деца

Ръководните органи във "Формула 1" възнамеряват да използват деца на мястото на момичетата от стартовата решетка.

Обратно в новината

Коментари - ”Формула 1” заменя момичетата си с деца | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи педофилите вече са по-силни от хетеро-мъжете.

Излиза, че разни джендъро-феминистки организации се разпореждат в държавни и частни дела. А кой ги е избрал тези организации да решават? Къде е демокрацията. Къде е правото на частната инициатива, след като всеки джендър може да се меси?

Avatar952

И сега какво излиза? След като загубиха интереса на мъжката аудитория (щото формулата отдавна не е мъжки спорт), явно се опитват да привлекат интереса на педофилите и всякакви други "джендъри".

Kalin

Простотии ама и нормално като се знае кой купи формулата.Псевдо моралистите от САЩ.Що не си махнат мажоретките а?Ще има рев до небесата у тях!

Тия дебели лелки от т.нар. феминистки организации първо да се видят на какво приличат, после да ограничават възможностите на добре изглеждащите жени да се препитават. Аз съм почти сигурен, че натиска не е бил да не се наемат жени, а да наемат и дебелани, както за съжаление се случва вече по модните ревюта...

Хахаха и без това отдавна не го гледам ...сега пък въобще.....под натиска на феминистки организации....мдааааа като че ли не можеха да кажат F...k off на тия организазии и да предлагат контракти на момичетата че са съгласни да работят в F1 и т.н. Тия феминистки да вземат да се борят с проституцията и трафика на жени...ама неее там трябва да се работи а не да се показват голи цици.

Щото децата са безплатни. Видите ли те щели много да се изкефят. Да, ще се изкефят, но няма да им платят нищо. Много долен номер!

Значи използването на жени, които сами са си избрали тази професия, е неправилно. А използването на деца, които са избрали да стават пилоти, а не манекени, е правилно. И тези деца ще трябва да държат чадърите на стартовата решетка, където при някои състезания температурите достигат над 30 градуса. Много умно решение.

F1 става все по неатрактивна. Кой го е еня вече след като краварите го купиха. Ще го опропастят за нула време. Пък и хората карат повече електрички в Европа.