Бербатов приключва с Индия

Индийското приключение на Димитър Бербатов е към своя край.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов приключва с Индия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Индия приключва с Бербатов!

Тоя трябва да му викат Гришко а на другия- Бербатов, все едно са братя. Няма да забравя една квалификация на националния отбор която беше решаваща за класирането когато тоя цял мач се мота по терена, после има наглостта да си признае че акъла му бил в предстоящия трансфер в Ман. Юнайтед, който подписа след 2-3 дена. Абе "патриот" и той като оня ама поне тоя не тръби толкова високо и от тая гледна точка и не дразни толкова

И бербо като гришу- за нищо не става но мама го величае! А българските медий са български резил! Толко медийно гъзолизане и бойко не е виждал! А е премиер! Народа сляп,сляп....ноо проглежда

Този човек се одрисква навсякъде.Малко гордост и доблест няма ли или чака да го изгонят отнякъде с ритници в буквалния смисъл на думата.

Индусите, май, ще са последните, които е успял да излъже футболистът, с най-дълъг стаж на пейката и с най-бързия спринт на място! Но на тях, май, им трябваше и най-малко време да го разберат що за шарлатанин е!

Приключва??? - че той започвал ли е??

Берба месечна заплата ли си е договорил, или твърда сума за сезон? Отговора на този въпрос ще разкрие дали ще се напъва за класиране в плейофите :)

Тоя отдавна е пенсионер!

TIREX

барби наркотика и гршУ мошеника- ярки клозетни звезди.

Ти пък много убав! Кр*тен!

Индусите не знаят ли, че на Берба винаги му трябва един сезон за аклиматизация?Веднага да му предложат нов договор, а докато дойде време за новия сезон, Боливуд могат да изпраскат една индийска версия на Кръстникът с него.

Най слабият футболист в Индия

Индийците много бързо го разгадаха нашия Манекен.

Хубав гол, 'ареса ми. Нещо мемоари няма ли да пише Бербо? Че Гришко още на 26 публикува неговите, ма щом има балъци да ги купуват, що не?

Навярно неговият единствен гол е най-скъпия! Време му е да се оттегли. А медиите да спрат да го хвалят.

Ако драскачите-хейтъри можеха да осъзнаят къде е Бербатов и къде са те в тоя свят, то отдавна да са се гръмнали. Следващият българин/вероятно мургав/ и внуците ви няма да дочакат да видят в МЮ. Така плюете и по Гришо, но не забелязвате, че втория българин в тениса е на 389-то място и никога повече няма да видите българин в Топ 10.

И Бербатов и Димитров не играят за България. Не ме интересува на кое място са, за какви се самоопределят и защо въобще съществуват. А иначе били българи.

А мен изобщо не ме интересува какво мислиш!

Бербатов, голям фен съм ти. Много пъти през годините съм бил щастлив да те гледам. И в ЦСКА, и в Байер, и в Тотнъм и в Манчестър Юнайтед. Беше страхотен! Благодаря ти! Време е обаче да кажеш край на футбола и да запазим добрите спомени за теб. Всяко нещо има край, а краят за теб дойде. Окачвай бутонките на стената и се наслаждавай на живота. Бъди здрав, Митко!

Така е, трябваше след Монако да направи официално приключване и да се запомни като звезда.

Така ще е.Тия индийци като не му наеха една рикша да го разнася по терена ,ще ги напусне.Те какво искат нашето момче да бяга и да се изпоти - нали ще настине.Браво Бербо зарежи ги.

Tака е а еде чао

Куц катър.

от 15 мача са го пуснали само в 7 и вкаран 1 гол на "супер звездата"....каквото и да се каже все ще е комплимент за тази "супер звезда":))))))))))))

Правилното заглавие -"Бербатов от доста време приключи с футбола "

Но с доста тлъста банкова сметка.

за мен тои приключи с футбола след онзи фатален мач за шампионската лига когато фергюсън се подигра с него