Григор показа класа в Ниската земя

Григор Димитров започна успешно участието си на турнира в Ротердам от ATP в категория 500.

Обратно в новината

Коментари - Григор показа класа в Ниската земя | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

със сигурност бългагина дремещ пред телевизора на 2 3 ракии не направил нищо смислено в живота си не заслужава да има такъв спортист като Григор.даваѝ напред момче маѝ само ние които живеем извън България се гордеем и те славим като много успял българин

100% от харесващите Гришо са от ония 80 процента... Той им се изплюва в лицето, те пак искат... Ами дебили, сър...

БОЛИ МЕ РАМОТО ЗА ГРИГОР И МЕНТОРИТЕ МУ!

Егати боклуците има тука

Григор ще отпада винаги безславно,защото тази игра се играе с глава . Григор само блъска топката и връща когато може.Тактиката на играча до голяма степен се определя на корта,а на Грогор това определено му липсва.Гледах Федерер.Компютър!

Напълно съгласен.Всеки противник на Григор след 5 минути игра разкодира действията му.Това наистина идва от главата.

Трябваше му и характер ??? личи че статията е писана от женски джендърски пол ?????? нещо друго нелиспвали ????? защото мъжете такава дума няма в речника им и нея използват / другия път напишете / храброст /

абе пак мъка

БРАВО ГРИШО . Завистниците и дребните души да се скрият.Успех и нагоре.

така е и той го доказа като се скри

Браво Гришо! Изяж ги тия скапаняци...

по голем скапаняк от него няма

Понякога трябва крачка назад после две три напред!

само при тангото

На Григор пак му е нарисуван пътя до финала.Все пак е пети и всички по пътя към финала би трябвало да треперят от него,а не той от тях.Рибльов обаче иска мъст и е на пътя на нашето момче.

Не гледах, но следих развитието на мача. Както винаги ... на пръсти и нокти .. Очаквах и се зарадвах на крайният резултат... Но айде стга бомбастични заглавия и съдържание ... все пак 5 срещу 41 Но най ме дразнят ония двамката дето от всеки спорт разбират ... и сигурно доббри кинти правят от това ... всъщност ако бяха само те, да ги преживее човек , ами то калинка до калинка,търтей до търтей .... и пишат ли пишат, и говорят ли говорят ...

Това му е първи мач от АО, насам. А, Сугита е играл преди това. ПЕсателю.

Аууу, така ли, от тогава минаха години нали ... ЕДИН ПРОПУСНАТ СОФИА ОУП .. ЩО ЛИ .. НИКОЙ НЕ РАЗБРА .. АХА РАМОТО ... АМА НА АО НЯМАШЕ НИКВИ ИНДИКАЦИИ ЗА ТОВА РАМО ...

невероятна победа на турскя тенисист рдост за евро рома

Туй българите сме много лошо племе. Дай му на българина да обижда и да завижда. ДОбър ден му кажи и пак ще намери за какво да те напсува. Сега Григор им виновен.

мачлето му от олимпиадата в Рио, с което "оправда" прибирането на половин милион за предолимпийска подготовка.. За мнението на другите спортисти от делегацията ни, за отказа му да играе за националния отбор - няма да те карам да четеш.. Радвай си се на "великия" УЖ българин.. Грижещ се за просперитета на Монако с данъците си..17

Как точно измисли половин милион за подготовка...!?! Ти бленуваш да си в някоя друга държава, дето раздава по 500 хиляди на калпак...! Ако беше победил в първия мач на олимпиадата е интересно какво щеше да кажеш?! Знаеш ли колко фаворити, с по-преден ранкинг тогава, отпаднаха заедно с Григор - всички ли са предатели, а г-н черен трол?!

Никой на никого не е длъжен.Левски,Ботев,Каравелов...кому са били длъжни....

ама за загинали за балгаря предателю григороветц

Ква съм прахосмукачка...

За Гришо,или хубаво или нищо,така смятат за него Българите които излъга не малко пъти.

Браво Гришо ,пожелавам ти още най-малко три победи.............здраве и успех.

Пожелавам на Григор финал с Федерер.

И аз очаквам с нетърпение двубоя Федерер-Димитров! Време е Григор да почне да си го бие! Само да спре да благоговее пред него и е взел мача!

Ма ай, спрете се малко, бе! Аз ли не разбрах - Григор Димитров с нещо длъжен ли Ви е?! Предател е той, а Вие които говорите така за сънародник по-велики "души" от неговата "жалка" ли имате?! Ей, за това няма и да дойде да играе и ей за това из цяла Европа ни разнасяха що за публика сме! Това е спорт, ай стига сте го обръщали на лични чувства, гледайте, наслаждавайте се и стига плюхте, че ме е срам от патриоти като Вас!

Ами ако наистина е взел 380 хиляди. Длъжен е. Мръснишко постъпи.

Ако?! Не сте сигурен, явно... Ама ако ги е взел, моля се на Господ да ги върне, че ми надухте главата. Забравих за тенис ли говорим или гледаме "Народен съд за бившия ни национален герой"! Като ви крадат всеки ден не ревете толкова...

Съгласна съм! Цялата държава ви обира - вие мълчание! Изведнъж за Гришо се хванахте - не дошъл, не плащал данъци...какви ли не глупости, а покрай нас - анархия!

Chefo77

Какви данъци да плаща тук? Тук ли живее? Тук ли печели парите си? Български фирми ли са му спонсорите? В държавата, в която всеки гледа да я прекара - я с винетка, я с пари под масата, я с работа в сивото, НИКОЙ няма право да съди такива като Григор, че не си плащат данъците тук...

Хайде стига сте го хулили Григор. Колко топ тенесисти дойдоха в София? Никой. Топ тенесисти не ходят на скапани турнири. А Григор да дойде да ви прави кефа. Ае чупката.

тенИс бе ДЕБИЛ прост. с И. Ама за паричките идваше нали? ае чупката

Ами за чудесното ви отношение ли да дойде, бе... "дебил"?! К'во се правите всички, че не правите всичко за пари!

тоа нема ли да падне че да се насереме от кеф

Нема да падне, ама вие путлерастите сте си перманентно насрани

Дребна и жалка душишчка е Григор. За сраванение дядо Добри светла му памет е дарил около 1 милион лева на православни храмове.

а ти колко дари

Хайде, отивай да събираш милостиня пред църквата. Бъди дядо Добри, не дреми тук!

Гришо е национален Предател,същият като Бербатов,защо бе Хасковски циганин излъга сумати народ тук във България че ще играеш тенис опен за България,и после духна,парички ли нема тука а батка?Достойнство не се купува със пари,Българският народ ще те запомни като национален предател,запомни го това и си джиткай на воля тенис,и не забравяй мушморок от къде си тръгнал,и какво държавата по онова време е направила за тебе.

Ти не си ли чул - имаше контузия, трябваше му почивка, да не се влоши.

Chefo77

Не му обяснявай, той една марка не може да напише като хората, явно е илиянско менте отвсякъде - дори и в разсъжденията си. Какви пари е взел от държавата за подготовката си бре, капацитет - ти ли си бил с родителите му, когато са обикаляли като просяци, за да му търсят спонсори; ти ли продаде имоти, за да му осигуриш обучението в школата? Знаете само да плюете, и то само по успелите. Защо не плюете по стотиците некадърници, които лапат пари от спорта, на държавна издръжка са на 100%, а резултатите са плачевни? Научили сте две приказки и ги вкарвате в обръщение всеки път, когато става дума за Григор.

Григор се подигра с българите, и не за първи път. А тия дето не са разбрали защо са от 80-те процента...

Нищо де. Нали ще играе на турнира Хасан2. Който иска ще иде до Мароко да го гледа.

"ниската земя" хахахах, чупте тъпомера за най-тъпо заглавие. Иначе, браво на Гришо.

Chefo77

Ами Niederland какво означава в превод бре, капацитет ... Марш да гледаш географската карта, после да почетеш защо И казват така.

много добре знам какво означава, просто звучи тъпо написано по този начин. Опит за оригиналност, резултатът е нелеп

то и Nieder Sachsen е същото ама се превежда долна саксонuя ,не ниска саксонuя,та затова заглавието е тъпичко,ама като за дир бг става

Бъди здрав, Гришо! Ние те обичаме!

И да пада и да бие ние винаги ще сме с Григор.

са преценили, че покрай Инстамбулскагта конвенция, розовия му екип най-много спад в продажбите в България ша донесе.. И му измислиха "преумора" в рамото.. Пък и тук нямаше къде половин милион за предолимпийска подготовка да прибира.. Та за пореден път са ската велия българин..

Алооууу, разбирача, ИстаНбул, а не ИстаМбул! Това елементарното нещо не го знаеш, ясно ми е и от тенис колко разбираш! Ама иначе и на остроумен се правиш!

ама по нататък не го виждам пулев-2.

Искам "напорист" холандец да се падне срещу Гришо.... и да бъде размазан от нашия...!!!