Руски допинг донесе бронз на България

Световният шампион по борба за 2010 г. - Михаил Ганев, получи медал от провелото се през миналата година Европейското първенство в Сърбия.

Обратно в новината

Коментари - Руски допинг донесе бронз на България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хич да не е,50хил...

Браво, майстори на словото! От заглавието може да се заключи, че нашият спортист се е назобал с руски допинг и така е спечелил медал!

Сволочите пак се оакаха... Ама защо изобщо ги допускат до състезания?

за да се даде медал на михаил ганев,не е достатъчно болтокаев да бъде хванат с допинг,трябва и на ганев да му е направен тест и да е излезнал чист,само тогава може да е заслужил медала

Бъди сигурен,че е направено....Да ти имам/не го искам/никнейма.......баси!

толкова си тъп(както всек българин),че дори не знаеш кои е садулаев,това е един от наи-доминантните борци на света,едва 22 годишен има две световни и европеиски и една олимпииска титла,заради невероятното си надмощие над противниците си на световното по борба в лас вегас,американските журналисти го нарекоха руския танк,п.с:сто на сто на българина не му е направена допингпроба,ако беше така и тои шеше да е дисквалифициран

Руснаците трябва да бъдат изхвърлени от спорта веднъж завинаги. В Путинова Русия употребата на допинг е държавна политика.

то щото другите много цвете за мирисане,ама неисе.

Щото Хамериканците са чисти като момини сълзи!

За този "хигенамин" в Уикипедия пише, че е истествен продукт намиращ се в растения. Разрешен е в хранителни продукти в ЕС, САЩ и така нататък. Уж горял мазнини.

Тия руснаци...нямам думи. Има ли някой ненадрусан от техните състезатели. Отвратително

Путин!

... Pаспутин!