”Лудогорец” си върна върха с разгром

"Лудогорец" оглави класирането в Първа професионална лига с 4:1 у дома над "Славия".

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” си върна върха с разгром | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинската стойност на зеления балон се видя в четвъртък!

Антибългарският "Лудогорец" трябва да бъде изхвърлен от шампионата! Време е, отборите у нас да имат максимум 10% чужденци, както е и с персонала във фирмите! Ако искаме да я има и България и Български спорт! (Не, че Гелосаният маймун не напира и във фирмите да има 20% "чужденци". Ама не преплатени ритнитопковци, а бедни и гладни, за да се прецакват все повече БЪЛГАРИ! В името на келепира на "работодателите").

Ами да изхвър;лят тогава и ЦСКА И Левски , че и те са пълни с чужденци.И двата отбора през зимния прозорец купуваха само чужденци от кол и въже.

ЦСКА ги изхвърлиха! Остават трите "л"-та, едното от които грозно ашладисано от оранжаво в червено!

И петте гола на ЦСКА вкарани на Верея са само отбългари.При това чисти българи.Каранга , Бланко и все от този род , но иначе чужденците на Лудогорец ви пречат.Гредата в своето око не виждате , но треската в чуждото ви пречи.

Мили деца! Не можете ли да четете? Говорим за БЪЛГАРСКИ спорт, за БЪЛГАРСКИ футбол! НЕ ТРЯБВА да има чужденци, ако искаме да има здрави българи - спортисти, независимо - рекордьори или просто хора в добра форма! МАЙНАТА им на черното тото, на печалбите и т.н.! Целта е здраво тяло в здрав дух! (Не само като екип ASICS). А колкото до "Левски" (познавах, макар и съвсем като хлапе Гунди покрай тате) и "ЦСКА" - и тях ги докарха само до кухи пионки в печалбарски схеми - без българи, без школи, без база, без ...удх... Само финикийски знаци. Време е това да спре - веднъж и завинаги!

Ти ашладисаното клубче не Ганчев ли наричаш ЦСКА? Объркал си се много силно!

...логично!!!