Григор отново замръзна пред Маестрото

Седем от седем. Това е активът победи за Роджър Федерер срещу Григор Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Григор отново замръзна пред Маестрото | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

117 коментара... Има ли поне един, който да е гледал мача ?!

като чета коментарите и се сещам за един стар но не забравен виц.''летял си господ заедно със няколко ангела и хвърлял глупаци по държавите.тък 2 3 там 5 6 и все прескачал България.едно ангелче забелязало това и попитало защо Господи там пропускаш да хвърляш глупаци а тоѝ отвърнал а не е от разсеяност чадо те там са много нали от там ги взимаме...''

Успех ,Гришо ....играта продължава ...

що тъй ва нашто кауньче...мчи цялата страна ва( има няма 4-5 млн0 с теб ва пък то....или не ти пука щот с Монако ама балъците риват ли риват ....

E да де менте то ATP

Голяма мъка.....форумна! Дали имаше и десетина смислени коментари от хора които харесват и разбират играта?А останалите - мъка. По добре да бяха дерзали там където са по-талантливи.....

Николай Петров,ако не беше българин в опростачена държава,щеше първо да потърсиш причината за това недобро предтавяне на Григор,да чуеш и директора на турнира,пък да разлистиш стари мнения при загуби и на Федерер,и на Надал,и на Джокович...Всъщност,извини ме,за тях пишат достойни хора и професионални журналисти!

Федерер навършва 37г.през тази година.Невероятен талант,спортист и човек.Сякаш тази игра я е писал той. Извън корта,са много близки приятели с Надал и Григор. Нищо нелогично или срамно няма,да загубиш мач от Маестрото. Честита поредна титла на Роджър,браво за достойното представяне на Гришо!

Посредствена работа.

рядко някой дв бие федерер....нищо, нашето момче е много силен, просто федерер е ужасно силен и е в страхотна форма....стига сте ревали, все пак бъдете реалистични.....няма такова явление като федерер досега в тениса....

Чета ииии си мисля. Това ли са мойте сънародници? Много злоба, комплекси и тук там позитивизъм. Ако наврете всички в калта ще плувнете в щастие. Еех, а вие къде сте в пейзажа......?

Не сме ти сънародници, които плюем по Гришо Пишо сме горди русснаци! Такава ни е държавната политика. А вие сте просто Задунайска Губерния.

айде пак да не правите края на света уважаеми сънародници. Бил паднал Григор, е и? Ами, че то всички падат от Маестрото. Фактът, че нашия е в топ 30 е огромен успех.

Сега е 4 ! И освен, че Федерер е по-силен и с повече опит и самочувствие, а Григор игра и с вирус и температура! Какъв друг да е резултата?! Но аз съм оптимист, че ще гледаме тази или следваща година убедителна победа на Григор над Федерер!

показа твърде сериозен респект към човека, който е негов идол от първите му стъпки в тениса...........кофти наистена , психическата пофготовка не е по маловажна от физическата , незнам дали се работи по това направление .......компутар без не добре написани програми програми невърши работа..........браво все пак е направил постижение 4 в света

Пич, не е зле да поработиш над езиковата си подготовка, и то сериозно. Нивото на владеене на родния език ти е нула. Вместо да лягаш, залегни над учебниците от Първи начален клас.

и ние от него да си го прибират турците и него тоя алчен предател не е наш

Николай Петров, даваш ли си сметка, че всъщност ти си Никой Петров? "ако теглел чертата, разочарованието надделявало" !!! Анонимнико, никога и в нищо няма да можеш да се доближиш и до 1/1000000000 от това, което Григор Димитров е постигнал и постига! Гадната ти журналярска душица е написала този материал без дори да гледа мача, нали? Без дори да отбележи, че Димитров игра болен! Как може за някакви кирливи 50 лева да си плюете в сурата, бе, нещастни драскачи!

БРАВО на Гришата!!!! Въпреки поражението Ти си 1 за нас в България!!!!!

...голям ' срам' падна България като се класира на 4-то място по футбол в Америка...Всеки истински българин се срамува от гнусните ви коментарии за тенесист номер 4 в света...А ако се интересувате от спорт и имате памет прочетете написаното когато нашите паднаха от Нигерия в първия си мач тогава..Жалко че в БГ нищо не се променя..това е срамно..

Григор играе болен финал на АТP 500 срещу най-великия тенисист за всички времена, а някакви идиоти, които умеят да играят само сантасе и в кварталния тотопункт храчат под темата.

Роджър смята до 80 години да е така, чистият въздух в родината му му помага

Бил замръзнал, направо го размазаха никаква класа няма в Григор само тичане но за първобитна нация като нашата и това е постижение някакво

ама тои е турско цигане затва е от вашата нация

Тука пълно с разбирачи-плювачи. Някой от тях дава ли си сметка, какво означава да се играеш в момента срещу най-великия в историята на играта, който на 36 продължава да мачка всички, да печели титли от ГШ и да подобрява играта си. За новия стил на Фед НИКОЙ още не е открил противодействие. С него размаза и Надал на предния АО и продължи да го бие след това през сезона, както и всички други. Чилич се разрева на финала на Уимби, защото беше тотално блокриал в безпомощността си срещу Фед. На тазгодишния АО се опита, но в момента, в който Фед включи на нова скорост, Чилич беше размазан със 6:1 във 5-я сет. Само факта, че е на финал на турнир 500 след контузия е достоен за уважение. Все пак там беше българин и до неговото име беше българския флаг. А това, че е паднал от Федерер...ами то всички падат. Чисто технически, стилът на нашия е идеален за Федерер. Нищо не може да направи в момента Григор. Не е до психика, който е хващал ракета, може и да знае за какво става дума. Все пак Григор има положителен баланс срещу играчи като Вавринка, бил е Мъри, бил е Джокович, Надал всеки път с мъка успява да бие. Федерер е непреодолима енигма за ситлът на игра на нашия. Радвайте му се и се радвайте на това, че българин е сред най-добрите в даден спорт, щото друго реално нямаме.

Точно така, тъкмо щях да нащракам подпобно нещо, но ме изпреварихте. А пък за плювачите - ИстаМбулски затвор!

За това, че Григор щеше да играе у нас е получил 680 000 евро! Не игра. Кога и дали ще върне парите? Срамота!!! Децата без родителски грижи гладуват! Нещастник скапан. Омръзна ми!

Половината ги даде на Вавринка да дойде той вместо Глигор. Иначе турнирът съвсем заприличваше на шампионата на бистришките тигъре.

голем пердах му фърли даже не се и умори като на тренировка беше

време е кауньчето да си повярва

Беше очевидно, че нашето момче не беше много добре здравословно.

Как и аз искам да съм един такъв циркаджия и некадърник ама да съм в топ 5 да си играя по финали а бай ти Ганя от панелката да ме коментира какъв съм колкото си иска. Ама пичове щом смятате че ще се справите по добре срещу Федерер какво си губите времето ами не отидете и да ни покажете как става че то зад монитора е много лесно.

защото си глупак и не проумяваш за какво иде реч. Харесвай си пинко щом те кефи ,но не коментирай тенис.

Добре де, аз не проумявам за какво иде реч а ти щом така ги разбираш защо не хванеш ракетата и да идеш да ни покажеш как се прави ?

Сега пък и да не коментираме, че тия новини за какво са? Личи си колко си праволинеен, не можеш да оспориш авторитета.

На финала на Аустралия оупън Марин Чилич игра като Гришо.Не знам дали така са го плюли в родината му,както тука комплексари плюят Григор Димтров.

Чилич взе два сета... нашият взе четири гейма...

Само не разбрах, какво е "замръзналото". Това е Игра и толкоз. На Григор здраве и има Цяла година още и Победите също.

Федерер направо го е размазал Григор! Но така му се пада като не дойде в София!

Високото майсторство в този спорт е нещо изключтелно. Тук за да си на върха играеш почти непрекъснато, в различни краища на света, в различни часове на денонощието, като във всеки мач не можеш да си позволиш и секунда отдих. Не е като другите спортове - по няколко състезания в годината или да разчиташ на някой съотборник. Така, че трябва да си машина, а такава като Федерер очевидно до сега не е имало.

и после дрънкай. Сега пък се изкарва болен ! Абе оправдания много ..титлите обаче са за други!

Е и втори става другите не стигат и до 30 място - Да е четвърти си е голямо предизвикателство и голям труд-

Стигна до финал, а там рядко има случайни. Заслужава поздравления!!!

Докато пусна лаптопа и си направя кафето и то мачът свършил. С такива кекави съперници Федерер може да играе и в пенсионна възраст.

и аз си мисля, че при такива "противници" може да опита да играе поне го 40 г. Федерер.

Няма нищо срамно да загубиш от Главния. Само да стигнеш до среща на финал с него е изключително. Това го казвам на 7 те млн. българи-лъвове- юнаци, които никъде, никога и в нищо не могат да се изправят срещу Главен.

Тия с какво са важни за България?

Хай стига сте се коркали ве, отивайте да вършите нещо, григор паднал , голяма работа, да пада, какво ме интересува, утре съм на работа и 8 часа пак ще съм наемен работник в полза на някой друг, също като вас.

Снощи написах коментар какво ще се случи на мача и бях оплют дружно.

Гришо ще почне да сънува Федерер ,и да се буди на сън.Явно и 20г.да играят резултата ще е един и същ 7/7,10/10,50/50 и т.н.

Жив и здрав, ама то се знаеше какво ще стане и без да си спец по тениса!

Такова безславно представяне пред добрите холандци едва ли някой си е представял. Мен щеше да ме е срам, ако бях на негово място

Затова не си на НЕГОВОТО място!!!

да смени розовият екип с по-сериозен цвят, може и да му потръгне