Нешка Робева и федерацията: Войната се разгаря

От 48 часа в художествената гимнастика гори словесна война, като от двете страни на фронтовата линия са две от най-големите ни имена в този спорт.

Обратно в новината

Коментари - Нешка Робева и федерацията: Войната се разгаря | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, тази нешка не се насити, толкова години каква ли не беше, ...дрът комуняшки рептил

Естествено Нешка е права. Тя винаги е била пряма и е казвала истината. Даже по онова време. А я да погледнем миналото на Илиана Раева и нейното семейство. А тя не беше ли кандидат за парламента. Не я избраха, защото хората знаят и помнят. Тази цялата плеяда треньорки по света не бяха ли подготвени от Нешка?

Едната наистина е голямо име , а другата е просто лош продукт на 1вата. За съжаление в БГ региона , ако не можеш да надскочиш учителя си , може да го наплюеш по нашенски , поне да те е яд "по-малко" Радвам се че Гжа Робева не си мълчи и не живее в тая пародия на държава. Терминал(НО)2

То цялата им гимнастика една такава фалшива като бабата и каката

Започна да омръзва цялата художествена гимнастика. малко да замълчат и Нешка и особено Илияна-всеки ден говори, говори. Малко да замълчи

Баба илияна е една отвратителна жена! Баба нешка пък няма за какво да спори с ученичката! Лакомата нешка ми направи лошо впечатление покрай парите на юнака бареков! Отвратително е, да не ни занимават повече с простотиите си!

Не знама кой е крив и кой е прав в този спор, но е грозно две от най-успелите жени в този спорт да секарат като кифладжиийки.

На всеки 5 години - един и същ скандал и едно и също решение - пари!

Тази баба, не целуваше ли ръката на Бареков и се заклеваше в него?!?! За един приАтел питам.

Към ниноеб - явно "нино" си го таковал с дирника си, а?

Робева е откровена и пряма в случая , а Илияна е скорострелна манипулаторка!Раева , Вие имате пост , но нямате достойнството на лидер на една успешна федерация!

Нешка си живее в нейния си свят, къде само тя е права, а всички други, които не са съгласни с нея са грешни. И преди да ми кажете, как преди имало резултати, нека ви кажа, че резултатите бяха въпреки нея, а не благодарения на нея. Като Пената и световното през 94-та.

Точно обратното е! Прочетете кореспонденцията и вижте... Аз също си мислех като Вас, обаче...